• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
slm kızlar nasılsınız? benimşikayetlerim hiç eksilmiyor bu aralar bir kaşınıyorum sormayın. kollarım bacaklarım artık kaşıya kaşıya morarttım resmen. doktorum bir cildiyeye görün dedi. en kısa zamanda cildiyeye gidicem. birde geçen akşam büyük tuvaletimle birlikte çok miktarda kan geldi ne yapıcam bilmiyorum. sizde böyle şikayetler var mı??

Canım çok geçmiş olsun :( Kaşınma bende de var ben hem bebek büyüdüğü için derimizden hem de kan miktarımız çok artıyor ya ondan olduğunu biliyorum yalnız yine de doktora görünmende fayda var. Kanamayı ben de ilk kez duydum rabbim korusun doktorunu aradın mı aramadıysa arasana o seni daha iyi yönlendirecektir.

back up 'un olayim petuş..:60:

ol yafrum...şu anda en yakın 3 arkadaşımı silmiş bulunyorum..sen benim herşeyim ol...
en yakın 3 arkadaş diorum 1,5 aydır arayanım soranım yok ya..
ne desm hamilelikten nazlı oldun diolar.
kendimi ifade etmekten sıkıldım..
zor zmnlar geçirdim...pzt maıl attım didim dr böle böle didi bebişimin kalbi için..
kuru bi geçmiş olsun maılden..
arayan yok..
bu salağıda eğlendirelim, morale ihtiyacı var dien yok.
anasız babasız burda, bi biz varız bi el edelim dien yok.
off ya..
yeter dedeim ben ist. ailesizim..arkadaşsızda olim yani...
yağmur doğunca olur arkadaş bana..
off sende bak iiki laf attın bana..içimi döktüm saol arkadaşım

evet her seferinde doktordan numarasını almayı unutuyorum. hastaneyi arayıp numarasını alayım barii.

ktg kullanıcısından alıntı
kızlar p tesi aksam hiç bişey yokken birden kan geldi aapr topar dr gittim serum igne derken cok sükr dün kanama durdu bugude kasılma gecti ve bebegim kurtuldu ne korku cekt ym kaybedicem die rabbim kimseye yasatmasın simdi hersey yolunda dualarınızı eksik etmeyin 20 gün rapor verdi evdeyim bakalımm
çok geçmiş olsun allah bi daha yaşatmasın....

cnm şımarıo patronun, daha sen hiç rapor felan almamışsın ya şımarılık yapıo..
allah korusun o zmn gelsin bi rapor almak zorunda kal bakem öle diebilecekmi..
bende yıllrdır yaptığım işlerde hep back up sız çalışyorum, ara ara o posta banada koyulyo ama işbaşa düşünce o lafları yedirebeileceğimide ii biliyorum...sen beni bul öle bi durumda taamı cnm:))

anammm ben haziranda fıtık ameliyatı oldum
ameliyat olmadan önce araştırma hastanesi bana resmen çalışamaz raporu verdi 10 gün
belki dinlenirsen ve fizik tedavi olursan ameliyat olmana erek yok demişti doktor..

adam kabul etmedi ki...
akşamları git evde dinlen dedi. eşin sana baksın iş yaptırmasın diye de akıl verdi...
ameliyatlık olunca mecbur 1 ay yattım ama sinir oldum çok...

o yüzden doğumdan sonra başka bir bulucam kendime yaaa
çok sinir oluyorum aklına estiği an akşam geç olmuş falan dinlemeyip arıyo
sürekli mesaili çalışmamı bekliyo bu halimle yani..
pazar günü bile çaırıyo
o yüzden sağ salim doğumu bekliyorum Allah izin verirse
:47::47::47:

ol yafrum...şu anda en yakın 3 arkadaşımı silmiş bulunyorum..sen benim herşeyim ol...
zor zmnlar geçirdim...pzt maıl attım didim dr böle böle didi bebişimin kalbi için..
arayan yok..
off ya..

