cnm daha once kayıpların oldu mu yoksa hamıle kaldıktan sonra nasıl oldu da bu ıgneyi kullanmaya karar verdiniz?bende arastırmalar sonucunda kkan pıhtısı cıktı
ve hamıle kalmadan once aspirine basladım ve hamıle kaldıgımı ogrendiğim andan beri bu iğneyı kullanıyorum....cok sukur hersey yolunda :)
selam canım. bende fraxparine ve corasprin kullanıyorum. şükür 20 haftama girdim. saati saatine kullanmaya dikkat et. karından mı vuruluyorsun? ben kolumdan vuruluyorum. kan pıhtılaşma sorunum var. faktör 5 leiden.
daha önce kaybım olmadı allahtan bu ilk hamileliğim ve 20 haftanın basında doktorum bebeğin suyunda azalma olduğunu fark etti ve bu testleri istedi kan testi sonucunda Anti Kardiyolipin IgM sonucum pozitif çıktı bir başka test daha yaptırdım kan pıhtılaşma faktörleri ile ilgili ama daha sonucum çıkmadı iğneye başlamam için Anti Kardiyolipin IgM pozitif çıkmasının yeterli olduğunu soyledi şimdilik diğer sonucum çıkana kadar iğnelere devam edicem. karnımdan vuruluyorum saat önemlimiydi ben saat 12:00 vurdum öğlen hamile kaldıktan sonra coraspin kullandım 3 ay ama kan hastalığımı bilmiyorduk. umarım sizde sorunsuz bebeklerinizi kucaklarınıza alırsınız