• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
zeynepcim çok geçmiş olsun canm kötü şeyler yaşamışsın valla bende 2 kızımı ssk hastanesinde yaptım o zamanki şartlar onu gerektiriyodu ama şimdi kesinlikle gitmem diyorum çok kötü muamele ediyolar ya resmen rezillik :37:

canım çok sağol yaa
evet Allah mecbur etmesin inşallah hiçbirimizi :50::50:

tünaydınlarrr güzel bi hafta diliyorum herkeseee şekerlerr...
biz anca gelebildik çünkü babamız pazartesi günleri öğleden sonra gidiyo okula onu yeni uğurladık hemen geçtik pc'nin başına:46::46:
geçmiş dolmuş gene okuyamadık okuyana kadar bi 10 sayfa gene yazılmış olur diye:52::52: bugünkü gündem konusu nedir kısaca acebaaa??
iyisiniz dimi kızlar bi sıkıntı yoktur umarım?

biz anca gelebildik çünkü babamız pazartesi günleri öğleden sonra gidiyo okula onu yeni uğurladık hemen geçtik pc'nin başına:46::46:
geçmiş dolmuş gene okuyamadık okuyana kadar bi 10 sayfa gene yazılmış olur diye:52::52: bugünkü gündem konusu nedir kısaca acebaaa??

delümmmm :29::29:

ya arkadaşlar banada bi akıl verin lütfen dün eşimle kavga ettik nedeni ben bişeyler alalım diye heveslendikçe adam daha dur ne olacağı belli olsun diyip duruyo bütün hevesimi kırıyo benim ilk bebeğim düştü :( bunda da 2 defa kanama geçirdim Allaha şükür bişey olmadı bebeğime eşim de kendi kafasınca bunada bişey olur sonra üzülürsün dio bütün gece ağladım çok üzüldüm sonra gel gidip alalım ne istiyosan dedi çıkmadım kendi gitmiş bişey almış hiç bakmadım oda çok üzüldü ama napıyım kırıldı bütün hevesim ne yapmalıyım sizce çok üzülüyorumm :((

bana doktorum bile demişti
28. haftadan önce her an herhangibişey olabilir...
o yüzden hevesini almak için birkaç parça alabilirsin ama öyla alış veriş yapmamanı öneririm dedi
o yüzden ben de bir iğne bile almadım daha
yani eşinin aslında yapmak istediği şeye ben hak verdim
sende hamilelikten dolayı hassas olduğun için böyle tepki vermen heveslenmen normal

o yüzden canını sıkma hiç
koklaşın barışın. üzülecek bir durum yok bence...

benim çatı muayenemden başka sıkıntısı olan yok çok şükür
:1::1:

inşallah sebamed kullanmayı düşünüyorum ben

Sebamed iyi diyolar ama ben özellikle bir araştırma yapmadım.
Ama ben kendim Dalin kullanmaya başladım. Katkı maddesi açısından.

Dün gelen arkadaşlar Dalin kullanmış. Islak Mendil de unibaby yenidoğan, bez de prima kullanmışlar.
Önerdiler.

Bakalım bi kaç doğum yapan ve yapacak olan arkadaşlarım var onlara da soracağım.
Ama belirli olarak Sebamed ve Dalin.

BENİM HİÇ Bİ FİKRİM YOK YA..ÜZERİNDE DURULMASI GEREKEN Bİ KONU..KLASİK OLCAK NİVEA NASILDIR ACEBA???

yaa annem söylerdi bide ebeler diomuş "kattırırken de böle bağıryomuydunki doğururken bağıryosun felan " diomuş..annem utancımdan bağıramazdım bile demişti...
ablamda doğurmuş saat kaç demiş, ebe "oldu oruç oruç doğurttuk bide saat mi sölücem" demiş
ben işi gücü bırakır kavga ederim yani böle bi muamele görsem..

canım ben chicconun bakım setini aldım ama bilemedim pişman oldum gibi çünkü hiç çevremde chicconun ürününü kullanan görmedim..
sanırım dalin kullanırım ben de bundan sonra. mis gibi de kokuyo ya oo.. oy oyy..

