• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
hoşgeldinizzz neler yediniz bakalımm??:1::1:

hımmm anladım canım ondan demek çatıdan muayene etti:1::1:
geçmiş olsun şekerim

sölemim şimdi cuma günkü sultanahmet köftesi muhabbetine dönmesin:53::53::53:

ya aklıma takıldı şimdi biz bugünlerde beşikini alcaz kızımın kısmetse..
mobilya beşik alcam, son kararım o..
yatak odasını düzenlicem çıkan yerin büyüklşlüğüne göre 60*120-70*130-140 artık o ölçülerde bişi alcam..
bu mobilya beşiklerin sallanır olanı var sallanmayanı var.
sallanır olması + güzel bi özellikmi?
yani bebeği o sallantıya alıştırmak mantıklımı, almışken sallanırmı alnımlaı
yoksa sallanmayanmı alalım..
bakım için daline karar verdik, hadi bunuda bilin bakem:27::27::27:

kızlar doğumla ilgili resimlere bakarken bu siteye rastladım. İÇİ KALDIRMAYAN SAKIN BAKMASIN... DOĞUM ANI FOTOLARI...

ben meraktan baktım. başıma neler geleceğini bilmek istedim.

Yazılar

yatak odasını düzenlicem çıkan yerin büyüklşlüğüne göre 60*120-70*130-140 artık o ölçülerde bişi alcam..

canım ben bir yerde okumuştum sallana alışınca hep öyle istiyormuş bebekler

alıştırmazsan koyduğun gibi uyuyorlarr

seninkine anneler bakacak ayaklarına alıp sallayıp uyuturlarsa sallanan al

bi arkadaşım öle almış bide ona kuşak bağlamış gece uynaınca kalmadan öle sallıyordu

ben sallamadan uyumaya alıştırcam inş.

yaa söle söleee ayy cuma gün sultanahmet köftümü yediniz sizz vayy anasını argadaş yaaaa...cuma gün konyaya toktora gittiğimde bende yicem :52::52: canımız çekti falla..
kuzum bence sallanır olandan al belki senin yağmur bu sefer beşik sallanmıyo diye hep kucakta yada ayakta sallanmak isticek ozaman daha zor olur bence ona alışması daha kötü..bende sallanandan ve büyüyenlerinden almayı düşünüyorum ama daha değil oğluşum doğsun birazcık büyüsün ondan sonra nede olsa beşiğimiz var şimdilik:1:
bakım içinse ben sebamed düşünüyorum:emir_bebek:
$Fotoğraf0558.webp

bu arada beşiğimiz bu teyzesi şidmilik babamızın çalışma odasında daha tam kurulmadı ama genel olarak şekil bu :emir_bebek::1::1:

kızlarrr
çok sevindirik oldum ben yaa... iş yerinden bi arkadaşım da hamile.. nassı mutlu oldum bilemezsiniz..
tüp bebik olmuş.. :nazar::nazar:

ben daha ne doğum videosu izledim

nede fotolarına baktım

içim kaldırmaz kendimden tiksinirimmm ıyyy

bakma canım ozaman...

doğum videosu bende izlemedim ama kolay doğum yapan birinin videosunu nbulursam izleyebilirim. annen doğumu bilinç altına nasıl yerleştirdi ise o şekilde yaşarmış.:44::44: henuz karar vermedim ama izleyebilirimde izlemeyebilirimde :44::44:

kızlar doğumla ilgili resimlere bakarken bu siteye rastladım. İÇİ KALDIRMAYAN SAKIN BAKMASIN... DOĞUM ANI FOTOLARI...

Yazılar

pis kadın yaa insan bi temizlenirde gider doğuma dimi ama:52::52:
bu arada argadaşşşş ben sezeryan istiyom galiba yaa normalden çok korktumm valla:30:

bakma canım ozaman...

