• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
merhaba bayanlar moralim çok bozuk dörtlü test sonucunda down sendromu riski yüksek çıktı, 170 gebelikte 1 risk düzeyinde ve ağlayarak ayakta tam 3 saat doktor bekledim. Doktorumda riski yüksek buldu ve prof periantaloji uzmanına sevk etti büyük ihtimal amniyosentez yapılacak. Çok üzgünüm ağlamaktan duramıyorum ikili testimiz güzeldi fakat bu sonucu hiç beklemiyordum. Ne olur bana çevrenmizde böyle durum yaşayan oldu mu bilgi verirseniz sevinirim. Pazartesi randevü alacam en geç cumartesi amniyosentez yapılacak nasıl bekleyecem bilemiyorum

arkadaşım olumlu düşünüp, moral içinde bekle.. forumlarda başına bu tarz durumlar gelen arkadaşları okuyoruz genelde korkulan olmuo ve amniyosentez sonucu çok güsel çıkıo inşallah senin de amniosentez sonucun normal çıkacak bi sıkıntı olmayacak.. sen üzülünce bebişinde üzülüo unutma, moralini yükseltmeye çalış..

merhaba arkadaşlar.aranıza yeni katıldım sayılır.bende 19 haftalık hamileyim.kısmetse oğlum olacak.yalnız beni bikaçgündür korkutan bişi var.çok fazla akıntım var.sabahları kalktıgımda da sulu bi akıntım oluyor.sanki hafif idrar kaçırmışım gibi.aranızda böyle problemleri olan var mı?birde bu çizelgeyi nasıl yapıyorsunuz?

canım bende de oluyor akıntı olayı,sanki çamaşırına bir iki damla su damlamış da ıslanmışsın gibi.Yumurtlama olmuyor ya,o nedenle akıntımız sümüksü değil de daha su gibi sanırım.Özellikle çok ayakta kaldıysam ve sabah uyandıktan sonra akıntının geldiğini hissediyorum resmen.Kaşıntı falan yoksa ya da rengi beyaz ya da şeffaftan farklı değilse endişelenme.İlerki aylarda daha da artıyormuş,30 haftalık hamile arkadaşım var,o söyledi

merhaba bayanlar moralim çok bozuk dörtlü test sonucunda down sendromu riski yüksek çıktı, 170 gebelikte 1 risk düzeyinde ve ağlayarak ayakta tam 3 saat doktor bekledim. Doktorumda riski yüksek buldu ve prof periantaloji uzmanına sevk etti büyük ihtimal amniyosentez yapılacak. Çok üzgünüm ağlamaktan duramıyorum ikili testimiz güzeldi fakat bu sonucu hiç beklemiyordum. Ne olur bana çevrenmizde böyle durum yaşayan oldu mu bilgi verirseniz sevinirim. Pazartesi randevü alacam en geç cumartesi amniyosentez yapılacak nasıl bekleyecem bilemiyorum

Merhaba canım,öncelikle üzülme,bu testlerin %100 kesinliği yok,özellikle ense kalınlığı normalse sonuç kötü olmuyor,ikili testin de iyi çıkmış bak,sağlıklı bir bebeğin olacaktır inşallah.Aslında bu testleri falan yaptırmamak lazım da ,işte doktor deyince yaptırıyoruz,benim de 2 li güzel çıktı,üçlünün sonucunu bu hafta alıcam.Bir de benim şahsi fikrim,eğer amniyosentez kötü çktığında gebeliğini sonlandırmayı düşünmüyorsa bir gebe,amniyosentezi yaptırıp risk almamalı diyorum ben.Az da olsa belkli oranda düşük riski var amniyosentezin çünkü.Bu da sanırım yapan uzmanın işinin ehli olmasıyla ilgili bir şey...

arkadaşlar kıyafet arayanlara tavsiyem ucuz da olsun diyosanız ebrumaternity nin çılgın cuma indirimini kaçırmayın bir de bedeniniz küçükse benim gibi 40 fln değilseniz ne alrsan 15 tl reyonuna başvurabilirisiniz lcw da da indirim çok arkadaşlar en pahalı kıyafet 40 civarı

bi de sorum olacak kaban işini ne yaptınız büyük beden alayım diyorum ama onların da omuzları kolları fln da genişliyo hamile kabanları da çok pahalı panço alıyım diyorum ebru da 189 lira ya çok pahalı geldi siz naptınız peki bana internetten alınacak yerler lazım zira köy gibi bi yerde oturuyorum

bi de sorum olacak kaban işini ne yaptınız büyük beden alayım diyorum ama onların da omuzları kolları fln da genişliyo hamile kabanları da çok pahalı panço alı almyım diyorum ebru da 189 lira ya çok pahalı geldi siz naptınız peki bana internetten alınacak yerler lazım zira köy gibi bi yerde oturuyorum

benm kendi kabanımın modeli giyebileğim türde. spor gibi kaşe 2 düğmeli göbek kısmı bol. o tarz bir şey de alabilirsin. mutlaka hamile kıyafeti ya da büyük beden bakma bence. farklı modeller araştır derim sonrası için. ben nedense pançoyu hiç sevmiyorum :) hamile kıyafeti olarak ben de hep lcw'den aldım. ykm'de de var güzel şeyler.

