• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
wayy argadaşşş yyaaa...
konuyu 14 kişi okuyor 1 kişi cvp veriyor küstüm ben sizee:63::63::63::63:

wayy argadaşşş yyaaa...
konuyu 14 kişi okuyor 1 kişi cvp veriyor küstüm ben sizee:63::63::63::63:

bu arada bayansu bu kotları terziye verme fikri hoşuma gitti. ben de geçen lcw dan iki tane hamile pantolonu aldım ama bir kaç ay sonra onlar bana bedenden olmazmış gibi geliyor. 4 ay içinde artık para harcamak istemiyorum masraflar bitmiyor ki..daha bebişimi pek birşey alamdım. doktor amcaları cinsiyetine karar verirlerse inşallah alıcaz:34:

hiç üzülme canım...aklına sakın kötü şeyler getirme...senin yaşın kaç bu test sonuçları biraz da yaşla alakalı. bir arkadaşım33 yaşındaydı risk yaklaşık senin gibi çıktı amna amniyosentezde birşey çıkmadı şimdi turp gibi çok akıllı bir oğlu var.
ben geçen sene de bir hamilelik yaşadım 17+2 de kaybettim. ve geçen sene ikili testteki r riskim daha azdı bu sene bir yaş fazla olduğundan daha yüksek çıktı. tabiki riskli bölgede değilim. ense kalınlığı iyiyse moralini bozma

Sağol canım, ben 32 yaşındayım. İkili testim normaldi ense kalınlığı normal burun kemiği var fakat 4lü testte 170/1 rsik varmış

bu arada bayansu bu kotları terziye verme fikri hoşuma gitti. ben de geçen lcw dan iki tane hamile pantolonu aldım ama bir kaç ay sonra onlar bana bedenden olmazmış gibi geliyor. 4 ay içinde artık para harcamak istemiyorum masraflar bitmiyor ki..daha bebişimi pek birşey alamdım. doktor amcaları cinsiyetine karar verirlerse inşallah alıcaz:34:

yeeahh:46:
bencede iyi bakalım nasıl olucak...ama insanın sadece karnı büyüyor ve hamile buluzları tunik gibi olduğu için belin gözükmüyor..
ama işe yarıcakmış gibi geliyor...
dediğin gibi çook masraf yapcas bazı şeylerden tasarruf etmezsek olmazzz:8:

Son düzenleme:
bence tamamen yaş faktörü..çünkü o arkadaşıma da doktor yaşla ilgili demişti...
Umarım canım ama işte amniyosentez biraz korkutuyor bir de ben hamileliğimin 3-4. haftası gibi yani daha adet gecikmesi yaşamadan röntgen çekilip ilaçlar kullanmıştım acaba onlarla ilişkisi var mıdır diye hep kendimi suçlayıp durdum

KızLar, arefe günü kontroLüm vardı.. Pek umudum oLmasa da beLki cinsiyetini de öğreniriz dedik. Erkek oLacağını öğrendik. TahLiLLer,taramaLar normaL ancak bacak boyu uLtrasonda 9 gün geride çıktı :( GeLişmeLeri izLeriz, şimdiLik diyecek ve yapacak bir şeyimiz yok dedi doktorum. Ama içime dert oLdu. GeLişimi yavaş desem, gram hesabı biLe oLsa dönemine göre 60-70 gram fazLa. Ama işte dert oLdu içime. Niye acaba? ULtrasonun yanıLtıcı oLma ihtimaLini de göz önüne aLıyorum ama biLemedim. Mineral, vitamin eksikLiğinden midir diyerekten hapLarıma sımsıkı sarıLdım.. Psikolojinin önemLi oLduğunu biLdiğim için rahatLamaya çaLIşıyorum ama bugün 18 hft bitti ve henüz hissetmedim de. BacakcıkLarı kısa oLduğu için mi? ama dönmeLerini de hisetmedim, bunLa iLgisi yoktur beLki. Uff, biLemedim işte kızLarcım :(

