ben geldimmm, ben geldiiiiiiiiimmmm :119::119:
yine yine çok yoğunum bugun şimdi birazcık vaktim oldu hemecik neler konuşuluyo bakim dedim..sabaha kadar değil ama öğlene kadar olan kısmını okudum geçmişin....
ol yafrum...şu anda en yakın 3 arkadaşımı silmiş bulunyorum..sen benim herşeyim ol...
en yakın 3 arkadaş diorum 1,5 aydır arayanım soranım yok ya..
ne desm hamilelikten nazlı oldun diolar.
kendimi ifade etmekten sıkıldım..
zor zmnlar geçirdim...pzt maıl attım didim dr böle böle didi bebişimin kalbi için..
kuru bi geçmiş olsun maılden..
arayan yok..
bu salağıda eğlendirelim, morale ihtiyacı var dien yok.
anasız babasız burda, bi biz varız bi el edelim dien yok.
off ya..
yeter dedeim ben ist. ailesizim..arkadaşsızda olim yani...
yağmur doğunca olur arkadaş bana..
off sende bak iiki laf attın bana..içimi döktüm saol arkadaşım
Çok iyi anlıyorum yafrum seni... Benim 2 tane çok yakın bildiğim arkadaşım, aynı şirkette çalışıyoruz ama hamileliğimden beri ne bir hal hatır sormak, nede halden anlar bir tavır içinde olmaktan eser yok. tanıyamıyorum arkadaşlarımı.... ilk zamaranlarımda çok ihtiyacım vardı konuşmaya şu sıkıntım var bu sıkıntım var demek istedim her seferinde aman sende abartma canım die ağzıma tıkıldı laflar, alındığımı hissettirdiğimde alıngalık yapma bide seni düşünmeyelim dediler... biraz hamileliğin verdiği stresten, alıngalık, duygusallık vs vs bunlardan kaynaklanıyor tabi ama tamamen bizden kaynaklı değil. bence
kıskanılıyoruz allahım herkese bu duyguları nasip etsin. Kimse kimsenin sevincini, hüznünü içinde bırakmasın böyle kıskançlıklar yüzünden..
kızlarrr geldik drdan. oğlumu ne kadar özlemişim ilk defa bu kadar sekillenmiş halini gordum yerine sıgamıyodu ama hala hareketliydi masallah. yanakları tombiş dudakları kalın agzını acıp acıp kapatıyodu şimdi daha bi anne hissediyorum kendimi. Petuşcum dediğin gibi kilosu su an 203 gram dr kilosu dusuk gorunebilir ama gayet iyi dedi. heryerini tek tek gösterdi yaa 5 tane parmagı var :) cok mutluyum solumda hissediyodum bebikimi dogruymus sol tarafta kafası var
Maşşallah ne kadar net görmüşsün.. kilosuda geyet iyi bence kaç haftalıksın?
bende hep yafrumu solumda hissediyorum, orda depişiyo heo :)))
3 lü test sonuçlarımızı aldık çok şükür Allahıma normalmiş
herşey yolunda şükürrrrrr

şimdi sıra 4 boyutluda onuda inşallah hayırla sağlıkla iyi haberlerle atlatırız hepimizz
gözünaydın tatlım.. inşallah bundan sonrakilerde sorunsuz atlatılır.. allahım yafrularımıza sağlık versin ömür versin.
cnm ilk dr a gittiğimizde 4+2 ydim..eşimin dr a ilk sorduğu soru ..
eşim: peki ne zmn belli olur
dr: ney ne zmn belli olur
eşim: eşimin göbeği ne zmn çıkar, hamile olduğu ne zmn anlaşılır..
çok utanmıştım:)))
çok memnun, sürekli bakıodu çıkmış çıkmış falan die..şimdi çıktı iice, çok memnun...

benimki de öle hamileyim dediğim ilk gün gidip bana hamile badylerinden almış üzerinde bebik var comingsoon yazıyor... hemencik giydim ama göbik kısmında yeller esiyor sanki ablamın küçük kalanını giymişim gibi oldu

artık kışta geldi kısa kollu giyemem herhalde :))
kızlar p tesi aksam hiç bişey yokken birden kan geldi aapr topar dr gittim serum igne derken cok sükr dün kanama durdu bugude kasılma gecti ve bebegim kurtuldu ne korku cekt ym kaybedicem die rabbim kimseye yasatmasın simdi hersey yolunda dualarınızı eksik etmeyin 20 gün rapor verdi evdeyim bakalımm
çok geçmiş olsun canım.
kızlar ya bişey sorucam size ben..
renkli doppler dedikleri şey şu bizim 4 boyutlu ayrıntılı ultrason dediğimiz şey mi oluyoo..
İleri bir ultrason uygulaması olan Doppler Ultrasonografi halk arasında “Renkli Ultrason” olarak bilinen yöntemdir. Zaman zaman “Renkli Doppler USG” diye de tanımlanmaktadır.
Doppler Ultrasonografi incelemesi ile Kol ve bacak damarları Karaciğeri besleyen damarlar Böbreği besleyen damarlar Boyun damarları Gebelerde, anneye ve fetuse ait damarlar Erkeklerde testislerin toplar damarları Gözü besleyen damarlar ve Vücudun herhangi bir bölgesinde oluşan bir kitlenen damarlanması incelenebilir.
kızlar merhaba,
ben en iyi bezin ve ıslak mendilin huggies olduğunu biliyorum çünkü hepsi tamamen organik pamuk..
ama kaynatıp soğutup suyu pamukla temizlemek de mantıklı geldi..
bi de sizlere bişey sorucam, ben sürekli tuvalete gitme ihtiyacı duyuyorum su içmediğim zamanlarda bile, normal mi yani daha dört aylıktan..
ben hamilelikten öncede öyleydim. çok su içerim maşallahım vardı yani

şimdi yine öyleyim ama hamilelikte normal idrar torbanın üzerinde baskı oluştuğu için sık idrara çıkma isteği oluşuyor.
Bence normal ama o biraz da pelvik kaslarını çalıştırmanla ilgili... pelvik egzersizleri yapsan bence çok faydası olur... 2.hamileliğim olduğu için tecrübeliyim biraz.
ayhh iiyi hatırlattın

kocam evlendiğimizden beri hep der bana şu egzersizleri yap, arada yap bari, aklına gelince yap

unutuyorum surekli yapalım bencede iyi bir konu açtın....
İnsan pepe izlerken duygulanır mı ya......
ühüüüüüü
bende geçenlerde annem şarkısını söylerken çok duygulandım.. nasıl söylüyor yaaa küçük emrahhh

hııı kıyamam.. ben de öyle yapayım madem.. bi de yaa nasıl temizlenir o kukular pipiler yaaa....
içim gider benim.. bi de bi de utanıyorum ama benim midem bulanır ben o kakaları falan temizleyemem.. öghh
ayy canım suratına bile yapıyorlarmış temizlerken buı gerçeklerle yüzleşmen ve kendini hazırlaman gerekiyor