• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
aman ya eskiden annelerimiz hamile kalırlarmış bide sancıları tutar ebe gelir doğum yaptırırmış, 2li test yok 3lü test yok ultrason yok stres yok şimdi hamileliğimiz boyunca stres yaşıyoruz........

bi kaç gündür bende aynı duygulardayım cnm ya..huniyle kalp atışı dinliolarmış yani..
gidioz giryoz 4 boyuta 5 boyuta orasında şu var burasında bu var....stres üzüntü...
en küçük erkek kardeşim 19 yaşında...yani o bile çok eski değil.
37 yaşındaydı annem evde doğum yaptı, doğunca aaa buda erkekmiş demiştik yani:)) hiçde bilmom annemin dr a gittiğini, evdede doğurdu çatır çatır..
çocukda daş gibi bi delikanlı oldu yani..

Nasılsınız bakalım. Kış geldi ben bi iyileşemedim. Gripmiyim ne :43: geceleri uyuyamıyorum malesef burnum hep kapalı. Yani utanmasam bebeler gibi ağlayacağım :43: :43: Doktora da gidemiyorum ama geçmiyor kaç gündür. Sizin bildiğiniz birşeyler var mı . Yardım edin :43:

bi kaç gündür bende aynı duygulardayım cnm ya..huniyle kalp atışı dinliolarmış yani..
gidioz giryoz 4 boyuta 5 boyuta orasında şu var burasında bu var....stres üzüntü...
en küçük erkek kardeşim 19 yaşında...yani o bile çok eski değil.
37 yaşındaydı annem evde doğum yaptı, doğunca aaa buda erkekmiş demiştik yani:)) hiçde bilmom annemin dr a gittiğini, evdede doğurdu çatır çatır..
çocukda daş gibi bi delikanlı oldu yani..

huniyle kalp atışı dinlemeyi hiç duymamıştım :)))))) nasıl oluyomuş bizde deneyelim :)))

Nasılsınız bakalım. Kış geldi ben bi iyileşemedim. Gripmiyim ne :43: geceleri uyuyamıyorum malesef burnum hep kapalı. Yani utanmasam bebeler gibi ağlayacağım :43: :43: Doktora da gidemiyorum ama geçmiyor kaç gündür. Sizin bildiğiniz birşeyler var mı . Yardım edin :43:

benimde hep tıkalı canım burnum...
ama benimki ödem olma ihtimali yüksek çünkü hasta değilim canım..

Eller ayaklar gibi ödemi tutan ilk organlardan biri burun kanallarıymış benimki muhtemelen o..
Serum fizylojik kullanıyorum geceleri yoksa nefes alamıyorum..
Ama ağızımdan nefes almak çok zor ya...
Napalım çekiyosişte bebiklerimiz için...

ya ben hafta sonu dr a gidince hastaydım biraz gripvariydim..dr halimi görünce bi c vitamini verdi suda eriyen..
kullanabilirsin vitamin bu dedi..aldım ama yinede kullanmadım...toparladım biraz die..
ismi aklımda yok ama akşam bakar yzarım.
ben portakal limon havuç çrorba ile geçirmeye çalışyom cnm:(
huniyle kalp atışı dinlemeyi hiç duymamıştım :)))))) nasıl oluyomuş bizde deneyelim :)))

bende bilmom nasıl bişi...ama denemedimmi, denedim evde duyamadık:))

çokda zıplatma paşayı şekeri basıp bebem...ayrıntılıda çok hareketli olmasa daha ii bence:44: ölçüolar felan ya
Tamam canım 4 boyutlu ayrıntılıdan çıkınca normal muayenemizi beklerken yerim olmazsa...ayrıntılıda durumuna bakarım bi napıyo nasılsa uzun sürüyormuş ona göre arkasından doktor muayenemiz var ya o zaman yerim olmadı :)))
bugün 3 lü testimin sonucu çıkcak gerildim !!!!!!

benimde çıkacak. inşallah güzel sonuçlar alırız Allahın izniyle
HAyırlı haberlerle gelin kızlar inşallah içinizi ferah tutun :)))

Kıyamam canım çok geçmiş olsun.Doktorum bana nane limon ve ıhlamurdu sanırım ona izin vermişti

bende grip olduğumda doktorum ıhlamur kaynatıp günde 2 fincan içebilirsin demişti,ama poşet çay şeklinde değil yaprağını kendin kaynatıp içeceksin, bol limon sıkıp içebilirsin rahatlatıyo.........