KızLar, arefe günü kontroLüm vardı.. Pek umudum oLmasa da beLki cinsiyetini de öğreniriz dedik. Erkek oLacağını öğrendik. TahLiLLer,taramaLar normaL ancak bacak boyu uLtrasonda 9 gün geride çıktı :( GeLişmeLeri izLeriz, şimdiLik diyecek ve yapacak bir şeyimiz yok dedi doktorum. Ama içime dert oLdu. GeLişimi yavaş desem, gram hesabı biLe oLsa dönemine göre 60-70 gram fazLa. Ama işte dert oLdu içime. Niye acaba? ULtrasonun yanıLtıcı oLma ihtimaLini de göz önüne aLıyorum ama biLemedim. Mineral, vitamin eksikLiğinden midir diyerekten hapLarıma sımsıkı sarıLdım.. Psikolojinin önemLi oLduğunu biLdiğim için rahatLamaya çaLIşıyorum ama bugün 18 hft bitti ve henüz hissetmedim de. BacakcıkLarı kısa oLduğu için mi? ama dönmeLerini de hisetmedim, bunLa iLgisi yoktur beLki. Uff, biLemedim işte kızLarcım :(

başka doktorlara da git bir bakalım...ne diyecekler

olur şekerim yarın giremicem büyük ihtimal siteye,gezmeye gidicem ordanda toktora ee eve 8 gibi anca düşerim ama çarşamba eklerim resimleri ok:29:

tatlım bende biliyorum bunu ama zaten pişik kremi sürekli kullanılmazki:26:
walla ben oğlumun pişiği olmadan kullanmıyordum...ıslak mendili çeşmede yıkayıp öyle siliyordum he poposunu..
sen naptın tatlım çalışmalara dewammı:29:

ıslak mendili suda yıkıyıp silmekte mantıklı kıs :))) aklımda bulunsun :)))

ben çalışmaları bırakmış gibiyim yani doktor çalışmalarını ama korunma yok olursa amenna olmassa da olmazz artıkın :))
şuanki ruh halim ve düşünceleri bu yönde ama bakarsın kararda değiştire biliriim :)

dimiii:17:
haklısın kuşum yaaa...:17:
dün gördüm ben seni slm attın da sabah cvp verebildim ancakk...
meleklerin topiği nasıl warmı tanselden sonra hamile kalan:26:
gelcem ama sözzz:29:

valla şekerim biliosun bende gündüleri pek giremiorum akşamlarıda kimse olmuyor sayfada çok ilerlemiş oluo üşeniorum okumaya :)) ama greenmoon hamile tanseli biliosun zaten..başkada bilmiorum gel özletme kendinii

başka doktorlara da git bir bakalım...ne diyecekler

CAnım düşünmüyor değiLim. BuLunduğum iLçede kadın doğumcu yok, İle gidiyorum. O da iki saat uzakLıkta. HaftasonLarına denk getiriyorum ayLIk randevuLarımı. Başka doktorumuz yok iLde de. ÖzeLe gidiyorum, devLete gidebiLmek için de izin aLmak gerekiyor. ÖğrenciLerim var :( BakaLIm, ben de renkLi uLtrasona mı girsem diyorum Ankara'ya gidip. Yoksa erken mi?

CAnım düşünmüyor değiLim. BuLunduğum iLçede kadın doğumcu yok, İle gidiyorum. O da iki saat uzakLıkta. HaftasonLarına denk getiriyorum ayLIk randevuLarımı. Başka doktorumuz yok iLde de. ÖzeLe gidiyorum, devLete gidebiLmek için de izin aLmak gerekiyor. ÖğrenciLerim var :( BakaLIm, ben de renkLi uLtrasona mı girsem diyorum Ankara'ya gidip. Yoksa erken mi?

sorma bende çok küçük bir ilçedeyim bende 4 boyutlu için ankaraya gelcem galiba...yani araştır iyi bir doktora git hatta perinatolağa git onlar daha net bilgiler veriri. ayrıca böyle şeylerle çok sık karşılaştıkları için normal mi değil mi söyler. bu arada sen kaç haftalıksın

Merhaba kızlar bende yeni keşfettim sayfanızı.Ben 20+4 günlük hamileyim.henüz cinsiyetini bilmiyorum.Almanya da yaşıyorum ve burda 5.aydan önce söylemiyorlar cinsiyetini.Bu arada normal doğum yapacam allah izin verirse.Burda ters bir durum olmadığı sürece zaten sezeryan istesende yapmıyorlar.Yazılarınızda bazı arkadaşlar aşıdan bahsetmiş ne aşısı vuruluyorsunuz vurulmak gereklmi mi ve kaçıncı haftada vuruluyor.Benim aşı ile ilgili bilgim yok doktorumda hiç bahsetmedi.ben burada bir tek afp ve toxmoplose testini yaptırdım şuana kadar.birde şeker testi yaptırcam bana yapılması gereken testlerin bunlar olduğunu söylemişlerdi ama burda arkadaşlar 4 lü testten bahsediyor.Ben birşeylerden eksik mi kalıyorum:(((ve son olarak bende talasemi yani taşıyıcılık varmış.Kanımın az olması çocuğumu etkilermi ne kadar etkiler henüz bilmiyorum.Bilgisi olan ve aynı durumu yaşayan var ise cevap verirse sevinirim.Demir ilacımı kesti doktor gerek yok dedi.Hasteneye gidecem sırf bu durum için ama daha çok var.Endişeliyim.Cevaplarınızı bekliyorum....

