Grubun profil resminde 2 bebiklerini ayağı var annesi elleriyle kalp yapmış dısına...
ama ya çok sinir oldum ben

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Grubun profil resminde 2 bebiklerini ayağı var annesi elleriyle kalp yapmış dısına...
ama ya çok sinir oldum benNeyse canm teşekkür ederim uğraştrdm seni de. bulamıyorum benn grubu..
Cnm face den ekle beni...Solmaz yasar...pembe patik resmi var profilimde...ben halledecm...yarım bırakmayalım başladığımız ısı:))
istek gönderdm. ben de gülben bu arada :) tekrar teşekkür ederim...
bebekler ne kadar oldu kızlar ve kilolar ne alemde benim 20+4 kilo 3.5 ve harketleri de pek hissetmiyorum
merhaba arkadaşlar.aranıza yeni katıldım sayılır.bende 19 haftalık hamileyim.kısmetse oğlum olacak.yalnız beni bikaçgündür korkutan bişi var.çok fazla akıntım var.sabahları kalktıgımda da sulu bi akıntım oluyor.sanki hafif idrar kaçırmışım gibi.aranızda böyle problemleri olan var mı?birde bu çizelgeyi nasıl yapıyorsunuz?
ben de henüz bişi hissetmiyorum,merakla bekliyorum,gün sayıyorum resmen.Salı günü muayenede her şey normal çıkınca rahatladım,panik yapmıyorum da,insan merak ediyor.Hatta doktora pek hareketli değil galiba falan diye de sordum,normal dedi,hareketsiz,tembel bir bebek diyemem dedi,bacakları kıpır kıpır oynuyodu,demek ben geç hissedenler grubundan olucam.Arkadaşım da 19. haftada hisettim diyor.Belki biz de bişiler hissediyoz ama bebek olduğunu anlamıyoz kimbilir?
![]()
http://www.kadinlarkulubu.com/cocuklar-icin-orguler/455768-bebek-cocuklara-orgu-patikler.htmlbebeklere örgü patikler bakmadan geçmeyin
merhaba bayanlar moralim çok bozuk dörtlü test sonucunda down sendromu riski yüksek çıktı, 170 gebelikte 1 risk düzeyinde ve ağlayarak ayakta tam 3 saat doktor bekledim. Doktorumda riski yüksek buldu ve prof periantaloji uzmanına sevk etti büyük ihtimal amniyosentez yapılacak. Çok üzgünüm ağlamaktan duramıyorum ikili testimiz güzeldi fakat bu sonucu hiç beklemiyordum. Ne olur bana çevrenmizde böyle durum yaşayan oldu mu bilgi verirseniz sevinirim. Pazartesi randevü alacam en geç cumartesi amniyosentez yapılacak nasıl bekleyecem bilemiyorum
Tunis ben tam senin bugunude hissettim cnm...17. Haftanın son gunünde hissetmiştim..artık göbeğimin disından bile belli...ver Cook harektli....
cnm 20+2 deyim...3 klipte yakın aldım...3-5 arası cok normal bu harfltalarda...
hosgeldin cnm...
Cnm coook gecmis olsun....dua et nolur bizde dua edelim...bisi çıkmaz ins..cnm forumda bı kac kisi yaptırdı cok şükür hepsinin guzel çıktı amniyosentezleri...Aylin var kk ya cok girmio ama face deki grupta var o yeni yaptırdı 5 dk lik bı operasyonmus...sonucu çıkmadı sanırım onun daha...istersen ona bı msj at...seni rahatlatır fikir verir en azından...aylin35...
Ben kaban almicam...kabanın daha 1 ay kadar idare eder...düğmeler kapanmayincada panco alcam üstüne giysem montun...önünü öle kapatsam yani..
canım ben bugün 18. haftama girdim ve 53le hamile kaldım şuan 56yım..3 kilo almışım..bebişin hareketlerini ise henüz hissetmiyorum
canım hoşgeldin aramıza maşalah oğluşuna benimde oğlum olcak kısmetseakıntı beyaz renkteyse korkma canım normal diyolar ama yeşilimsi bi rengi varsa yada kahverengimsi bi doktora danış derim..geçmiş olsun canım..
bende cuma günü gidicem doktora inş. herşeyin yolunda olduğunu görebilirsem bende acele etmicem hareketlerini hissetmem için canım yaa..aynen bende elim kasıklarımda acaba bi kıpırtı olurmu diye bekliyorum sürekli
ay çok cicilerrrrrr
canım benim öncelikle geçmiş olsun ama 2li test sonucun iyi çıktın sonra 3lü ve 4lü test sonucu okadar önemli değilmiş..bence kendini üzüp bebişinide etkileme Allahın izniyle bişey çıkmıcak bak gör..hem %100 sonuç vermiyo bu testler..Allaha dua et bol bol bizde ediyoruz bütün bebişlerimiz için zaten..içini ferah tut gülüm..
ama ama amaa yaaa ben ne zaman hissedicem çok sabırsızlanıyorum ellerim kasığımda bekliyom öle bi kıpırtı olurmu acep diye... şu cuma bi gelseeeee
benim bebiş son bir haftadır kıpır kıpır ne gece dinliyor ne gündüz. çok heyecanlanıyorum..
bi de 19. haftadayım ( 18+5) kalçamda inanılmaz ağrı oluyo. böyle uyuşur gibi. uzun süre aynı şekilde oturamıyorum.. aynı durumda olan var mı? doktor randevum önümüzdeki cumartesi. magnezyum içenler fln varmış..ne diyosunuz??
