• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
ahha bi daha ne zmn öle bi heycan yaşıycaz heee:52::52::52::52:

patronu odasında güneş banyosu yaparken yakaladım...
ist. güneş ara ara yüzünü gösteryo bugun..yefrum uaztmış ayakları masaya..
odaya full güneş doluo..

kafayı yaslamış koltuğa güneş yüzünde ohh misss
didim kalk azcık da biz yatalım..:emir_bebek::emir_bebek:
güneşlenmek çok faydalıymış kızlar..kış ayına denk geldik..güneş bulunca yararlanalım.
d vitamininini almanın en ii yolu güneşlenmekmiş..:46::46:

kış aylarına denk gelmek hem güneşten mahrum bırakıyo bizi hem yürüyüş yapamıyoruz :(((

kızlar 20.haftamızdayım benim akşamdan beri karnım ağrıyo ara ara yani göbeğimin biraz üstü gaz ağrısı gibide geliyo anlayamadım benim gibi olan var mı

canım benimde o ağrıların değişik değişik versiyonları oluyo, bazen gaz sancısı gibi ağrım oluyo, bazen kramp gibi oluyo, ama bunlar normaldir heralde..........

ahha bi daha ne zmn öle bi heycan yaşıycaz heee:52::52::52::52:

patronu odasında güneş banyosu yaparken yakaladım...
ist. güneş ara ara yüzünü gösteryo bugun..yefrum uaztmış ayakları masaya..
odaya full güneş doluo..

kafayı yaslamış koltuğa güneş yüzünde ohh misss
didim kalk azcık da biz yatalım..:emir_bebek::emir_bebek:
güneşlenmek çok faydalıymış kızlar..kış ayına denk geldik..güneş bulunca yararlanalım.
d vitamininini almanın en ii yolu güneşlenmekmiş..:46::46:

gülmekten öldümmm
ayakkabılarını da çıkarmışmıydı
:9::9::9::9:

gülmekten öldümmm
ayakkabılarını da çıkarmışmıydı
:9::9::9::9:

yok allahdan ayakkablıydı:1::1::1:
ya zeynep bu adamcık beni işe alırkende aynı bu pozisyonda görüştü benle, ben gelmişim 2000 kişinin çalıştığı bi bankadan, didiler patron görüşcek...anammmm...odaya bi girdim adamın ayaklar masanın üstünde sigara elinde:24::24::24: yefrum ya, ama çok babacan adam..bazen baba baba diesim gelio resmen:52::52:

bak sigara dedim yine aklıma sigara geldi...:14::14::14:
avuçlarıma sıkıştırdığım şu ince belli bardaktaki çayın yanında olsa şimdi....havada güneşli..çıksam terasa..offf offff:14::14::14:

ya zeynep bu adamcık beni işe alırkende aynı bu pozisyonda görüştü benle, ben gelmişim 2000 kişinin çalıştığı bi bankadan, didiler patron görüşcek...anammmm...odaya bi girdim adamın ayaklar masanın üstünde sigara elinde:24::24::24: yefrum ya, ama çok babacan adam..bazen baba baba diesim gelio resmen:52::52:

petuş manyaksın yaaa:52::52::52::52::27::27::27::27:

petuş manyaksın yaaa:52::52::52::52::27::27::27::27:

cnm hafta sonu arkadaşın kızı vardı, 2,5 yaşında..
yefrum fille bebekle oynuo kendi halinde..
arkadaş dediki dikkat edelim konuştuklarımıza o şu anda naklen kaydediodur..
abartısız 10-20 kere küfürlü konuşmuşumdur..
ağlıcaktım ya kızıma verebilecek hiç bişiim yok die...
düşünsene kapıyı açcam bascak küfür yefrum...diksiyon kursuna, adabı muaşeref kursune felan gitmem lazım, şu ağzmı az bi toplamam lazım benim ya..
böle erkek çocuğu gibi olmazzzz:44::44:

düşünsene kapıyı açcam bascak küfür yefrum...diksiyon kursuna, adabı muaşeref kursune felan gitmem lazım, şu ağzmı az bi toplamam lazım benim ya..

