• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
arkadaşlar desteğiniz için sağolun. ama artık resmen hevesim kursağımda kaldı.
hastane çıkışı yakınında bebek mağazası var,eşime dedim gel şuraya bi bakalım 'aman sonra bakarız'diyor.
of of:14::14:

Bence bir çift bebek sahibi olmaya karar verdikleri andan itibaren kadınlar kötu alışkanlıklarını bırakıp gebelik hakkında bilgilenmeli. erkekler gebelik psikolojisini okuyup ona göre davranmalı. ben eski Aylin değilim cok değiştim alıngan hassas korkak daha cok ilgi aşıgı daha cok sevgi şefkat isteyen biri oldum ve hemen hemen hepimizde aynıyız. bizimle yasayan bizi bilmeli bizimle ilgili bilgilenmeli ona göre davranmalı. kadın ne kadar saglıklı kafası ne kadar rahat ve mutlu olursa bebkte o kadar saglıklı ve kusursuz olur...

Bence bir çift bebek sahibi olmaya karar verdikleri andan itibaren kadınlar kötu alışkanlıklarını bırakıp gebelik hakkında bilgilenmeli. erkekler gebelik psikolojisini okuyup ona göre davranmalı. ben eski Aylin değilim cok değiştim alıngan hassas korkak daha cok ilgi aşıgı daha cok sevgi şefkat isteyen biri oldum ve hemen hemen hepimizde aynıyız. bizimle yasayan bizi bilmeli bizimle ilgili bilgilenmeli ona göre davranmalı. kadın ne kadar saglıklı kafası ne kadar rahat ve mutlu olursa bebkte o kadar saglıklı ve kusursuz olur...

şu kadınlar kulübüne de 'beğen' butonu koyulmalı :) Ben bu yorumu hem beğeniyorum hem paylaşmak istiyorum :))

ama alkışlanacak lafınıda alkışlarım yani, lütfen...
:46::46::46::46:

resmen şuan oturdum ağlıyorum arkadaşlar.
doktor bisürü güzel şey söyledi çocuğumun gelişim ile ilgili. eşim hiçç umursamadı,dikkatli dinlemedi.

oyyyy kuzum üzülme beterin beteri var bak bana
evlendiğim ay hamile kaldım diye kime söylediysek hamileyim diye
ayyyyyyyyyyyy yazıkkkkkkkkkkkkkk
yaaaaa öyleee miii tühh
yorumlarını aldık
ne ben ne de eşim alışabildi bebeğimiz olacagı fikrine
düşün ben bile kabullenemedim
istenmeyen çcuk oldu bi anda bebeğim
ama doğunca çok sevdirecek kendini
böyle düşün üzülme

arkadaşlar geçen de sordum kimse cevap vermedi :14: :14: :14: :14:

bu haftalarda ve genelde özellikle dikkat etmemiz gereken şeyler var mı arkadaşlar???
benim doktor genelde çok yoğun oluo sorularımı bile taramalı tüfek gibi soruyom:10:

ağır kaldırmıyorum
su içiyorum
süt yoğurt ceviz yiyorum
çay kahve çok nadir içiyorum

başka başka neler var???:44:

test yaptıran arkadaşlar ben ikili yaptırdım
sorun çıkmadı şükür
diğerlerine gerek var mı?

arkadaşlar geçen de sordum kimse cevap vermedi :14: :14: :14: :14:

bu haftalarda ve genelde özellikle dikkat etmemiz gereken şeyler var mı arkadaşlar???
benim doktor genelde çok yoğun oluo sorularımı bile taramalı tüfek gibi soruyom:10:

ağır kaldırmıyorum
su içiyorum
süt yoğurt ceviz yiyorum
çay kahve çok nadir içiyorum

başka başka neler var???:44:

test yaptıran arkadaşlar ben ikili yaptırdım
sorun çıkmadı şükür
diğerlerine gerek var mı?

tatlım masallah sana demir ilacıda kullanıyosun dimi d vitamini önemli çunku. bana ekstra sunu yap bunu yap demiyo drum. bol bol balık et ye diyo bende yiyemiyorum midem almıyo o yuzden b12 ve omega3 verdi keske bende ceviz sut yogurt bunlara önem verebilsem :)

merhaba arkadaşlar hamilelik nasıl gidiyor ? ben 4 kilo almışım cok üzgünüm hep zayıf kalıcam zannediyordum şimdi bi göbeğim çıktı aman Allahım birde çok yiyorum durduramıyorum kendimi siz kaç kilo aldınız?

dün tetenoz aşısı oldum kolum çok acıyor :(

tatlım masallah sana demir ilacıda kullanıyosun dimi d vitamini önemli çunku. bana ekstra sunu yap bunu yap demiyo drum. bol bol balık et ye diyo bende yiyemiyorum midem almıyo o yuzden b12 ve omega3 verdi keske bende ceviz sut yogurt bunlara önem verebilsem :)

kuzum :29: evet demir ilacı alıyorum evet
elevit ferrevit gynoferro adlı üç ilaç alıyorum
başka da ilacım yok

ben de önem veriyorum derken bazı arkadaşların yaptığı gibi
her gün değil canm ama mümkün mertebe almaya özen gösteriyorum

bana da demiyo doktorum demesi gerekmez mi ya azıcık anlatsa:19:

merhaba arkadaşlar hamilelik nasıl gidiyor ? ben 4 kilo almışım cok üzgünüm hep zayıf kalıcam zannediyordum şimdi bi göbeğim çıktı aman Allahım birde çok yiyorum durduramıyorum kendimi siz kaç kilo aldınız?

ben zaten hiç zayıf olamadm:50:
bu süreçte de şişiyorum gitgide
en az 4 kilo aldım

bi de benim oğluş damak tadımı değiştirdi önce acıbiberli soslar yiyorum
ardından ekmeğime çuklata sürüyorum
söyledm yine çekti canım saat de geç oldu ama korkarım yicem :56:::56::56::39::39::39::39:

ben zaten hiç zayıf olamadm:50:
bu süreçte de şişiyorum gitgide
en az 4 kilo aldım

bi de benim oğluş damak tadımı değiştirdi önce acıbiberli soslar yiyorum
ardından ekmeğime çuklata sürüyorum
söyledm yine çekti canım saat de geç oldu ama korkarım yicem :56:::56::56::39::39::39::39:

şu anda da yiyorummmmmmmmm süpperrr:32::32::32:

amannn ne uzulucen kız bak ben 7 kilo aldım ne olucak bebişler için feda olsun anası 7 kilo aldı bebiş 203 gram :D

kuzum :29: evet demir ilacı alıyorum evet
elevit ferrevit gynoferro adlı üç ilaç alıyorum
başka da ilacım yok

ben de önem veriyorum derken bazı arkadaşların yaptığı gibi
her gün değil canm ama mümkün mertebe almaya özen gösteriyorum

bana da demiyo doktorum demesi gerekmez mi ya azıcık anlatsa:19:

canım bende de b12 vitamini eksikliği cıktı ilerlemiş durumda cunku gram et yiyemiyorum cok severim eti balıgı aama tiksindirdi oglum beni. su an benexol, gynoferro ve bugun omega3 verdi balık yiyemediğim için mide reflum var yanma için gaviscon kullanıyorum. ama gerekli görse anlatır zaten tatlım.

Back
X