Teşekkür ederim canım dua ediyorum, maalesef aylin35 e özel mesaj atamıyorum teknik bir problem var sanırım ama sen ona rastlarsan sorup bana bilgi verebilirsen çok sevinirm canımTunis ben tam senin bugunude hissettim cnm...17. Haftanın son gunünde hissetmiştim..artık göbeğimin disından bile belli...ver Cook harektli....
cnm 20+2 deyim...3 klipte yakın aldım...3-5 arası cok normal bu harfltalarda...
hosgeldin cnm...
Cnm coook gecmis olsun....dua et nolur bizde dua edelim...bisi çıkmaz ins..cnm forumda bı kac kisi yaptırdı cok şükür hepsinin guzel çıktı amniyosentezleri...Aylin var kk ya cok girmio ama face deki grupta var o yeni yaptırdı 5 dk lik bı operasyonmus...sonucu çıkmadı sanırım onun daha...istersen ona bı msj at...seni rahatlatır fikir verir en azından...aylin35...
Ben kaban almicam...kabanın daha 1 ay kadar idare eder...düğmeler kapanmayincada panco alcam üstüne giysem montun...önünü öle kapatsam yani..
Canım üzülmeee dua et inşallahh sonuc iyi cıkar. bu konularda pek bilgim yok ben hiçbirini yaptırmadım testlerin. Ama guclu ol umarım bebeginiz cok saglıklıdır aglayıp bebeğinide üzme hissediyo annesi mutlu mu mutsuz mu die..
üzme kendini arkadaşım inşallah bişey çıkmaz, ben değil ama yakın arkadaşımın risk oranı 1/50 çıkmıştı çok yüksek bi oran, amniyosentez yaptırdı bebeği gayet sağlıklı çıktı, sıkma kendini hayırlısıyla mutlu haberler alırsın inşallah
üzülme desemde üzeleceksin biliyorum ama aklını dağıtacak bişeyler yap bence rahatlamaya bak, bebişinide zme olur mu annesi, unutma sen ona lazımsın....
arkadaşım bu testlerin sonucu %100 değil neden moralini bozuyosun ki bi arkadaşa da öyle demişler hamileliği zehir olmuş kızın sonra topaç gibi çocuğu oldu ben bu testleri yaptırmadım bile hiç takma arkadaşım
Merhaba canım,öncelikle üzülme,bu testlerin %100 kesinliği yok,özellikle ense kalınlığı normalse sonuç kötü olmuyor,ikili testin de iyi çıkmış bak,sağlıklı bir bebeğin olacaktır inşallah.Aslında bu testleri falan yaptırmamak lazım da ,işte doktor deyince yaptırıyoruz,benim de 2 li güzel çıktı,üçlünün sonucunu bu hafta alıcam.Bir de benim şahsi fikrim,eğer amniyosentez kötü çktığında gebeliğini sonlandırmayı düşünmüyorsa bir gebe,amniyosentezi yaptırıp risk almamalı diyorum ben.Az da olsa belkli oranda düşük riski var amniyosentezin çünkü.Bu da sanırım yapan uzmanın işinin ehli olmasıyla ilgili bir şey...
canım inşallah sonucun güzel çıkar. biliyorsun ki o testler çoğu zaman gerçeği yansıtmıyor. inşallah amniyosentezin sonucu iyi çıkar. dualarım seninle ve bebişinle.
merhaba
aranızda kan pıhtılaşma sorunu yaşayan e clexane adlı iğneyi kullananlar varmı...
yada konu hakkında bilgisi olan varmı yardımcı olurmusunuz.![]()
slm ben kullanıyorum bu ucuncu gebelıgım 18 haftaya kadar geldık ınsallah allah kucagımıza almayıda nasıp eder senın nasıl gıdıyo
bende kullanıyorum hergun aspirn ve iğne bişey soracam dr 6.ay da aspirini keseriz demişti sizede oyle bişey dedımı içsem ne olur?
slm ben kullanıyorum bu ucuncu gebelıgım 18 haftaya kadar geldık ınsallah allah kucagımıza almayıda nasıp eder senın nasıl gıdıyo
Merhaba..
Arkadaşlar ayrıntılı ultrason yaptıracak mısınız?
Nereyi tercih edeceksiniz?