:52::52::52: kızım şimdiki bebeler maşalah ses kaydetme cihazı gibi hemen kapıyolar herşeyi hepsinden korkulur :1::1: ay yağmuru düşünemiyorum öle höyytttt diye sınıfa girermiş falan:52::52:
sen bence yağmur doğunca otomatikman bırakırsın öle konuşmassın..bebek doğduktan sonra çok farklı bi kişilik oluymuşsun böle birden olgunlaşıveriyomuşsun falan öle duydum valla :1:

:52::52::52: kızım şimdiki bebeler maşalah ses kaydetme cihazı gibi hemen kapıyolar herşeyi hepsinden korkulur :1::1: ay yağmuru düşünemiyorum öle höyytttt diye sınıfa girermiş falan:52::52:
sen bence yağmur doğunca otomatikman bırakırsın öle konuşmassın..bebek doğduktan sonra çok farklı bi kişilik oluymuşsun böle birden olgunlaşıveriyomuşsun falan öle duydum valla :1:

allam inş. bende o değişen kullardan olurum:30::30:

kızlar ben geldim..
az evvel kurumun spor salonuna gittim hocamızla görüştüm.. yürüyüş yapmak istiyorum dedim
yavaş yavaş.. amaan adam tutturmuş ben sizinle ilgileneceğim yok şunu yaparız yok bunu yaparız..
eşofman felan giymem gerekmiş.. alla alla yaa.. spor ayakkabı tamam ama neden üstümü değiştirmek zorundayım ki.. öğle arası yarım saat koşu bandında yürüyeceğim alt tarafı.. öf be..

bizimkide öyle yaaa rahat adam :1::1:
hatta çocuğukları bile bizimle burda
bazen satıştaki çocuklar kovalamaca oynuyo burda onlarla

ayakları masadayken konuşurken insanın gözleri ayaklarına kayıp durur :9::9::9:
düşünsene çok ciddi bir konuda konuşuyosun

petus deyince bende girdm kasim annelerine.kimsecikler yoktu.cogu dogum yapmis zaten.ayy bizdemi ole olucaz.birden heyecanlandim.
ben Allahtan bir sey olmazsa normal dogum istiyorum.bebgimin ciktigi ani hissetmek ilk sesini duymak istiyorum insaallah

bizimde komşunun kızı var 2,5 yaşında
geçenlerde (eşim ona bayılıyo) severken çocuk geldi eşime dedi ki
Adammısın sen be?
hepimiz kaldık öyle.... Ne diycemizi şaşırdık...
Annesi itiraf etti geçen eşimle kavga ettik bu cümleyi ben kurdum hemen öğrenmiş dedi
:17::17::17:

evet cnm..16 hafta 4 ay oluo..ssk sana 4 ay* maaşın kadar doğum yardımı yapıo
nedenide şu aslında doğum izni ücretsiz bi izin..
ama şöle olabilio..
-iş yerin sana normal maaşını ödemeye devam edio(sen toplu aldığın doğum yardımı parasını iş yerine alınca getirip iade ediosun)
- iş yerinde sana toplu ödeme yapıo, sen sonra toplu aldığın doğum yardımı parasını iş yerine alınca getirip iade ediosun
- iş yerin sana hiç maaş ödemio sen doğum yardımı parası alıosun ssk dan
yada iş yerinde dioki ben personelime maaşını öderim normal, skk nın verdiği parada onun olsun:))
son seçeneği çok nadir cebinde akrep olmayan kurumlar yapıo ama..
bizim iş yeri 1. yada 2. seçenği yapıo personelin isteğine göre..
ama bende şunu bilmiyorum bu ssk dan alınan toplu para ne zmn alınıo onu bilmiyorum..yani peşinmi yoksa 4 ayın sonundamı onu bilmiyorum işte..

istirahat bittikten sonra 1,5 ay sonra toplu alıyorsun. yani dört ayın sonunda toplu alıyorsun

kızlar yaa mutfağa tepsiyi taşırken tepsiyi duvara köşesinide karnıma çarptım canım acıdı :((: bişey olmamıştır dimi yaaa??:50:

iyimiş valla:46:
keşke şu son şıkkı yapsa tüm işyerleri. maaşımızı verseler sskdan aldığımız parayıda doğum hediyesi olarak almasalar ne sevaba geçerler:1:
bide doğumdan sonra süt iznimiz varya 1 yıl onu nasıl yapacaksınız iş yerimle konuşucam eğer anlayışla karşılarlarsa cuma günleri izin alıcam tüm gün. çünkü 1 saatlik süt izninde ben eve gelip bebeğimi emzirip tekrar dönememki mesefa uzun çünkü. eğer kabul etmezlersese tam gün izni. 1 saat erken çıkarım artıkın

1 değil 1,5 saat o. hepsini 1 gün olarak çevirebilirsin canım.

Back
X