Merhaba kızlar bende yeni keşfettim sayfanızı.Ben 20+4 günlük hamileyim.henüz cinsiyetini bilmiyorum.Almanya da yaşıyorum ve burda 5.aydan önce söylemiyorlar cinsiyetini.Bu arada normal doğum yapacam allah izin verirse.Burda ters bir durum olmadığı sürece zaten sezeryan istesende yapmıyorlar.Yazılarınızda bazı arkadaşlar aşıdan bahsetmiş ne aşısı vuruluyorsunuz vurulmak gereklmi mi ve kaçıncı haftada vuruluyor.Benim aşı ile ilgili bilgim yok doktorumda hiç bahsetmedi.ben burada bir tek afp ve toxmoplose testini yaptırdım şuana kadar.birde şeker testi yaptırcam bana yapılması gereken testlerin bunlar olduğunu söylemişlerdi ama burda arkadaşlar 4 lü testten bahsediyor.Ben birşeylerden eksik mi kalıyorum:(((ve son olarak bende talasemi yani taşıyıcılık varmış.Kanımın az olması çocuğumu etkilermi ne kadar etkiler henüz bilmiyorum.Bilgisi olan ve aynı durumu yaşayan var ise cevap verirse sevinirim.Demir ilacımı kesti doktor gerek yok dedi.Hasteneye gidecem sırf bu durum için ama daha çok var.Endişeliyim.Cevaplarınızı bekliyorum....

merhaba...bahsedilen aşı tetanoz aşısı 20. haftadan sonra vuruluyor. ikili, üçlü ve dörtlü testler var bunlarda da çocuğun zeka gelişimine bakılıyor. hepsi bir ihtimal tabi yüzde yüz doğru denemez...

günaydınn kızlarr....:3:
karga pisliiyle muattap olmadan girdim siteye ama bu gece hiç uyuyamadım:18:
uykusuz geceler start aldı bende sanırım artık:37:
acabaa heyecandan mı uyuyamadım die düşünüyorum bugün randevum var ya toktordaa:21:

canım walla şu ahir ömrümde daha neler duyucamm:44:
hiçç duymamıştım bacak kısalığını inşallah doktor yanılıyordur,ya da geçici bir durumdur canım...üzme kendini:50:

ıslak mendili suda yıkıyıp silmekte mantıklı kıs :))) aklımda bulunsun :)))

ben çalışmaları bırakmış gibiyim yani doktor çalışmalarını ama korunma yok olursa amenna olmassa da olmazz artıkın :))
şuanki ruh halim ve düşünceleri bu yönde ama bakarsın kararda değiştire biliriim :)

heheaaa,hep bööle parlak fikirler üretirim ben zatnnn:27:
yap bi tane yappp,çocuuna kardeş:1:..Allah 1 tane vermiş zaten inşallah 2.yide verir kuşumm:29:

valla şekerim biliosun bende gündüleri pek giremiorum akşamlarıda kimse olmuyor sayfada çok ilerlemiş oluo üşeniorum okumaya :)) ama greenmoon hamile tanseli biliosun zaten..başkada bilmiorum gel özletme kendinii

heea,biliomm gece kuşu senii:27:
greenmoon'a çook sevindimmmmmm:46::46::46:
darısı diğer kızların başına,yokh,serfik ve hatçe:34:

Merhabalar nasılsınız bakalım bugün. Ben bugün pek bir sinirli uyandım. Baş ağrısı karın ağrısı filan derken. Olan kocişime oldu :50::50: Ne yapsa kızdım adama manyak gibi şimdi de canım çok sıkılıyor :43::43: ooof off :50:

Merhabalar nasılsınız bakalım bugün. Ben bugün pek bir sinirli uyandım. Baş ağrısı karın ağrısı filan derken. Olan kocişime oldu :50::50: Ne yapsa kızdım adama manyak gibi şimdi de canım çok sıkılıyor :43::43: ooof off :50:

bugünn war bi terslik zatenn,neyse üzülme sen onun bebişini taşıyosun çeksin azcık kahrınıı:29:

Back
X