• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
günaydın kızlar,
herkes şikayetlerini paylaşırken bende dertlerimi anlatayım biraz :1:
benim eklemlerim çok fena ağrıyo,bacaklarım,kollarım çok fena...belimde ağrıyor bu hafta.burum tıkanıklığı bende de had safhada...merdivenleri çıkaaken zorlanıyorum ki hiç sigara kullanmadım bugüne kadar...şimdilik benden bu kadar... :1:

eger grip degilsen buyuk ihtimalle gebelikten kaynaklanan romatizma olusmustur bazi hamileliklerde oluyo dogumdan sonra da kendiliginden geciyo ...

ruyanaz ne güzel :) sen hangi doktora gidiyorsun?

Aslıcığım, ben Kolan - Deniz Bey'de başladım ama çok yoğun biri olduğu için çok ilgilenemedi.
Bir de çok bekliyorduk.

Şimdi Avcılar Hosp. Gönül hanım'a gidiyorum.
Çok memnunum hastane olarakta iyi. 2 Arkadaşım doğum yapacak inşallah o zaman daha iyi görmüş olacağım.

Bende Bizimkent'te oturuyorum. Okyanus Kolejini arkasında :)

Ne güzel yaa neler yapıyorsunuz peki çalışıyor musunuz? Ya da aslende buralı mısınız? yoksa iş-evlilik sebebi ile mi geldiniz?
Ben aslen Büyükçekmece - Güzelce'liyimde :):emir_bebek:

Kocacıma da evi anneme yakın aldırdım hihih :):nazar::nazar::nazar:
Ben de avcılar hospital Nil Hanıma gidiyorum şimdilik iyi gidiyor tesadüf olarak kendisini buldum. Çok fazla doktor da değiştirmek istemiyorum. Ben buranın ve istanbulun yabancısı olduğumdan doktorlar hakkında referans alacağım pek kimse yok, Nil hanım hakkında çevrenden duyduğun yorumlar oldu mu canım. Bu arada Avcılar hospital bu cumartesiden başlayarak 4 hafta boyunca ücretsiz gebelik eğitimi veriyor katılmayı düşünüyor musun?

doğru canım ama uzmanlarda hep bir müddet pamuklu suyu kendiniz hazırlayın diyolar
kaynatılmış ve soğumuş su ile
özellikle kız çocukları ıslak mendille hemen idrar yolu iltihabı oluyomuş :((

hııı kıyamam.. ben de öyle yapayım madem.. bi de yaa nasıl temizlenir o kukular pipiler yaaa....
içim gider benim.. bi de bi de utanıyorum ama benim midem bulanır ben o kakaları falan temizleyemem.. öghh

hııı kıyamam.. ben de öyle yapayım madem.. bi de yaa nasıl temizlenir o kukular pipiler yaaa....
içim gider benim.. bi de bi de utanıyorum ama benim midem bulanır ben o kakaları falan temizleyemem.. öghh

he heee ben yaptım bu bebiki die, şimdi iğrendiğin şeyleri yiyesin bile gelir kuzum:27::27::27:

kızlar bu kalp dinleme cihazlarının küçükleri satılıyor her yerde alsak mı birer tane evlere? Artık göbeğimize bağlar öyle gezeriz biz güm güm güm :)))

kızlar ya bişey sorucam size ben..
renkli doppler dedikleri şey şu bizim 4 boyutlu ayrıntılı ultrason dediğimiz şey mi oluyoo..

kızlar merhaba,
ben en iyi bezin ve ıslak mendilin huggies olduğunu biliyorum çünkü hepsi tamamen organik pamuk..
ama kaynatıp soğutup suyu pamukla temizlemek de mantıklı geldi..
bi de sizlere bişey sorucam, ben sürekli tuvalete gitme ihtiyacı duyuyorum su içmediğim zamanlarda bile, normal mi yani daha dört aylıktan..

