• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
cnm beni nette çıkan aile sağlığı merkezinden arayan olmadı
bende alakasız başka bi yere gittim, dedim böle böle arayn olmadı ben kaydımı buraya aldırmak istiom hemde aşı olmak istiom.
ebe kız dedeiki kaydını alırsam benim maaşımdan keserler 20. hafta olmuş nie bu gebeyi aramadın die didi.
deim olurmu senin beni buaray naklettiğin tarih belli yani
dedi ben aşınız yapim ama kaydınız da almim, 2. doz içinde gelin yaparım didi..
didim allah sizi bildiği gibi yapsın, resmen kaçak aşı oldum:1::1:

yaa bak işte maaşım kesilcek diye aşıyı vurup bırakmış
:50::50:
şikayet ediceksin işte
gebelik boyunca 4 kere çağırmak zorunda aslında seni
nabız tansiyonunu ölçmek için
kalp atışlarını duyurmak için
aşıları vurmak için

artı sadece gelelik değil canım biliyomusun
doğumdan sonra doğum kontrolu için hangi yöntemi istiyosan onu sana sağlamakla yükümlüler
hemde ücretsiz... mesela hapla korunacaksan hapı ücretsiz onlar sana vermek zorundalar falan....

bnm dr hiç 4 lüden bahsetmedi bn zati siirtte ogrt im ole bi alette vrmı hiç bilmiyom

10 aralıkta detaylı için gitcen sen dimi?? tamam canım sorarım ben 4lüyü muhakkak..haber veririm..yapar gibime geliyo sanki..ben bu gidişimden sonra 1 ay belkide 2 ay hikmet beye devam edemicem çünkü memlekete gidip orda kalıcam ama döndüğümde tekrar hikmet beyle devam edicem doğumuda ona yaptırmayı düşünüyorum o yüzden evet irtibatı koparmayalım canım :1::1:

tamam canım, bu arada çalışmamanın faydaları ne güsel gidip ailenizin yanında kalabiliyosunuz, bende gitmek istiyorum annecimin yanına :(((((

yaa bak işte maaşım kesilcek diye aşıyı vurup bırakmış
:50::50:
şikayet ediceksin işte
gebelik boyunca 4 kere çağırmak zorunda aslında seni
nabız tansiyonunu ölçmek için
kalp atışlarını duyurmak için
aşıları vurmak için

artı sadece gelelik değil canım biliyomusun
doğumdan sonra doğum kontrolu için hangi yöntemi istiyosan onu sana sağlamakla yükümlüler
hemde ücretsiz... mesela hapla korunacaksan hapı ücretsiz onlar sana vermek zorundalar falan....

ayy cnm ya ben artık bu memlekette sosyal sorumlu olmak istemiyorum..
"benim param var olmayan düşünsün" mantığına çok yakınım.
insanlar kendi işine saygı duymuoki ben onunkine duyim..alibabnın çiftliğiydi görmen lazım.
ben mesaim 9 da başlıo sabahın 8 inde ordaydım, mesi saatimden gitmesin die..dr bey orda olmasına rağmen kapısında köpek gibi bekletti
9:20 de başladı muayeneye..
ben aşım olsun başka bişi istemiodum, ama o 1,5 saatte çalım atmadık kimse bırakmadım..dr a bile lafı geçirdim..
öksüre öksüre boğazı yırtılcak amcaların yengelerin gelmişler 50-60 yaşına
sesleri çıkmıo..bide bana bakıolar dik dik manyakmı die..

bence normal. sanırsam..ben bi prof dan randevu almıştım 500 tl idi..sonra kendi hastanem yapıomuş orda yaptırmaya karar verdim 285 mş ordada[/QUOTE

kızlar ben de 200 tl yaptırıcm fotograf ve video dahil. heryerde foto ve video görüntüsü vermiyorlar. başka bir yere sormuştum ben veriyoruz ama 30 tl cd farkı alıyoruz demişti.

bu 4 lü sart mı peki sart sa batmana gideyim en azından orda vardr heraldee

bence normal. sanırsam..ben bi prof dan randevu almıştım 500 tl idi..sonra kendi hastanem yapıomuş orda yaptırmaya karar verdim 285 mş ordada[/QUOTE

kızlar ben de 200 tl yaptırıcm fotograf ve video dahil. heryerde foto ve video görüntüsü vermiyorlar. başka bir yere sormuştum ben veriyoruz ama 30 tl cd farkı alıyoruz demişti.

