• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
elektrikli ürünlerden tecrübeme dayanarak tavsiyelerde bulunayım.

ateş ölçer : k.altından ölçenler 2-3 dakikada ölçüyor ve çocuk hiç rahat durmuyor,dolayısı ile doğru bilgi alamıyorsunuz.
alından ölçen dijitallerin 1-2 derece yanılma payı var.
en iyisi ve benim iki çocuk doktorumunda önerdiği braun kulaktan ölçen tamamen doğru ve 3 saniyede ölçüyor ve daha önceki ölçümleri hafızasında tutuyor.

biberon ısıtıcı ve sterilazor : eğer biberonlarınızı kaynatmaya müsait iyi markalardan(mesela avent) alırsanız bu iki aletede gerek kalmıyor.ben aklıma estikçe kaynatıyordum biberonları

buhar makinesi : hakikaten gereksiz peteklere takılan ufak aparatlar yeterli geliyor.

süt sağma makinesi: kesinlikle avent,göğüs sütünü son damlasına kadar çekiyor.

sağol canmcım uzun kollu çıtçıtlı badileri ablası aldı dedi bunların parasını ben vercem erkekime ilk hediyem olsun diidi tabi bayram harçlıklarıyla aldı :1:

Oyyy maşallah benim cinsiyet belli olmadığı için daha hiçbir şey alamadım :( Yarın belli olur inşallah dua edin nolurrr :(

:14::14::14::14:
ben 37. haftada izne çıkasam bile 3 aylıkken geri döncem..16 hafta doğum izni dışında izin kullanmıcam:(
o nedenle şu aşağıda olan plesenta yukarı çıkmalı, yoksa kahrolcam ben ya..
çıkmazsa 32. haftadan sonra dr 37 e kadar çalışabilir raporu vermiomuş..:50:
32. haftada çıkarsam 2 aylıkken bırakcam bebeğimi...:18::18::18::14::14:
hıııı ay yavrum yaa.. kuzucum yakın olsaydık keşke kayınvalidenle birlikte bakardık biz.. süt annesi de olurdum yağmurun.. iznin olursa tabee..küçücük olcek ama yaa.. bence o günler gelsin fikrin değişir gibime geliyor.. şartlar zorlanabilir belki..

hım doğru haklısın canm allah kolaylık verir sen merak etme neyseki annen ve kaynanan var onlar bakar yardım ederler öyle böyle derken zaman çabuk geçiyo bir bakmışsın yağmur yaşına bile gelmiş iyi kötü bir şekilde büyüyolar ya sağlıklı olsunlar da gerisi boşşş

evet cnm inş..
şimdiden zmnımı nasıl planlarımda max. görrüm kızmı onu düşünyorum
allah sağlık versin inş. büyücekler öle böle:emir_bebek::emir_bebek:

kızlar eşiniz veya siz
bebeğinize dokunurken kıyafet üstünden mi dokunuyorsunuz
yoksa teninize mi dokunuyorsunuz
yani havalar soğuk ya kıyafet üstünden seviom yavrumu ama
acaba hissediyo mudur?

ateş ölçer : k.altından ölçenler 2-3 dakikada ölçüyor ve çocuk hiç rahat durmuyor,dolayısı ile doğru bilgi alamıyorsunuz.
en iyisi ve benim iki çocuk doktorumunda önerdiği braun kulaktan ölçen tamamen doğru ve 3 saniyede ölçüyor ve daha önceki ölçümleri hafızasında tutuyor.

biberon ısıtıcı ve sterilazor : eğer biberonlarınızı kaynatmaya müsait iyi markalardan(mesela avent) alırsanız bu iki aletede gerek kalmıyor.ben aklıma estikçe kaynatıyordum biberonları

buhar makinesi : hakikaten gereksiz peteklere takılan ufak aparatlar yeterli geliyor.

çok saol cnm cım ya...çok seviorum bu bilgileri işte ben...tabi bu anneleride:))
hıııı ay yavrum yaa.. kuzucum yakın olsaydık keşke kayınvalidenle birlikte bakardık biz.. süt annesi de olurdum yağmurun.. iznin olursa tabee..küçücük olcek ama yaa.. bence o günler gelsin fikrin değişir gibime geliyor.. şartlar zorlanabilir belki..

