üstümde başımda ne varsa doğru makinaya attım ben de... felaket kirli hissettim kendimi..
aynen bende
ne varsa çıkardım
:44::44:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
üstümde başımda ne varsa doğru makinaya attım ben de... felaket kirli hissettim kendimi..
AYY GEÇMİŞ OLSUN CNM...ucuz atlatmış..bende çok korkuyorum bundan ya.
geçen otobüsde ayktaydım, birden fren yapınca koltuk demirine yapıştım, sıkıştı göbeğim, çok üzüldüm..
bide bakıyorumda beyim felan denmeye başlanılmış...belliki cuma günü bi affetme merasimi düzenlenmiş evde:))
ayy pariscim ya çay saati demişken aklıma geldi...ben bugünlerde inatl çay içiom ya..içimde içme dien sesle yarışıom resmen..önceden böle değildim..geçen bi gün saydım tam 7 bardak içmişim...yani hep diom aman ya herşeyi kıstım ettim, bunuda kısmıcam...kısmıom lann felan die kendi kendime teselli veriom..abartan varmı benim gibi??
zeynepmeynep....yefrum ya ne heycan yaşamışsın öle hafta sonu..
ablamda benim devlette normal doğum yapmıştı..oda dio arada bi perde 2 kadın yan yana doğurduk dio
onun acısından kendi acımı yaşayamadım bile diordu...hepsi öl demekki..
missaltincim cnm bencede bebikler çok çabuk büyyo
insan helede ilk bebik olunca çok heveslenio ama varsa bildiğin güvendiğin biri veriosa ben olsam alırım cnm.
onun yerine başka imkanlar sunarım kuzuma..
sonuçta 2 yaşındaki bi bebik kullandığı beşiğe napabilirki?
canım sonrada ultrasına aldılar
ya tahminim su gibi akıntım olunca suyum geldi sandılar bir telaşlandılar
hatta ultrasında uzun uzun kalp atışlarına ve su miktarına baktılar
sonra normal dediler canım çok şükür
Evet canım haklısın. Anlamaya başladığında daha güzel şeyler alırız değil mi?
Bilemedim işte. İş başta elhamdülillah ikimizde çalışıyoruz bi oda alamıcak mıyız dedim ama sonra da mantılı geldi.
Yani temiz güvenip te alabileceğin birisi var ise.
Bi de markalı hep dedikleri ürünleri, kaliteli.
Zaten 2 sene kullanıcak.
Şimdi o 3 yaşında olan kızımız okula giderken kıyafetlerini kendi seçiyormuş düşünün artık kız anaları halinizi :)
Bende dedim 3 yaşına gelip yatakta yatabilecek hale geldiğinde su yataklı arabalardan alırız diyorum.
Kendi beğenip aldıkları şeylere çok büyük keyifle sahip çıkıyorlarmış çocuklar bilginize :)
Bu arada erkek çocuğunun 2,5 yaşına gelip te konuşamaması normal mi sizce?
Ufaklık ciddi konuşamıyordu ama çok haşarıydı öyle böyle değil. Montunu giydireceğimiz zaman kendi çevresinde 3 tur attı çocuk.
Halıya balıklama falan dalıyor :)
neyse canım geçmiş olsun bişey çıkmasında katlancaz artık bazı şeylere..
Selam kızlar :)
Bende güzel ve yoğun bir hafta sonu geçirdim. Pazar günü misafirim vardı. Eski iş yerimden. Çok keyifliydi.
3 bıdığımız vardı :) biri 3 biri 2 yaşında biri de 9 aylık.
Çok sevimlilerdi...
Biraz yorulmuşum 8 de uyuyakalmışım koltukta :)
Öyle işte :)
Bi de bebek odası konusunda hepsinin annesi ve babası bebek odası yapma dediler :)
3 yaşında şimdiki çocuklar kendi isteklerini çok büyük keyifle söylüyorlarmış ve istiyorlarmış.
Zaten 3 yaşında olan kız, diğerleri erkekti ve 9 aylık olan oğlan 2 yaşındaki oğlanın bir sürü cicisini kullanıyor.
3 yaşındaki kızımıza da sadece şifonyer almışlar. Gerisi hep çevredeki ablalarından gelmiş .
Çok ta iyi olmuş hiç masraf etmemişler.
Bize de bir karyola bir de park yatak teklifi geldi. Hiç masraf etmeyin, bebek bu yaşlardayken alınan şeyler ailelerin kendi zevkleri için dedi hep.
Ama harcıcak çok paranız varsa siz bilirsiniz dediler. Hem çok güzel modeller çıkıyor dediler. Ne kadar geç alırsan o kadar iyi :)
Ne dersiniz bu konuda?
![]()
Evet canım haklısın. Anlamaya başladığında daha güzel şeyler alırız değil mi?
Bilemedim işte. İş başta elhamdülillah ikimizde çalışıyoruz bi oda alamıcak mıyız dedim ama sonra da mantılı geldi.
Yani temiz güvenip te alabileceğin birisi var ise.
Bi de markalı hep dedikleri ürünleri, kaliteli.
Zaten 2 sene kullanıcak.
Şimdi o 3 yaşında olan kızımız okula giderken kıyafetlerini kendi seçiyormuş düşünün artık kız anaları halinizi :)
Bende dedim 3 yaşına gelip yatakta yatabilecek hale geldiğinde su yataklı arabalardan alırız diyorum.
Kendi beğenip aldıkları şeylere çok büyük keyifle sahip çıkıyorlarmış çocuklar bilginize :)
Bu arada erkek çocuğunun 2,5 yaşına gelip te konuşamaması normal mi sizce?