benm kendi kabanımın modeli giyebileğim türde. spor gibi kaşe 2 düğmeli göbek kısmı bol. o tarz bir şey de alabilirsin. mutlaka hamile kıyafeti ya da büyük beden bakma bence. farklı modeller araştır derim sonrası için. ben nedense pançoyu hiç sevmiyorum :) hamile kıyafeti olarak ben de hep lcw'den aldım. ykm'de de var güzel şeyler.

saol arkadaşım ben şu modele taktım doğumdan sonra da giyerm diye düşünüyorum ama bi bak istersen

Panço Kaban | Gebe ve Hamile Giyim Ürünleri

yaaaa ben daha niye hiç hissetmiyorum yaaaa:50::50: aramızda 1 hafta var senle..sen ilk ne zaman hissetmeye başladın canım?
Tunis ben tam senin bugunude hissettim cnm...17. Haftanın son gunünde hissetmiştim..artık göbeğimin disından bile belli...ver Cook harektli....
bebekler ne kadar oldu kızlar ve kilolar ne alemde benim 20+4 kilo 3.5 ve harketleri de pek hissetmiyorum
cnm 20+2 deyim...3 klipte yakın aldım...3-5 arası cok normal bu harfltalarda...
merhaba arkadaşlar.aranıza yeni katıldım sayılır.bende 19 haftalık hamileyim.kısmetse oğlum olacak.yalnız beni bikaçgündür korkutan bişi var.çok fazla akıntım var.sabahları kalktıgımda da sulu bi akıntım oluyor.sanki hafif idrar kaçırmışım gibi.aranızda böyle problemleri olan var mı?birde bu çizelgeyi nasıl yapıyorsunuz?
hosgeldin cnm...
Cnm coook gecmis olsun....dua et nolur bizde dua edelim...bisi çıkmaz ins..cnm forumda bı kac kisi yaptırdı cok şükür hepsinin guzel çıktı amniyosentezleri...Aylin var kk ya cok girmio ama face deki grupta var o yeni yaptırdı 5 dk lik bı operasyonmus...sonucu çıkmadı sanırım onun daha...istersen ona bı msj at...seni rahatlatır fikir verir en azından...aylin35...
bi de sorum olacak kaban işini ne yaptınız büyük beden alayım diyorum ama onların da omuzları kolları fln da genişliyo hamile kabanları da çok pahalı panço alıyım diyorum ebru da 189 lira ya çok pahalı geldi siz naptınız peki bana internetten alınacak yerler lazım zira köy gibi bi yerde oturuyorum
Ben kaban almicam...kabanın daha 1 ay kadar idare eder...düğmeler kapanmayincada panco alcam üstüne giysem montun...önünü öle kapatsam yani..

evet güzelmiş o ben de beğendim. annelerimizin ördüğü pançolar gibi değil :)) ama çok pahalı geldi bana da:/

Atkı bere satan yerlerde kase pancolar var ya...bu cok pahalı geldi bana bakmıştım daha once...hani mevcut montum eski olsa alırım sonuçta böle bisi hamile degilkende giyilir ama montumu daha bı 10 sene giyerim daha aldiydimmm:32:

canım inşallah sonucun güzel çıkar. biliyorsun ki o testler çoğu zaman gerçeği yansıtmıyor. inşallah amniyosentezin sonucu iyi çıkar. dualarım seninle ve bebişinle.

doktorum geçen gittiğimde akıntımı sordu. var dedim kokusuz demiştim. normal dedi. tüm hamileliklerde olur dedi. sende gittiğinde muhakkak doktorunla paylaş canım. bol su iç.

kızlar selam ben arada girdiğim için çoğu şeyi kaçırdım snaırım.herkes iyidir umarım.bu arada benim bebişiminde cinsiyeti belli oldu.allah nasip ederse bir oğluşummmm olacak..yarında 3 lü testim çıkıyor umarım herşey yolundadır.

gözünaydın. artık hazırlıklara başlayabilirsin :17: testinde güzel çıkar inşallah.

koleksiyonumuza iki minik corap ekledik :)) o sizin süperliğiniz efemm :)

güzel günlerde sağlıcakla kullansın oğluşun inşallah. ben daha bişey almadım. ama kafamda şekillendiriyorum. çevredekiler bişeyler almak istiyor ama ben izin vermediğim için almadılar. ama geçen halası tulum almış. ben halamı çok seviyorum diye. güzelmiş. evime daha kabul etmiyorumda hediyeleri.:36:

kızlar merhaba.. mayıs annesi olucam inşallah şuan 14+3 günlük hamileyim.karnımın özellikle alt kısmında garip bir acıma ağrı kaışımı birşey var.. doktorum özel ve haftasonu olduğu için gece hastanede değil.aradım ama normal dedi. korkuyorum. bu haftalarda bu tip şeyler yaşayanınız var mıydı? acaba karnım mı büyüyo da acıyo diyorum. cvp verirseeniz içimi bi nebzede olsa rahatlatırsınız.. iyi akşamlar..

ya bende şu mont işine çözüm bulamadım. sabah önüm kapalı gidiyom. akşam montumun önü açık geliyorum. şal falan örtüyorum. bide servisle geldiğim için şimdilik bir problem görünmüyor gibi. ama bir montum daha var kışlık. onu çıkarcam o daha boldu bakalım o nasıl olcak. ona göre karar vercem. boynerde bakmıştım o kadar çeşit model vardıki ama hiç birini beğenememiştim. bir beğendiğim vardı o da çok pahalıydı. hamilelikten sonra da giyebileceğim bir mont değildi. bu haftadan sonra bakcam artık bende.

Back
X