• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
yaktık gemileri cnm bu hafta sonu baştan çıkıoruz...
anne eli değmiş çiçekler:43::43:
Eki Görüntüle 288837

kır zincirlerini sende zeynep..çek restini patrona...

metrobüsle direk altunizadeye gel cnm...bende seni ordan alırım..ordan gideriz birlikte...

3-5 artık ne çıkarsa cnm:))
şaka bi yana anca organize oluruz daha bugün salı hergün yazarız topice cumaya kadar:52::52:

kaç gibi mesela?
saat ve yer oylaması olsun o zaman :)))
bende ona göre patrondan şansımı deneyeyim

pazar günü bence herkese daha iyi uyar zira cumartesi çalışanlar var, evet topic açıp kararlaştıralım. ayrıca bu cumartesi hava 11 derece ve güneşli diyo meteoroloji sitesi :27:

çınaraltı denen yerin en güzel yanı denize sıfır olmasını saymazsak tabi, yiyecek olarak yanınızda her istediğinizi götürebiliyo olmanız. içecekleri müesseseden aldığınız sürece sıkıntı yok :56:
evet cnm çınaraltını ii bilirim ben, gideriz ara sıra biz..
yea pzr ben 13-17 arası düğünde olcam..

kaç gibi mesela?
saat ve yer oylaması olsun o zaman :)))
bende ona göre patrondan şansımı deneyeyim

yani zaten zabah olmaz biz buluştuk toparlandık derken 12 i 1 i bulur bence??
saat ve yeri konuşuruz tabi yine..bide çoğunluk avr. yakasında sanki hııı, o zmn orada bi yerde yaparız:34:

Çengelköy niree :) ben beylikdüzünde oturuyorum ya metrobüs falan uyuyor mu oraya?
cuk diye uymuyor ama bilen birine danışırsan kolay gelebilirsin.

evet cnm çınaraltını ii bilirim ben, gideriz ara sıra biz..
yea pzr ben 13-17 arası düğünde olcam..
yani zaten zabah olmaz biz buluştuk toparlandık derken 12 i 1 i bulur bence??
saat ve yeri konuşuruz tabi yine..bide çoğunluk avr. yakasında sanki hııı, o zmn orada bi yerde yaparız:34:

topik açalım herkes yazsın semtini bi orta yol bulalım.

ben çıkar kıslarrr..
öpüyorum her bi yerinizden..:54:
ben bilmem üsküdar felan ama yaa.. minnakım daha istanbul semalarında.. hem bu hafta sonu aceleye geliyo gibi bak söyleyeyim.. daha sonraki haftalara atalım katılım geniş olur... oldu bittiye gelmesin derim.. he hehehe
koca göbişler siziiii..:54::54::54:

cuk diye uymuyor ama bilen birine danışırsan kolay gelebilirsin.

topik açalım herkes yazsın semtini bi orta yol bulalım.

topik açıp ordan konuşursak burdakilerin nassı haberi olcak...kafama yatmadı çok..
gün içinde 3 kere duyuru geçelim..ben geçerim nede olsa en çok ben giryorum buraya:))
gelebilecek olanlar semtini söylesin..ona göre avrp. yada anadolu karar verelim? ben not alırım semtleri sonra özet geçeriz o özete göre karar verriz...
ama tarih nasıl ayarlarız bilemiom..
yani bi kişi dicekki şu gün olsun, uyan herkes gelcek...
yani belki o bi günü bu cmt değilde işte 3 aralık deriz mesela ona göre herkes ayarlar...ama öle org. genelde patlar..en güzel org. hadimi hadi denilendir, en çok birlik orda sağlanır..
nasıl???:)))

az bi zayıflarsan buluşurum, yoksa sen kesin iç geçirirsin bana:1::1::1::1:
bide sigarada içcezmi boğaza karşı:27::27:
ya walla ist. anneleri buluşalım artık ya...bi süre sonra çok zıplayamıo olcaz..istttttanbullll:46::46:

bogaza karsı cigara mı kahvede varmı yanında :( anam nelerdden vazgectik her ne kadar zararlı olsadaa bebiklerin bize sigara konsuunda faydası olsada abii bi kahve yanına da bi sigara karsımada kocam neye degişirim beaa :) ben avrupa yakasına yeni tasındık zeytinburnunda oturuyoruz nereye neyle nasıl gidilir bilmiyom nasıl buluşşcaz nerde nasıl ne zman ay heyecanlandım 5 kilo daha alıp gelcem :D :D[/QUOTE]

Zeytinburnunda nerde canım?
Eğer tramwaya yakın isen her yere çok rahat gidersin :)

kızlar ben nihayet alacağım bebek arabasına karar verdim.
başlangıçta bebeğimin ve benim konforum için 2000 tl civarı bi parayı gözden çıkarmıştım. son 3 yıldır aynı cep telefonunu kullanıyorum 2-3 ay önce yeni nesil bi tel almaya karar vermiştim ki bebek arabası denen şeyin önemi ve fiyatı hakkında bilgi sahibi oluverdim ve eşime cep telefonu hakkımdan feragat ediyorum bize güzel bi araba al dedim :)