Sebamed i tercih ediyorum canım. Şu anda bile 5-6 ürününü aldım stok yapmaya başladım... Kesinlikle çok daha kaliteli bebekler açısından.

bende sebamed düşünüyordum iyi o zman bizde bidahaki ay almayı düşünüyoruz

birde bübchen diye bi marka oda alman süngerini falanda onu alırım herhalde

teşekkürler ediyorum hepinize

bende sebamed düşünüyordum iyi o zman bizde bidahaki ay almayı düşünüyoruz

birde bübchen diye bi marka oda alman süngerini falanda onu alırım herhalde

teşekkürler ediyorum hepinize

yaaaa sebamed'i kendimde kullanıyorum amaaaa ben dalin'in bebekte bıraktığı o kokunun hastası olduğum için dalin kullanıcammm...misss gibi:16::16:

napim canım yaa eşim şehir dışına çıkınca ya kayınvalideme yada anneme gidiyorum ordada yok net ve giremiyorum benimde canım çok sıkılıyor :30:

aman iyi olda Allahın izniyle..benide haftasonu kocişim memlekete alanyaya götürecek 1-2 ay orda kalıcam..astım rahatsızlığımdan dolayı buranın havası yaramadı bana 5 akşam serum yedim şimdi iyiyim ama tedbir olarak gidecem kalıcam biraz..kocişi bırakcaz ama napalım oğluşumuz şuan ikimiz için daha önemli :emir_bebek::emir_bebek:
hareketlerini hisetmeye başladınmı kuzunun??

kızlar günaydın biz de yeni gelebildik, uykucu olduk bu ara, daha kahvaltımızı da yapmadık:56::56:

ben bugünlerde inatla çay içiom ya..içimde içme dien sesle yarışıom resmen..önceden böle değildim..geçen bi gün saydım tam 7 bardak içmişim...yani hep diom aman ya herşeyi kıstım ettim, bunuda kısmıcam...kısmıom lann felan die kendi kendime teselli veriom..abartan varmı benim gibi??
bu çay olayı nedir? canım çok çok çekiyo. eskiden de içerdim ama böyle iştahlı değil. bi de sanki içmek midemi rahatlayıyo...

ya arkadaşlar banada bi akıl verin lütfen dün eşimle kavga ettik nedeni ben bişeyler alalım diye heveslendikçe adam daha dur ne olacağı belli olsun diyip duruyo bütün hevesimi kırıyo benim ilk bebeğim düştü :( bunda da 2 defa kanama geçirdim Allaha şükür bişey olmadı bebeğime eşim de kendi kafasınca bunada bişey olur sonra üzülürsün dio bütün gece ağladım çok üzüldüm sonra gel gidip alalım ne istiyosan dedi çıkmadım kendi gitmiş bişey almış hiç bakmadım oda çok üzüldü ama napıyım kırıldı bütün hevesim ne yapmalıyım sizce çok üzülüyorumm :((
benim sevgili düşünceli eşim de alıyo istediklerimi ama dırdır dırdır anası gibi laf ediyo mutlaka neymiş erkenmiş, yav dedim ki; "

bu çocuk öle şansına oldu hesapta planda yoktu, tmm şimdiden sıyırdım nasıl okula yollarım diye telaşlanıyom ama allah uzun ömür versin, yavrumuzu korusun. kötü bişi olursa nolcak 2 gıdım eşya mı üzcek daha büyük derdim varken, hem yenisini yaparız. herşey insanlar için, benim şimdi morale ihtiyacım var, böyle konuşup kırma hevesimi!!!"

sonuç: annesi gibi tersleyince jeton düşüyo.

kaynanamla hafta sonu maceramı kahvaltı yapıp gelince anlatayım da acık gülün :27::27:

dalin şampuan olabilir ama onun pişik kremi falan varmı?

ben hiç bilmiyorum da

pişik kremini doktorunuza yazdırınnn....
ben oğlumda 'travazol' dan başka bişi kullanmadım..,harika bi krem sürer sürmez 1 saat sonra pişiği yok ediyor..bi dahaki alt açmamda pişik mişik göremiyodum..
bez olarakta canbebe kullanmıştım hepp...hiç sorun yaşamadım yine kullanmayı düşünüyorum:29:

Back
X