http://www.kadinlarkulubu.com/nisan...nisan-anneleri-gobisleri-11.html#post21745345
bendee ekledimmm göbikimiiiiiiiiiii![]()
çok sinir oldum ben

sen daha de doğum yapmışsın yaaa
ben senin yanında hulk gibi kalırım yaaaa

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
http://www.kadinlarkulubu.com/nisan...nisan-anneleri-gobisleri-11.html#post21745345
bendee ekledimmm göbikimiiiiiiiiiii![]()
Eki Görüntüle 290405 Eki Görüntüle 290406 günaydın petuş maşallah göbişine
şu pantalon tamirini ben yazmıştım bak fotolarını ekledim.bunların içlerindede ayarlanan lastiklerden var düğmeli oh missEki Görüntüle 290404
bebem mevzu tiksinmek felan değildi emme bebekin edep yerlerini başkasına gösterip göstermemekti..ben ona istinaden öle yazdım..
sen söle bakim şimdi bebeğin ateşi nerden ölçülür..ateş ölçer ne alalım, hangisini alalım..
elektrikli aletlerden hangileri gerektir..yani yok biberon ıstıcı buhar mak. felan ne alalım
ateş ölçer emzikler çok iyi olmakla beraber bir de anlına yaklaştırıp düğmeye bastığında 1 sn de ölçenler var bütçe meselesi 2. seçenek daha pahalı ama ikiside iyi...buhar mak. fln almadım ben biberonda hiiiç kullanmadım hatta oğlum yalancı meme suluk fln bile tutmadı..buhar makinelerine inanmıyorum odanın kuruluğunu almak için radyatör suluğu![]()
Ya evet şimdiden böyle. Benimki de sabah kalkıyor göbişimi öpüyor günaydın diyor sonra beni :95::95: Ya pabucumu dama attı bu herif aa.ben de en çok bebişimi sevicem diyorum. Aslında hoşuma gidiyor böyle yapması ama çaktırmıyorum yavrusuna düşkün olur bana yardımcı olur bakarken.
merak etme doğumdan sonra bi diet topiği açarıs hepbirlikte veririz kilolarııı:13:çok sinir oldum ben
sen daha de doğum yapmışsın yaaa
ben senin yanında hulk gibi kalırım yaaaa
![]()
benim kocam daha göbekimden hiç öpmedi beni![]()
cnm ben aynen eskisi gibi yiyorum...hatta öğlen hiç ekmek yemezken şimdi mutlaka yiyorum..onun dışında süttü cevizdi..
kilo almaya çok meyilliyim aslında..amma ben her akşam 2-3 tane acı biber turşusu yiyorum..o benim bağırsaklarımı inanılmaz çalıştıryo
yemediğim gün wc ye gidemiom, acayip şiş olyom..
annem dioki o biber senin sistemi çalıştıryo daha kolay alıon ondan çok kilo almadın..
olabilir bencede netekim acı biber dieti yapan ünlülerimiz var..
her akşam 2-3 acıbiber turşusunu dr a sormadım hiç zararı varmı die..ama netten okudum yokmuş..
bilimsel bi tarafı yok ama ben formumu acı bibebere borçluyum
bide hamilelik öncesi hiç yemediğim bişi nerdeyse ama hamilelikte aşerdim, sonrada patladı gitti:))![]()
hiç verim alamadım senden bu konuda![]()
ya arkidişler bebişimize aldıklarımız bölümünde resim var ama o sayfanın linkini nasıl atıyoz ben atıyorum sadece 1 resimim çıkıyo
Yani.Okuyup öğrenmeli herşeyi kafamızı yatanı uygularız artık. ya çalışan anne dedin de . Daha karar veremedim bebişimi kaç aylıkken bırakcam diye. 6 ay nasıl sizce. Hiç bırakasım yok yani elimden gelse bebişi de getircem işe. doğum öncesi çalışabileceğim kadar çalışırım işim de ağır değil işyerimle ev arası yürüyerek 5-10 dk.
6 ay iyi gibi artık ek besinlerede geçebilir o ayda daha iyi olur hem artık iyi ele avuca da gelir 6. ayda rahatlıkla bırakabilinir bence tabi ben hiç çalışmadığım için işe bırakıp nasıl gidilir o duyguyuda bilmiyorum zordur heralde çalışan annelere allah kolaylık versin zor bir durum bütün gün insanın aklı evde kalır gibime geliyo![]()
6 ay iyi gibi artık ek besinlerede geçebilir o ayda daha iyi olur hem artık iyi ele avuca da gelir 6. ayda rahatlıkla bırakabilinir bence tabi ben hiç çalışmadığım için işe bırakıp nasıl gidilir o duyguyuda bilmiyorum zordur heralde çalışan annelere allah kolaylık versin zor bir durum bütün gün insanın aklı evde kalır gibime geliyo![]()
Oyy maşallah güle güle giysin kuzucuk![]()
merak etme doğumdan sonra bi diet topiği açarıs hepbirlikte veririz kilolarııı:13:
ben 37. haftada izne çıkasam bile 3 aylıkken geri döncem..16 hafta doğum izni dışında izin kullanmıcam
o nedenle şu aşağıda olan plesenta yukarı çıkmalı, yoksa kahrolcam ben ya..
çıkmazsa 32. haftadan sonra dr 37 e kadar çalışabilir raporu vermiomuş..
32. haftada çıkarsam 2 aylıkken bırakcam bebeğimi...:18::18::18:![]()
ay zor petuş ücretsiz izin alamıyomusun
ev kredimiz var, benim maaşım krediyi ödüo..eşiminkiylede geçinyoz
bide işimde yeniyim 9 aydır çalışyom 4,5 aylık hamileyim sen düşün, yüzüm de olmaz zaten hadi borca harca girelim desekte![]()