gunaydın kıssslar,
bugun giyindiim zar zor cıktım e5 gıden mınubus beklyrm cok dolu gelyr her gelen onume gecti ya sabır ya sabır ne okuzler var ya lan kadınım bıı de hamıle beklyrz burda pıt atlıyor hemen tam 25 dkka bekleedim laf soyleyıncede sinirlenyrlar ay dedım baslarım işinede semtınede geri dondum eve ufff ztn zar zor cıkmısım actım telefon hastayım yalan değil buyumeden dolayı herhalde kalcam belım kasıgım agrıyoo bende de uyku prb.var çişe kalk sag agrır sola don sol agrır saga don ....poku yedik 7.aydan sonra iyiice agırlasıncabı dr varmıs evemıze yakın 4 boyutluyums ultrsonu muayenesıde ucuzmus ona gıdecem
acaba fikir verir mi yuzu net cıkar mı bana mı babasınamı kuduruyorum merakten
![]()
canım sorma her sabah ve akşam aynı sıkıntıyı yaşıyorum.. diyordum ki şimdiye kadar zaten hamile olduğum çok belli değil nerden bilsin adamlar.. ama sonra hamile yaşlı elinde bebek olan her türden insana kimsenin yer vermediğine şahit olunca anladım ki insanlık yoksunu zavallıların toplandığı bi şehirde yaşıyorum.. sustum kaderime razı geldim.. ammaaaaaa dün otobüse bindim ayakta duruyordum tabiki..
tutamaklara uzandım tutuyorum.. yemin ederim anneannem yaşındaki kadın kalktı bana yer verdi.. ağladım bende..