şimdi sağlık ocağından aradılar 15 aralık aşı günümdüü ellerinde olmadığını söyledi ozamana kadar devlet göndermeyebilir dediii

bende grip olduğumda doktorum ıhlamur kaynatıp günde 2 fincan içebilirsin demişti,ama poşet çay şeklinde değil yaprağını kendin kaynatıp içeceksin, bol limon sıkıp içebilirsin rahatlatıyo.........

her sabah kalktığımda ilk bir kaşık bal ve karabiber karıştıp yedim bol bol taze portakal suyu içiyorum sabahları bir fincan ıhlamur içiyorum öplen ve akşamları bol sarımsaklı tarhana çorbasıı karabiber döküp yine öle geçirdim tavsiye ederimm geçmiş olsunnn

kızlar kış hamileleri olduğumuz için hastalık konusunda biraz şansızız mevsimden dolayı..
Benim uyguladığım şey ve önerim size şu;
kış sebzeleriyle her akşam salata yapıyorum ben
özellikle soğan yada pırasa tüketmeye çalışıyorum mikrop ve enfeksiyona karşı direkt koruyorlar..
Soğan
Pırasa
Havuç
Kıvırcık
Mor lahana

bunlar bizi koruyucu sebzeler her akşam tüketiyorum ben
aslında turpta iyi ama benim gaz problemim olduğu için yiyemiyorum yoksa sancıdan ölüyorum
ve haftada 3 defa sarımsaklı bişeyler yemeye çalışıyorum
Akşamları bir fincan ılhamur...

inşallah hasta olmam..
Bademciklerimi koruyacak bişeyler bulmaya çalışıyorum bi tek :1::1::1:

benimde hep tıkalı canım burnum...
ama benimki ödem olma ihtimali yüksek çünkü hasta değilim canım..

Eller ayaklar gibi ödemi tutan ilk organlardan biri burun kanallarıymış benimki muhtemelen o..
Serum fizylojik kullanıyorum geceleri yoksa nefes alamıyorum..
Ama ağızımdan nefes almak çok zor ya...
Napalım çekiyosişte bebiklerimiz için...

Ödemmi olabiliyormuy hamilelikten dolayı :( Bakalım p.tesi doktora gideceğim doktoruma sorarım. Umarım o zamana kadar geçer. Evet ağızdan nefes almak çok zor berbat:50:

ya ben hafta sonu dr a gidince hastaydım biraz gripvariydim..dr halimi görünce bi c vitamini verdi suda eriyen..
kullanabilirsin vitamin bu dedi..aldım ama yinede kullanmadım...toparladım biraz die..
ismi aklımda yok ama akşam bakar yzarım.
ben portakal limon havuç çrorba ile geçirmeye çalışyom cnm:(

bende bilmom nasıl bişi...ama denemedimmi, denedim evde duyamadık:))

Bende meyveyi bol bol yiyorum ama ne fayda :( Elimden geldiğince ilaç almamaya çalışcam. Bakalım bir bay ağrısı bel ağrısı öyle gidiyoruz.

kızlar hazır bişeylerden şikayetlenirken bende soruyum nefes darlığı yaşıyomusunuz, ben 1 kat merdiven çıkıyım nefes nefese kalıyorum, çok çabuk yoruluyorum, nefesim kesiliyo, herkeste varmı yoksa ben hala sigaranın etkilerini mi atamadım....

Ödemmi olabiliyormuy hamilelikten dolayı :( Bakalım p.tesi doktora gideceğim doktoruma sorarım. Umarım o zamana kadar geçer. Evet ağızdan nefes almak çok zor berbat:50:

evet canım hatta bir akşam sinemada mısırın dozunu kaçırdım tuzlu ya
ellerim ayaklarım daha bir şişti ve burnum serum fizyılojiğe bile banamısın demedi...
:2::2::2:

kızlar hazır bişeylerden şikayetlenirken bende soruyum nefes darlığı yaşıyomusunuz, ben 1 kat merdiven çıkıyım nefes nefese kalıyorum, çok çabuk yoruluyorum, nefesim kesiliyo, herkeste varmı yoksa ben hala sigaranın etkilerini mi atamadım....

ahhhh aynen
sırf iş yerinde bu yüzden tuvalete inmek istemiyorum
sanki 3 km yol kat etmişim gibi geliyor 1 kat merdiven :14::14::14:

Back
X