• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
bnde düşük tehlikesiyle 2 gün hastanede yattım 1 kilo almısım 4 serum yedm sanırım o yaptı cok sükür bi daha kn gelmedi ama cok korktum allh kimseye yasatmasınn es,mde korkudan sivilce doktü adam
ama onada cok üzüldüm cocugu degilde bnii düsünmekten
ya bişi olursa onuı dahada toplayamm die

Hem bebeğine, hem sana hem de eşine çok çok geçmiş olsun. Çok şükür ki iyisiniz ve her şey yolunda. Allah bir daha yaşatmasın :(

tunişş tuniş...olmuş artık 5 aylık şehzadem:))
ama göbişi geç..arkaya sepet beşik kurulmuş..eklesene bi resmini onun..nasıl büyüklüğü sence kaç ay yatar onda bebik:44:

saol bebişimm evet akşam yemekten sonra 6 aylık oluyorum resmen :1::1:
ya beşiğin resmini çektimde bilgisayara atamıyorum şuan bi sıkıntı var anlamadım dur 5 dk sonra bida deniyim 1 yaşına kadar yatar ama bebişimin boyu az uzun olcak gibi 14 haftalıkken 14 cmdi kuzum doğuncada uzun olursa 1 sene götürmez belki zaten ayrı bi oda takımı alcaz beşikli:1::1: bunu annem heves etmiş almış intten ama beğendim bende çok cici yaa:1:

selaaam kızlar doktordan geldik şimdi 3 lü test sonuçlarımızı aldık allaha şükür herşey normal maşallah kızıma :nazar: 2 hafta sonra detaylı ultrason yaptıracağız. başka bir doktora yönlendirdi detaylı için 200 tl. devlet hastanesinde yaptırsam olur mu dedim ben güvenmiyorum dedi. şaşırdım açıkcası yönlendirdiği doktorla anlaşmasımı var acaba??

kızlar kocişim geldi ben kaçıyorum yawrum yaa canınızz çekmesin balık almış gelmiş kıyamam:1:
petuş anam yükleyemedim yarın yükliyim erkenden beşik fotosunu emi
öpüyoruz hepinizi kızlar gene kaçabilirsem girerim iyi akşamlar :16::16::16:

Kalkıp oturmaktan konuyu takip edemez oldum :1: bizim bebişime aldığımız seride Evante diye geçiyor google'a yazıp bakabilirsiniz ben çok beğenerek aldım inşallah sorunsuz bi şekilde de kullanırız..:32:

güle güle kullansın,çok güzel.bişey sorcam yanlış anlamazsan,bu sitede yazan fiyata mı aldınız?beyaz mı senin aldığın odada.bende böyle bşey istiyorum ama karar veremedim.

olur koyarım tabi... canım bu arada sen konyadamısın ?
evet canım konyadayım :49:

Eki Görüntüle 289994

bu beşiği çok beğenmiştim ama büyüğünü bulamıyorum..50*90 bu
ben 70 e 130 felan bi beşik istiyorum yatak odama kopycam ilk 1 yıl
sonrada kendi odasına koycam, 3-4 yaşına kadar yatsın istiyorum o nedenle 70*130 istiom ölçüsünü..

70*130 bu var bide...
alcaz bugünlerde bi beşik

benim babam mobilyacı istediğim beşik modelini istediğim ölçülerde yapacak sağolsun
konyadaki arkadaşlara da yardımcı olabilir aslında bu konuda:49:

Eki Görüntüle 289993

Canım 12 lira çok iyi hem de 4 boyutlu bir kısmını sigorta falan mı karşılıyor yeri nerde acaba??
Çok iyiymiş gerçekten...

evet canım sigorta karşılıyo özel büyükşehir hastanesine gidiyorum ben

cnm bi kaç kişi normal pantolonun belini terzide yaptırmaktan bahsetti bana çok mantıklı geldi..aklında olsun:34:

onun dışında biz çıkıyoruz bai baiii:54::54::54::54:

ben de düşündüm ama bi karış açık var
yapamazlar diye vazgeçtim
bi de doğum sonrası kilo verince giyebileyim ziyan etmeyim diye düşündüm