:14::14::14:
al bizi kanatlarının altına...ben hayır demem...ben sana diom taşın üsküdara die..heryere yakındır üsküdar...sonra sende işe başlayınca bizim evi kreş yaparız kayınvalidem bakar ikisinide kızların:14::14::14::14: saç baş yola yola büyür öyküm le yağmur..:emir_bebek::nazar:

Oyyy maşallah benim cinsiyet belli olmadığı için daha hiçbir şey alamadım :( Yarın belli olur inşallah dua edin nolurrr :(

kuzucum bi şey soracağım ama yanlış hatırlıyo olabilirim.. bebikine aminiyosentez yaptıran sen miydin.. sonuçlardan haberim yok benim de..

yefrum ya benim pacaklarda ve kalçada kilo yok heç..belden üstte kopuo olay:1: memişler iri, yanaklar tombik, et sıkı, kemikler iri
dr da hiç bişi dememişti ilk başta..sonra baskülün üstüne atınca beni yrm saat bi kilo konferansı vermişti:1::1::1:

Önemli olan bacak kalça zaten göbüşün zatii gidecek
doktor da şaşırmıştır ne yapacağını şaşırmış konferansa bağlamış deseneee :9:

ateş ölçer bende alıcam dediğinden alayım canm zaten özel hastanelerdede hep kulaktan ölçüyolar demekki kullanışlı ve doğru ölçüyor
biberon bende 1 tane aventin alıcam aslında şu meme ucuna emzirmek için konulan şeyler varya ondanda aventin alıcam bence alınmalı çünkü benim gögğüs uçlarım çok fena oluyo kan akıyodu nerdeyse ama artık akıllandım inşallah ondan kullancam
buhar makinesi bencede gereksiz bişey astım falan gibi bir hastalık yoksa lazım değil yani

ya kızlar benim şu kocam olacak adam bana hala trip yapıyoo.. 50 kere arayan muhterem hiç aramadı bugün..
gıcık oluyorum saatler ilerledikçe kendisine..:47: öfke tepeme fırlamak üzere.. cıyak cıyak bağıracağım şimdi..
tribine nazına tükürdüğümün..

ya kızlar benim şu kocam olacak adam bana hala trip yapıyoo.. 50 kere arayan muhterem hiç aramadı bugün..
gıcık oluyorum saatler ilerledikçe kendisine..:47: öfke tepeme fırlamak üzere.. cıyak cıyak bağıracağım şimdi..

bugün bizimki de triplerde
bizim evde de nazı beyfendi yapar
:4::4::4:

:1::1::1::1::1:
ben çok seviyorum böyle ihtiraslı ilişkileri
sakın yelkenleri suya indirme..
unutma sende emenati var...o sana muhtaç bebem şu anda..
gerekirse söle kızımı alır giderim de..sürünsün:1::1::27:

bugün bizimki de triplerde
bizim evde de nazı beyfendi yapar
:4::4::4:

ama yani insan her zaman da çekemiyor ki şekerim..
şöyle boğazını kavrayacaksın parmaklarınla.. sıkı sıkı saracak o parmaklar o boğazı.. gözleri pörtleyene kadar..
görecek anyayı konyayı o zaman..:34:
nassı fikir kelebeğeeemm

ama yani insan her zaman da çekemiyor ki şekerim..
şöyle boğazını kavrayacaksın parmaklarınla.. sıkı sıkı saracak o parmaklar o boğazı.. gözleri pörtleyene kadar..
görecek anyayı konyayı o zaman..:34:
nassı fikir kelebeğeeemm

valla gözümün önüne geldi oderece yani
artık nasıl hırslandıysam :9:
petunya da vermiş gazı hemen kızımı alır giderim die :9:
valla benim de hıncım geçmiyo bi türlü
bi derdim var topiğine konu açtım anlattım az sakinledim:14:

Back
X