Ufaklık ciddi konuşamıyordu ama çok haşarıydı öyle böyle değil. Montunu giydireceğimiz zaman kendi çevresinde 3 tur attı çocuk.
Halıya balıklama falan dalıyor :)
kızlar birşey soracağımm
bebek bakım ürünlerinde hangisini tercih edeceksinizz
bu konuyla ilgili araştırma yapan varmıı?
kızlar birşey soracağımm
ben size bişi anlatıcam kızlarrr
dün hastaneye gittik
bir de devlet hastanesine gitmek istiyordum acaba nasıl ilgileniyorlar diye gittik gördük :26::26::26::26::26:
erkekleri almıyolar zaten doğumhaneye girdim
1. doktor geldi (erkek) derdimi anlattım
idrar gibi akıntım var ve yumurtalıklarımda ağrı vardı şiddetli miğdemde acıyodu.....
çatala yat dedi bende yattım kuzu kuzu :)))
bir elini attı varya doğutturcak sandım beni bebeğe dokundu sanırım çatı muayenesi yaptı
o anda bir çığlık koptu. doğum başladı diye hemşire bağırınca sen orda kal dedi bana doktor gitti
kadın yan odada doğurdu tam yarım saat bağırdı kadın
ayyyy çiğerini söktüler sanki ayyyy ben ağla ağla sonra bebikin viyaklama sesi geldi kadının sesi kesildi
sonra bana başka doktor geldi (erkek)
o da derdimi sodu bi daha anlattım
anam o da çatı muayenesi yaptı bir soktu elini ayyyyy çatır çatır yırttılar yaaa
tamam sorun yok dedi ultrason masasına aldılar beni bi çığlık daha koptu koştur koştur gitti doktor bekle dedi
10 dk sonra başka doktor geldi (erkek)
onada derdimi anlattım
Allahtan o muyeneyi tamamladı
idrar tahlili yapıldı
idrar yolu iltihabı olmuşum
ilaç yazdı gittik eve
eşime dedim kimse beni normal doğutturamaz bi de devlet hastanesine götüremezpişman oldumm
bi de kürtaj için bekleyenler doğumlar, ameliyat olup muayeneye gelenler, of of of of ki ne offff
kavgalar felan ....
ayyy Allah insanı hastanelere düşürmesin hastaneleri de eksik etmesin valla
tecavüze uğramış gibi muayene oldum
![]()
çatı muayenesi için erken değil mi yaa,benim doktorum 30 hafta civarında yapıcak sanırım,başka bir arkadaşımın da doktoru aynı zamanda 0,30. haftayı geçti,o civarlar yapılıyormuş,erken doğumu tetiklemesin diye.Bir de 3 kere birden muayene olmuşsun canım,kıyamam yaa.Aslında jel kullanmaları gerekir eğer çok canın yandıysa.Doktorum arkadaşıma demiş ki ,eğer doğum esnasında açılma var mı diye bakmaya geldiklerinde çok canın yanarsa lütfen jel sürün diye söyle ".Ama devlet hastanelerinde nerde o özen işte.Benim Ankarada devlette doğum yapan arkadaş da hiç memnun kalmamış,yanlış dikmişler sonra söküp bir daha dikmişler falan ama özelde böyle kötü muamele duymadım hiç.Büyük konuşmayayım ama devlet hastanesinde doğum yapmam ben,ne normal ne de sezaryen.İnsan muamelesi yapmıyorlar bi kere!Hatta bağırdıklarını da duydum bazı ebelerin.Eskiden tokat da atarlarmış da artık yapmıyorlardır heralde.
BENİM HİÇ Bİ FİKRİM YOK YA..ÜZERİNDE DURULMASI GEREKEN Bİ KONU..KLASİK OLCAK NİVEA NASILDIR ACEBA???kızlar birşey soracağımm
zeynepcim çok geçmiş olsun canm kötü şeyler yaşamışsın valla bende 2 kızımı ssk hastanesinde yaptım o zamanki şartlar onu gerektiriyodu ama şimdi kesinlikle gitmem diyorum çok kötü muamele ediyolar ya resmen rezillik![]()
kızlar birşey soracağımm
ayy yine tırdım ben ya doğum felan didiniz bak..:18::18::18:
hafta sonu kasım 2011 anneleri topiğine baktım, her gün biri doğuryo maşallah..
ama yazanlar var 3 cm açılmış, 4 cm açılmış eve geldim, sıcak suya oturdum açılsın felan die yazmışlar ya..
o ne ya , rahim 3-4 cm açılcak dr daha var die eve mi göndercek...o kadar uzunmu oluo o süreç..pıt die doğurulmuomu..
açık rahimle eve gönderilirmi hiç![]()
iyidir tatlım,içimde bir bebek,evimde de yakışıklı bir delikanlı büyütüyorum..başka işim yoqqkk_bayansuuu naber tatlımmmmm
Günaydın arkadaşlar,
Gününüz aydın neşeniz de bir o kadar bol olsun.
Uzun uğraşlar sonucu bebeğin cinsiyetini tam net olmasa da öğrendim kızım olacak!!!!!!!!!
O kadar mutluyum ki anlatamam hemen sizlerle paylaşmak istedim 20+4 deyiz prensesimizin boyu 20 cm. kilosu ise 350 gr. doktor gayet iyi dedi rabbim kucağımıza almayı da nasip etsin.
Yaw neden içim içime sığmıyor bu arada renkli ultrasonda kesin çıkar cinsiyeti dedi (29'unda olacak bu ayın) doktor ama %90 kız dedi biz de eşimle kız kabul edip isim arayışlarına başlamaya karar verdik Hadi hayırlısı...
Sizler napıyorsunuz??