doğum videosu bende izlemedim ama kolay doğum yapan birinin videosunu nbulursam izleyebilirim. annen doğumu bilinç altına nasıl yerleştirdi ise o şekilde yaşarmış.:44::44: henuz karar vermedim ama izleyebilirimde izlemeyebilirimde :44::44:

izlemiim bencede ben çok kolay doğurcam çünkü :P

sezeryan olunca 3.doğum çokmu zor oluyormuş bilginiz varmı

yaa söle söleee ayy cuma gün sultanahmet köftümü yediniz sizz vayy anasını argadaş yaaaa...cuma gün konyaya toktora gittiğimde bende yicem :52::52: canımız çekti falla..
kuzum bence sallanır olandan al belki senin yağmur bu sefer beşik sallanmıyo diye hep kucakta yada ayakta sallanmak isticek ozaman daha zor olur bence ona alışması daha kötü..bende sallanandan ve büyüyenlerinden almayı düşünüyorum ama daha değil oğluşum doğsun birazcık büyüsün ondan sonra nede olsa beşiğimiz var şimdilik:1:
Eki Görüntüle 292425

bu arada beşiğimiz bu teyzesi şidmilik babamızın çalışma odasında daha tam kurulmadı ama genel olarak şekil bu :emir_bebek::1::1:

çok güzel güle güle yatsın mışıl mışıl uyusun içinde

beşiğiniz çok cicimiş allah iyi günlerinde kullanmayı nasip etsin canım... kaç aylık olana kadar kullanılabiliyormuşsun bu beşiği sonra karyola mı alacaksın?
bakım için bende sebamet almayı düşünüyorum.

Yazılar
offffffffffff ya offfffffff
Eki Görüntüle 292425

güle güle kullanın cnm...sallnır alim yani istemzsem sallamam:))
kızlarrr
çok sevindirik oldum ben yaa... iş yerinden bi arkadaşım da hamile.. nassı mutlu oldum bilemezsiniz..
tüp bebik olmuş.. :nazar::nazar:
ollyyyyyyyyyy:emir_bebek::emir_bebek:

pis kadın yaa insan bi temizlenirde gider doğuma dimi ama:52::52:
bu arada argadaşşşş ben sezeryan istiyom galiba yaa normalden çok korktumm valla:30:

aynen bende ya...allam hiç korkcam aklıma gelmezdi ya..
ben 21. haftadayım ya..38 de felan olsa allam ya kaldı 17 hafta ya..
offf ya...ben ilklerden olcam ya...neden neden:18::18::18:
bende resmi görünce öle düşündüm...sonrada olabilir olabilir didim..eğilemez olunca yefrum koyvermiş belliki:1::1:

offffffffffff ya offfffffff

güle güle kullanın cnm...sallnır alim yani istemzsem sallamam:))

ollyyyyyyyyyy:emir_bebek::emir_bebek:

aynen bende ya...allam hiç korkcam aklıma gelmezdi ya..
ben 21. haftadayım ya..38 de felan olsa allam ya kaldı 17 hafta ya..
offf ya...ben ilklerden olcam ya...neden neden:18::18::18:
bende resmi görünce öle düşündüm...sonrada olabilir olabilir didim..eğilemez olunca yefrum koyvermiş belliki:1::1:

ne güzel işte yawrum yaa biz dicez ki ohh ne güzel petuş fırtlattı kurtuldu sonra biz strese gircezz sen bebişini kokluyorkene biz hala 3,5 atıyo olcez :30::30:
ama yok yaa ben sezeryandan yanayım bu resimlerden sonra onun kanaatine vardım yaneee:1::1:
yahuuu cenabet karı aynadamı yok geçsin karşısına en azından 1 metre uzatasıya kadar alsın azcığını olurmu hiç öle yawsss:52::52:

daha bitanesini doğur önce diyorsun yani :)

3.düşündüğümden değil ama bellide olmazz

ben bizim gibi insanlarında çoğalması gerektiğini düşünüyorum

1 tane çocuk vatan hainliği gibi geliyor ileride azınlık olmak istemiyorum

bu ülkenn çağdaş türk gençliğine ihtiyacı var

kocişim konuştu sanki şuan karşımda :52::52:
3 değil tam tamına 5 çocuktan bahsediyo manyalk yaaa:18::18::18:

:nazar::nazar:
walla ben önceden 2. belkimi acebamı felan diodum..
şu ilk 3 ayda yaşadığım o bulantılar vs...son 1 aydır yaşadığım yok eşiydi, yok kalbiydi üzüntüsü
bi tane olsun benim olsun; allah olmayana versin modundayım :53:
tabi ilerde nolur bilemem:emir_bebek::emir_bebek:

Back
X