- 12 Mayıs 2009
- 1.190
- 177
- 173
- 43
yok ama gerçekten devlette azarlıyolarmış...ben doğum yapana kadar hasta bakıcı saçımı okşayıp elimi bırakmadı ''az kaldı bitanem''dedi ve yönlendirdi sürekli beni...en son doğum yaklaşınca doktorum hemen çağrıldı aşağıdan 2 doktorum vardı çünkü ikisinede muayne olmuştum...doğum kartımda ikisininde kartı zımbalı olduğu için aa bi baktım ikiside gelmiş...iyi bi doğum oldu acısı boldu ama bebek doğdu ve ben de yeni doğdum sanki ne ağrı ne sancı kaldı hepside bebişle gitti üzerimdn..o rahatlamayla bayılmışım
sonra doktor dikişe gerek duymuyorum bacak bacak üstüne atıp 15 dk yatın dedi..daha sonra hemşireler yardım edip tekerlekli sandalyeye oturdum odama giderken kucağımda da bebeğim vardı...bütün ailem heyecala beni bekliyodu orda ve ellerinde fotolar resim almaya çalışıyolardıeşimin heyecanı tipinden belliydi
bebeğin minik bi yatağı vardı ona yatırdılar altı tekerlekli bişiii..herkes beni unuttu onun başına üşüştüler ama eşimin bi gözü bende bi gözü bebekteydi..bi kaç dk sonra gelip beni uzun uzun öptü...nasılsın aşkım dedi...güzel duygulardı daha anlatsam roman olarrrr
![]()
okurken çok duygulandım gözlerim doldu resmen, ofis kalabalık olmasa açacaktım çeşmeleri