Kızlar şimdi geldik doktordan kızım oluyor :))) çok mutluyum İrem geliyor :) Bugün doktorumuz da pek bi ilgiliydi maşallah sorduğum her şeye detaylı detaylı cevap verdi. Ama ben de liste yapıp da gitmiştim tabi :)

Kızlar şimdi geldik doktordan kızım oluyor :))) çok mutluyum İrem geliyor :) Bugün doktorumuz da pek bi ilgiliydi maşallah sorduğum her şeye detaylı detaylı cevap verdi. Ama ben de liste yapıp da gitmiştim tabi :)

Allah bağışlasın canm :16:
ben de liste yapıom kağıdı çıkarıyom soruyom da soruyom dr gülüo
ama sorularım azaldı artık
şükür bebeğimn de bi zararı yok
sanki yok gibi

tebrikler canm.Allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin.bende dun gittim ama malesef ogrenemedm cinsiyeti gostermedi kerata.gelecek ay ins

Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşşş.. Gözün aydın :nazar:

Çok teşekkür ediyorumm hepinize.. Rabbim herkese nasib eder inşallah anne olmayı... Bu arada kayınvalidemin tepki şu oldu: Olsun 2. erkek olur:( Ben sanki erkek istiyordum da.

bende soyledim agrıdıgını hatta benim kuyruk sokumumdaki kemigim kırık onuda biliyo agrımı soyleyince malumunuz normal dedi ama ilaç yazmadı kırık kemikten değil gebelikten dolayı normal bi agrı dedi bence anormal belimden baslıyo agrı sol kalcama vuruyo sol bacagımın ustune durunca kemik batıyo sanki bagırtıyo beni. :(

canm bendede oldu aynisi gecen gun.3,4 gun cektim o agriyi.sol kalcamda kramp seklinde oluyodu.ama ne agri.mahvetti beni.zannedersem magnezyum eksikliginden oluyomus.cok sukurki gecti.simdi iyiym.ins seninkide gecer

Merhaba herkese biz geldik doktorumuzdan:))) Her şey yolunda çok şükür bebişimi gördüm uzunnnn uzunnnn hala da resimlere bakmaya doyamıyorum:nazar::nazar: elleri çarpraz bacak bacak üstüne atmış kolunu emiyordu meleğim :)) Öyle tatlıydı ki anlatamam doktor amcamız sürekli yumruk savuruyor boksör olacak galiba dedi :))) bir sonraki haftamız 3 hafta sonra şeker yüklemesi için..Bebişim kesin olarak erkek bu arad.. Hmm bir de 4 kilo 700 gr almış görünüyoruz :S Beklemiyordum o kadar ama doktorumuz ben amanın çok almışım dediğim halde bir şey demedi bir de önceki muayenede tişört vardı üstümde ve açtım sabah erkendi şimdi hem üstüm kalındı hem de yemek yedim 10 dk sonra muayeneye girdik...Bizden böyle öpüyoruz hepinizi..

Son düzenleme:
Kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrr:52:
Az önce topiklerde dolaşrken bacaklarım ağrıdı
Ay biraz da uzanıp bakayım dedim ve yüzüstü yattım
((Göbişim çok büyümediği için bazen iki üç dakka yatıyorum))
Ve inanılmaz bi şey oldu
Kalbim karnımda attı:52:
Sanırım bebeğim beni tepikledi
Panik oldum sevinçle kalktım:30:
Baktım yok:50
Tekrar yattım :30:
Ama yine olmadı:50:
Ama o duyguyu yaşadm :52:
Bebeğim tekme attı de mi:49:
Kalk ben böle rahat edemiyom demeye getirdi herhal :9:

kkelebekk maşallah çok güsel bişey değil mi :) bende de arada bi oluo insan çooook mutlu oluo..ben çok takılamıodum konyadasın galiba büyükşehir hastanesinde kime gidiosun bende konyadaym büyükşehirde nihalle başladım, şimdi konya hospitalde tüline gidiorm..

Back
X