3-4 haftadır incelemediğim kıyaslamadığım yerinde denemediğim ürün kalmadı.
ilk sırada bebikimin rahatı geldiğinden iç kısmıyla ilgilendim, puset ve süspansiyon, şase sonra da hafiflik.
mamas & papas markasının urbo modelinde karar kıldım. anakucağı çıkıp araba koltuğu oluyor. kalan kısmı da benzerlerine göre çok çok hafif. diğer ürünlerin şasesi 8-12 kg civarı bu ise 5 kg. tamamı alüminyum diğer bebek arabaları gibi plastik değil. ingiliz malı. siteden 1 yıl önce satın alan birini bulup mesaj attım hala memnun musunuz dedim. ayrıntılı güzel bir cevap vermiş. çok da memnunmuş.

haşim işcan'a gidip baktık. 6 taksit 1150, peşin 1050 dedi ama annemle gidersem 900'e kapatırım bu işi. eşime concord neo almak istediğim zaman 1800-2000 civarı parayı gözden çıkar demiştim şimdi o da çok mutlu. yarı yarıya hallettim :28:

1 yıl önce işten ayrıldım ve kendimi gezme olayına adadım, düşük tehlikesi atlatınca da eve kapandım yeni yeni çıkıyorum dışarı. inş bebikim doğsun gezdircem onu sabah akşam bu nedenle güzel bir bebek arabası şart. bagaja sokup çıkarabileceğim kadar hafif olsun bana yeter :27::27:

çok pahalı değil mi yaa bi maaş nerdeyse :53::53::53:

ben çıkar kıslarrr..
öpüyorum her bi yerinizden..:54:
ben bilmem üsküdar felan ama yaa.. minnakım daha istanbul semalarında.. hem bu hafta sonu aceleye geliyo gibi bak söyleyeyim.. daha sonraki haftalara atalım katılım geniş olur... oldu bittiye gelmesin derim.. he hehehe
koca göbişler siziiii..:54::54::54:

bai bai cnm:3::3:
ben alırım seni kanatlarımın altına no panic...
aslında bayağı katılım sağladık sanki ya hı??? benim saydığım 5-6 kişi oldu:) fena değil...

yaa nasıl unuttum bu cumartesi bizim doktor randevumuz var hem 4 lü testin sonucunu hem de cinsiyetini öğreneceğiz :(

kızlar walla doktorum 2 hafta sonra tekrar gel dedı
hıc bılemıyorm :(
sımdıye kadar herseyım normaldi

cnm seni düşünyodum..
yazdın sonra kayboldun
bence bu dönem tam organlarının gelişme dönemi, o nedenle bole şeyler olyo sanırım ama haftalar ilerledikçe geçio.
bak yağmura kalbinde kalsiyum birikmesi var dedi..bende aynı 2 hafta sonra gidicem.
ne olduğunu bilen yok..nette detaylı bi bilgi yok, dr tatmin edici bişi demedi
dün bi arkadaş yazmıştı böbreklerinde problem var demiş.
yani bence bugünlerde tabiki allah korusun uzak olsun ama böyle haberleri duycaz
ben inanıyorum haftalar ilerledikçe bundan geçicek, içini ferahlat sende cnm..

Beylikduzun'de nerde oturuyorsun? Hangi doktora gidiyorsun?
Bende ordayım da :):emir_bebek:

Aa süpermiş çok sevindim, ben tüyap'a yakınım sen tam olarak ne taraftasın. Nisa hastanesine gidiyorum, Yenibosna'daki. Doktorum Asiye Uzun. Çok araştırdım buradan da fikirleri almıştım sırf doktor için gidiyorum oraya. Gerçekten ilgili, sevecen, öğretici bir yaklaşımı var daha sormadan anlatmaya başlıyor. Sen hangi hastaneye gidiyorsun canım?

haydeee al işte ilk fire....sbh mı öğleden sonramı pekü??:49:

Petuşum tam 11'de ama hemen 11'de giremiyorum maalesef sırası çok minimum yarım saat beklediğimiz oluyor :S aniden doğuma falan gidiyor doktorum.

Petuş teyzesi miniğin cinsiyetini öğrenicez ama hem sağlığını gitmeyeli 20 günden fazla oldu... Yetişebilirsem falan size gelirim mutlaka.

Merhaba kızlar... benm yine baş ağrım tuttu. sabahtan beri geçmedi çatlayacak sanki. geçen haftalarda da olmuştıu da 3 gün geçmemişti. korkuyorum yine öyle olursa diye. ya benm psikolojim de bozuluyo galiba sürekli uymak ve ağlamak istiyorum.. sebep de yok üstelik :(

Back
X