Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaa karnımda daha doğrusu karnımın üst tarafında bi ağrı var anlamadım gitti göbüşüm büyüyoda ondanmı acaba
zaten gecede sırt ve bel ağrısından hiç uyuyamaz oldum artık![]()
canım nedir bu sıkıntılar dimirahim ve bebek hızla buyudugunden oluyomus sabah bende hamile oldugumu unuttum adet olucam sandım öyle karnım agrıyodu. su anda da sag gogsum nefes aldıkca onlu arkalı agrıyo
((((( Allah hepimize şifa versin kuzum toktorun söledigine göre hepsi normalmiş!!
ya annemde normal dedi erkek bebişte daha çok ağrılar olur dedi sırt ve bel ağrısından bende uyuyamazdım dedi sanırım birazda ırsimi ne..neyse napalım ben çekeyimde oğluşuma bişey olmasın yeter
yawrucum sen hareketlerini hissetmeye başladınmı bebişin??
evet tunicim petuş sölediklerinde haklıymış harika ötesi bi duygu ilk baslarda idrara sıkıştıgımda, bacaklarımı karnıma cekip oturdugumda, sırtustu yattıgımda hissediyodum. yani o rahatsızken ama dun otururken hiphop yaptı içerde resmensen???
yaaaa ben daha niye hiç hissetmiyorum yaaaaaramızda 1 hafta var senle..sen ilk ne zaman hissetmeye başladın canım?
kuzum ben 16+'larda hissettim. ama tesadufen bi gece cok sıkışmışım uyandıgımda sırtustu yatıyodum sol tarafımdan sanki yukarı cıkmak isteyen bişi vardı hafifte acı elimi karnıma goturdum sag tarafım boş sol tarafımda toplanmıstı yafrumm:) sonra anladımki hareket edecek ve ben ancak onu rahatsız ettigimde hissedicem. bende rahatsız etmeye basladım :) doktorada söledim yapma falan demedi kuzum. ama dun basladı artık kendi kendine zıplamaya. bi dene çişe sıkış sırtustu yat muhakkak hissedersin
hayırlısı bakalım yaa sağlıklı olsunda varsınn geç hissedeyim önemli değil..
deniyim bende bakalım olcakmı kan akışı azaldığı için sırt üstü yatmıyodum hiç şimdiye kadar ..
yaaaa ben daha niye hiç hissetmiyorum yaaaaaramızda 1 hafta var senle..sen ilk ne zaman hissetmeye başladın canım?
ben de henüz bişi hissetmiyorum,merakla bekliyorum,gün sayıyorum resmen.Salı günü muayenede her şey normal çıkınca rahatladım,panik yapmıyorum da,insan merak ediyor.Hatta doktora pek hareketli değil galiba falan diye de sordum,normal dedi,hareketsiz,tembel bir bebek diyemem dedi,bacakları kıpır kıpır oynuyodu,demek ben geç hissedenler grubundan olucam.Arkadaşım da 19. haftada hisettim diyor.Belki biz de bişiler hissediyoz ama bebek olduğunu anlamıyoz kimbilir?
![]()
merhaba arkadaşlar.aranıza yeni katıldım sayılır.bende 19 haftalık hamileyim.kısmetse oğlum olacak.yalnız beni bikaçgündür korkutan bişi var.çok fazla akıntım var.sabahları kalktıgımda da sulu bi akıntım oluyor.sanki hafif idrar kaçırmışım gibi.aranızda böyle problemleri olan var mı?birde bu çizelgeyi nasıl yapıyorsunuz?
akıntı beyazsa sorun yok arkadaşım ama sarı veya yeşilse ya enfeksiyon vardır ya da mantar
merhaba bayanlar moralim çok bozuk dörtlü test sonucunda down sendromu riski yüksek çıktı, 170 gebelikte 1 risk düzeyinde ve ağlayarak ayakta tam 3 saat doktor bekledim. Doktorumda riski yüksek buldu ve prof periantaloji uzmanına sevk etti büyük ihtimal amniyosentez yapılacak. Çok üzgünüm ağlamaktan duramıyorum ikili testimiz güzeldi fakat bu sonucu hiç beklemiyordum. Ne olur bana çevrenmizde böyle durum yaşayan oldu mu bilgi verirseniz sevinirim. Pazartesi randevü alacam en geç cumartesi amniyosentez yapılacak nasıl bekleyecem bilemiyorum
merhaba bayanlar moralim çok bozuk dörtlü test sonucunda down sendromu riski yüksek çıktı, 170 gebelikte 1 risk düzeyinde ve ağlayarak ayakta tam 3 saat doktor bekledim. Doktorumda riski yüksek buldu ve prof periantaloji uzmanına sevk etti büyük ihtimal amniyosentez yapılacak. Çok üzgünüm ağlamaktan duramıyorum ikili testimiz güzeldi fakat bu sonucu hiç beklemiyordum. Ne olur bana çevrenmizde böyle durum yaşayan oldu mu bilgi verirseniz sevinirim. Pazartesi randevü alacam en geç cumartesi amniyosentez yapılacak nasıl bekleyecem bilemiyorum
evet canım çok yoğun
ağzından lafı da cımbızla alıom
değiştirmeyi düşündüm aslında ama
ilk günden itibaren buna geldim ya tüm bilgilerim kayıtlı
yani beni iyi tanır gibime geliyo
yeni bi doktora başlama fikrine alışamadm
ben kolay vazgeçemem de bi şeyden sanırım ondan
arkadaşlarımın doğumuna da ayişe hanım girmiş saat kaç olursa olsun geliyomuş
gerçi benimki sanırım sezeryan olacak ama bilemedim ki
sence büyükşehirdeki en konuşkan en çok bilgi veren alanında uzman dr kim?