Petuş annecim biz her zaman yanındayız...Çok şükür hayatının en güzel dönemini yaşıyorsun, her şey çok güzel olacak inan bana. O yüzden ona buna takılma boşver, insan üzülüyor ama üzülmemek lazım insanoğlu boşuna çiğ süt emmiş demiyorlar ya...Bu gördüklerinden dersini çıkarman önemli olan...Ben önceden üzülürdüm bu böyle yaptı şu böyle anladım ki insanı değiştiremiyorsun kimse senin gibi olmuyor, senin gibi düşünemiyor o günden beri anladım ki takmayacaksın kafana...

ve sözlerimi üstadın

Kimseyi değiştiremezsin hayatta.
Ve kimse için de değişmemelisin.
Kimliğini kaybettiğin an, yaşamını çöpe attın demektir.
İstemediğin sürece, hiçbir şey için ödün vermeyeceksin.
...Çünkü gün gelir, verecek hiçbir şeyin kalmaz.
Her şeyi sen istediğin için yapacaksın, başkası senden istediği için değil.
Ve sen, sen olarak kaldığın sürece senin yanında olanlar da mutlu olacaktır.
Bırak hayatına eşlik etmek isteyenler gelsin seninle.

Yolun bitimine kadar gelmeleri şart değil.
Herkesin gidebileceği bir yol vardır.
Sen yeter ki, yanında yer almayı bil.
Ne sen kimse için mecburi istikametsin, ne de bir başkası senin için...
Seninle gelmek isteyenleri yanına al.
Belki beraber daha çok şey katabilirsiniz bu hayata.
Yanındaki seni mutlu ettiği sürece kalsın hayatında, zorlama kendini.
Hayat rahat ve anlayışlı insanlarla
Ve hayat hak ettiği gibi yaşandığında güzel...

Ve unutma; aynı dili konuşanlar değil aynı duyguyu paylaşanlar anlaşabilir... sözleriyle kapatıyorum...

Ve aynen böyle diyorum kuşum...

anammm ben haziranda fıtık ameliyatı oldum
ameliyat olmadan önce araştırma hastanesi bana resmen çalışamaz raporu verdi 10 gün
belki dinlenirsen ve fizik tedavi olursan ameliyat olmana erek yok demişti doktor..

adam kabul etmedi ki...
akşamları git evde dinlen dedi. eşin sana baksın iş yaptırmasın diye de akıl verdi...
ameliyatlık olunca mecbur 1 ay yattım ama sinir oldum çok...

o yüzden doğumdan sonra başka bir bulucam kendime yaaa
çok sinir oluyorum aklına estiği an akşam geç olmuş falan dinlemeyip arıyo
sürekli mesaili çalışmamı bekliyo bu halimle yani..
pazar günü bile çaırıyo
o yüzden sağ salim doğumu bekliyorum Allah izin verirse
:47::47::47:

ayy inş. cnm hayırlısı...benim önceki çalıştığım yer züper kurumsal bi yerdi amma patronun insan olmayınca kurumsal falan çare etmio cnm...3000 kişilik bi kurumdu...şimdiki çalıştığım yer 35 kişilik ama 5 ay olmuştu işe başlayalı hamileyim dediğimde allah bağışlasın dediler...insan olmakla ilgili yani...allah iilere denk getirsin hepimizi

ayy inş. cnm hayırlısı...benim önceki çalıştığım yer züper kurumsal bi yerdi amma patronun insan olmayınca kurumsal falan çare etmio cnm...3000 kişilik bi kurumdu...şimdiki çalıştığım yer 35 kişilik ama 5 ay olmuştu işe başlayalı hamileyim dediğimde allah bağışlasın dediler...insan olmakla ilgili yani...allah iilere denk getirsin hepimizi

amin inşalahhhhhh

Petuş annecim biz her zaman yanındayız...Çok şükür hayatının en güzel dönemini yaşıyorsun, her şey çok güzel olacak inan bana. O yüzden ona buna takılma boşver, insan üzülüyor ama üzülmemek lazım insanoğlu boşuna çiğ süt emmiş demiyorlar ya...Bu gördüklerinden dersini çıkarman önemli olan...Ben önceden üzülürdüm bu böyle yaptı şu böyle anladım ki insanı değiştiremiyorsun kimse senin gibi olmuyor, senin gibi düşünemiyor o günden beri anladım ki takmayacaksın kafana...