kızlar bu kalp dinleme cihazlarının küçükleri satılıyor her yerde alsak mı birer tane evlere? Artık göbeğimize bağlar öyle gezeriz biz güm güm güm :)))
artık kıpırdıo, kendi sinyalini kendi verio cnm..
ama o zmnda bi psikopata bağlıon, sbh kıpırdıodu ses yok daha die mesela...haydeee:51:
kızlar ya bişey sorucam size ben..
renkli doppler dedikleri şey şu bizim 4 boyutlu ayrıntılı ultrason dediğimiz şey mi oluyoo..
evet cnm..doppler ultrason=detaylı ultason :46:
kızlar merhaba,
ben en iyi bezin ve ıslak mendilin huggies olduğunu biliyorum çünkü hepsi tamamen organik pamuk..
ama kaynatıp soğutup suyu pamukla temizlemek de mantıklı geldi..
bi de sizlere bişey sorucam, ben sürekli tuvalete gitme ihtiyacı duyuyorum su içmediğim zamanlarda bile, normal mi yani daha dört aylıktan..

benim hiçbi fikrim yok, ne güzel:))
tuvalet olayı bendede var cnm, çıkıyorum daha kapıya varmadan bi daha gelio sanki...aa çok sıkıştım diorum gidiorum bişi yok..ama normalmi değilmi bilmiyorum, şimdilik çook rahatsız edici olmadığı için dr a sormadımda:49:

benim randevum bugün akşam, ben bu tuvalet olayını bi sorıyım doktora.
başka bişey merak eden varsa ben bugün sorarım arkadaşlar..

Ben de avcılar hospital Nil Hanıma gidiyorum şimdilik iyi gidiyor tesadüf olarak kendisini buldum. Çok fazla doktor da değiştirmek istemiyorum. Ben buranın ve istanbulun yabancısı olduğumdan doktorlar hakkında referans alacağım pek kimse yok, Nil hanım hakkında çevrenden duyduğun yorumlar oldu mu canım. Bu arada Avcılar hospital bu cumartesiden başlayarak 4 hafta boyunca ücretsiz gebelik eğitimi veriyor katılmayı düşünüyor musun?

Evet canım biliyorum, C.tesileri miymiş?
Sen katılacak mısın?
Sen nerde oturuyorsun?

artık kıpırdıo, kendi sinyalini kendi verio cnm..
ama o zmnda bi psikopata bağlıon, sbh kıpırdıodu ses yok daha die mesela...haydeee:51:

evet cnm..doppler ultrason=detaylı ultason :46:

benim hiçbi fikrim yok, ne güzel:))
tuvalet olayı bendede var cnm, çıkıyorum daha kapıya varmadan bi daha gelio sanki...aa çok sıkıştım diorum gidiorum bişi yok..ama normalmi değilmi bilmiyorum, şimdilik çook rahatsız edici olmadığı için dr a sormadımda:49:

Bence normal ama o biraz da pelvik kaslarını çalıştırmanla ilgili... pelvik egzersizleri yapsan bence çok faydası olur... 2.hamileliğim olduğu için tecrübeliyim biraz.

Bence normal ama o biraz da pelvik kaslarını çalıştırmanla ilgili... pelvik egzersizleri yapsan bence çok faydası olur... 2.hamileliğim olduğu için tecrübeliyim biraz.

hoşgeldin kuzucum.. ben bayılıyorum tecrübeli annnelere işte...
ama pelvik neymiş egzersiz neymiş nasıl yapılıyormuş zararlı olabili miymiş bebike..:49:

3 lü test sonuçlarımızı aldık çok şükür Allahıma normalmiş
herşey yolunda şükürrrrrr:nazar:
şimdi sıra 4 boyutluda onuda inşallah hayırla sağlıkla iyi haberlerle atlatırız hepimizz:nazar:

selamlar,

bende katıldım aranıza... 3 yaşında 1 kızım var. ne güzel hepiniz cinsiyetini öğrenmişsiniz bende çok merak ediyorum :(.
hoşgeldin :46::46::46:
şimdi sıra 4 boyutluda onuda inşallah hayırla sağlıkla iyi haberlerle atlatırız hepimizz:nazar:

hadi gözün aydın cnm

gözün aydın canım darısı başıma inşallah bende haftaya yaptırcam çok merak ediyorum :18: inş sonuçlarım iyi çıkar herkesinnnn :16:

kızlar eşlerinizin davranışları nasıl göbüşlerimizde birazcık çıktı artık nasıl yaklaşıoolarrr :26:

Back
X