ve sözlerimi üstadın

Kimseyi değiştiremezsin hayatta.
Ve kimse için de değişmemelisin.
Kimliğini kaybettiğin an, yaşamını çöpe attın demektir.
İstemediğin sürece, hiçbir şey için ödün vermeyeceksin.
...Çünkü gün gelir, verecek hiçbir şeyin kalmaz.
Her şeyi sen istediğin için yapacaksın, başkası senden istediği için değil.
Ve sen, sen olarak kaldığın sürece senin yanında olanlar da mutlu olacaktır.
Bırak hayatına eşlik etmek isteyenler gelsin seninle.

Yolun bitimine kadar gelmeleri şart değil.
Herkesin gidebileceği bir yol vardır.
Sen yeter ki, yanında yer almayı bil.
Ne sen kimse için mecburi istikametsin, ne de bir başkası senin için...
Seninle gelmek isteyenleri yanına al.
Belki beraber daha çok şey katabilirsiniz bu hayata.
Yanındaki seni mutlu ettiği sürece kalsın hayatında, zorlama kendini.
Hayat rahat ve anlayışlı insanlarla
Ve hayat hak ettiği gibi yaşandığında güzel...

Ve unutma; aynı dili konuşanlar değil aynı duyguyu paylaşanlar anlaşabilir... sözleriyle kapatıyorum...

Ve aynen böyle diyorum kuşum...

...ve sen gadın beni benden aldın şu anda.....:14::14::14:

arayan yok..
off ya..
ya petuş sorma bak kuzucum..
biz de ankaradan istanbula gelme hayali kuran 3 taşralı kızdık fakültede.. aynı evi paylaştık.. her haltı birlikte yedik birlikte üstesinden geldik.. neyseeemm sonra istanbul hayalimiz gerçek oldu.. ama arayan soran yok.. hamileyim tripleri de değil üstelik çünkü o zamanlar hamile değildir.. sadece hamileyken şu oldu: farkına vardım.. beni aramadıklarının hep arayan dert soran dert anlatan taraf olduğumu bööllee küt diye anladım.. kızım dediki anne böyleyken böyle.. lazım değil bu karılar sana.. aramıyorum ben de artık.. onlar da aramıyoo.. zaten hep bahaneleri hazır.. iletişim okuduk biz.. radyo tv sinema mezunuyuz.. bunlar setlerde çalışıyo da güyaa çok yoğunlarmış.. kızım olacak yuppii mesajıma "aaa hayırlı olsun "diyecek kadar mı meşguller allah aşkına.. hayırlı olsunmuş.. bu kadarcık kuru kuru.. tanımıyoruz burda birbirimizi sanal manal ama ben daha samimi buluyorum burada ilişkileri.. :16:

ya petuş sorma bak kuzucum..
biz de ankaradan istanbula gelme hayali kuran 3 taşralı kızdık fakültede.. aynı evi paylaştık.. her haltı birlikte yedik birlikte üstesinden geldik.. neyseeemm sonra istanbul hayalimiz gerçek oldu.. ama arayan soran yok.. hamileyim tripleri de değil üstelik çünkü o zamanlar hamile değildir.. sadece hamileyken şu oldu: farkına vardım.. beni aramadıklarının hep arayan dert soran dert anlatan taraf olduğumu bööllee küt diye anladım.. kızım dediki anne böyleyken böyle.. lazım değil bu karılar sana.. aramıyorum ben de artık.. onlar da aramıyoo.. zaten hep bahaneleri hazır.. iletişim okuduk biz.. radyo tv sinema mezunuyuz.. bunlar setlerde çalışıyo da güyaa çok yoğunlarmış.. kızım olacak yuppii mesajıma "aaa hayırlı olsun "diyecek kadar mı meşguller allah aşkına.. hayırlı olsunmuş.. bu kadarcık kuru kuru.. tanımıyoruz burda birbirimizi sanal manal ama ben daha samimi buluyorum burada ilişkileri.. :16:

ya bende her zbh maıl atıoum, bugünde böle duygularım bugünde şöleim die
cvp bile almıom bazen ama yazıom...
günlerdir cmt görüşcez die ayarlamaya çalışyoz, dedim bu son maılım
hissettiğim herşeyi yazdım..
diorum forumdan arkadaşlarım var, manyakmısın diolar
diorum napim duygularımı paylaşmak istiorum..ilk defa yaşıorum bu duyguları
sen bana dedin ya pzt elim telefona gidip geldi hafta sonu die..pzt akşam eşime hem ağlıom hem anlatıom..iiki varsınız:31::31:

normal dogum hastanesıne gıtıım ozele fılan gıdıp de para sacmıcam artık cok sınırlıyım :(
bu her bebekte gorulen bısı bosuna uzulmussun dedı zamanla kaybolur dedı bırde 3 lu tarama ıcın kan aldı
artı ıkı gun ıcınde de sonucu verecekler 18 kasımda alıcam yanı
ozelde 1 hafta bekledım ben ıkılı tarama ıcın paramızla rezıl olduk

normal dogum hastanesıne gıtıım ozele fılan gıdıp de para sacmıcam artık cok sınırlıyım :(
bu her bebekte gorulen bısı bosuna uzulmussun dedı zamanla kaybolur dedı bırde 3 lu tarama ıcın kan aldı
artı ıkı gun ıcınde de sonucu verecekler 18 kasımda alıcam yanı
ozelde 1 hafta bekledım ben ıkılı tarama ıcın paramızla rezıl olduk

canım benim ya...bu detaylara 4 boyutlara walla bende gitmicem evde doğurcam az kaldı...yani doğal şeylere bide üzülerek , stres yaşayarak daha büyük sorunlara yol açıoz...sadece beklicez biraz o kadar...geçmiş olsun yeniden çok

Selam kizlar.doktrdan geldim simdi.gostermedi bebisim kendini yaaa.cinsiyeti ogrenemedk yani.o kadar bakti doktor yokk.ayaklarini karnina dogru cekmis o yuzden goremiyorm dedi dr.gelecek aya dedi.ama kocaman olmus bebisim.cok hareketliydi.elleri filan.esniyordu,yeni uyanmisti.benim gibi bebegi gostermeyip ogrenemeyen varmi kizlar

ya bende her zbh maıl atıoum, bugünde böle duygularım bugünde şöleim die
cvp bile almıom bazen ama yazıom...
günlerdir cmt görüşcez die ayarlamaya çalışyoz, dedim bu son maılım
hissettiğim herşeyi yazdım..
diorum forumdan arkadaşlarım var, manyakmısın diolar
diorum napim duygularımı paylaşmak istiorum..ilk defa yaşıorum bu duyguları
sen bana dedin ya pzt elim telefona gidip geldi hafta sonu die..pzt akşam eşime hem ağlıom hem anlatıom..iiki varsınız:31::31:

oy oyyy vallla ben de öyle diyom iyiki varsıınız..:32:

Selam kizlar.doktrdan geldim simdi.gostermedi bebisim kendini yaaa.cinsiyeti ogrenemedk yani.o kadar bakti doktor yokk.ayaklarini karnina dogru cekmis o yuzden goremiyorm dedi dr.gelecek aya dedi.ama kocaman olmus bebisim.cok hareketliydi.elleri filan.esniyordu,yeni uyanmisti.benim gibi bebegi gostermeyip ogrenemeyen varmi kizlar

ay yaa kıyamam.. bak eşşek sıpasına.. :9:
utanıyo demekki annesi.. ama öğrenmek istiyo yine de insan.. 1-2 gün sonra başka bi doktora mı gitsen acaba? maksat cinsiyet yanee.. sağlıklıymış yaa.. boşveeerrr

petuş kız dun sen bana hava atıyodun ya dur bugun sıra bende. drum gel kilona bakalım dedi ay hiç bakmayalım ben çok kilo aldım 7 kilo aldım dedim ay sorun değil alabilirsin sen za-yıf-sın dedi :D 2 haftadır hiç gram almamışım ama :)

Back
X