yaaaa bnde istiyorum son seferde zaten resmimizi alamadık bozuk die :( insallh bu 4 lü vardır

ayy cnm ya ben artık bu memlekette sosyal sorumlu olmak istemiyorum..
"benim param var olmayan düşünsün" mantığına çok yakınım.
insanlar kendi işine saygı duymuoki ben onunkine duyim..alibabnın çiftliğiydi görmen lazım.
ben mesaim 9 da başlıo sabahın 8 inde ordaydım, mesi saatimden gitmesin die..dr bey orda olmasına rağmen kapısında köpek gibi bekletti
9:20 de başladı muayeneye..
ben aşım olsun başka bişi istemiodum, ama o 1,5 saatte çalım atmadık kimse bırakmadım..dr a bile lafı geçirdim..
öksüre öksüre boğazı yırtılcak amcaların yengelerin gelmişler 50-60 yaşına
sesleri çıkmıo..bide bana bakıolar dik dik manyakmı die..

bi dövüceksin var ya ahhhhhhhhh
geberticeksin dayaktan onları ......
:41::41::41::41:

pardon ama ohaaaaaa
30 TL cd farkı mı
Allah rızası için ben bi kutu cd götüreyim.....

Bu ne be yuhhh.....
Var ya tam suistimal bu, biliyolar taze anne bebeler yaptırmak istiyolar diye....

Yemin ederim bi her türlü maddi manevi istismar............

bu aşı iki doz mu yapılıyor yani iki kere mi gidicez..? inşallah surat fln yapmazlar..
sanırım cnm..ben 19+5 de oldum..bana dediki 1 ay sonra yine gel....3. doz doğumdan sonra yapılyomuş..
pardon ama ohaaaaaa
30 TL cd farkı mı
Allah rızası için ben bi kutu cd götüreyim.....

Bu ne be yuhhh.....
Var ya tam suistimal bu, biliyolar taze anne bebeler yaptırmak istiyolar diye....

Yemin ederim bi her türlü maddi manevi istismar............

yefrum sen bi sakin ol hele..
ne bu şiddet bu celal..
abim yolunu bulmuş, yersen işte:)

bu aşı iki doz mu yapılıyor yani iki kere mi gidicez..? inşallah surat fln yapmazlar..

tetenoz 5 doz yapılıyo ömür boyu koruma için ilk doz yapılıyo 1 ay sonra 2. 6 ay sonra 3. 1 yıl sonrada 4. ondan 1 yıl sonrada 5. yapılıyo bitiyo 3 tanede yeterliymiş ama 5 tanesi ömr boyuymus

benim de 200 canım bayıla bayıla vercez artık

ben iki hafta sonra gidicem detaylı ultrasona. fiyatı 350 TL'ymiş..

bence normal. sanırsam..ben bi prof dan randevu almıştım 500 tl idi..sonra kendi hastanem yapıomuş orda yaptırmaya karar verdim 285 mş ordada

Bebeklerimizin sağlıklı doğabilmeleri için tereddütsüz vereceğiz, ben prof dan randevü almak istedim 400 tl dedi aynı prof benim hastaneye de geliyor hastanede bakarsa 275 oluyor ücret. Randevü arasında 4 gün oynadığı için ben de hastanede baktıracam arada 50 lira filan oynasa hiç bakmam ama 125 tl filan olunca 4 gün bekleyim

yok cnm ya hiç acımıo..ben oldum geldim işimin başına..
ertesi sbh uyandım bacak kaslarım ağrıodu azcık.
ertsei günün akşaıma boynumun oralardaki kaslar ağrıyınca anladım aşıdan ağrıolar..ama 3. güne hiç bişiyim kalmadı..
sol kola vurdurdum ben gecesindede sol kolun üstüne yattım , o derece yani..
bide burda bahsedilmişti hani sola yatıoz ya bazıları sağa vurdurmuş özellikle bilgine bide..

cnm ya ben hep normal istiodum.
bizim bebeikin plesentası aşağıda 17. haftadan buyana..henüz çıkmadı yukarı
bu aralar 2 haftada bi gidiom dr a buna bakıo..
çıkmazsa sezeryan olursun didi dr um..
bende kendimi alıştırım istedim..şimdide fazla alıştım:1::1::1::1:
bide zmn geçtikçe beni bi ateş basmaya başladı, korku, ter, panik felan..:18::18:

hayrlisi canm anladm.ins sorunsuz bir sekilde bebislerimizi kucagimiza alirz.korku bendede oluyo arada dusundukce.

kizlar ya 20 haftalk oldk halen hissedemiyorm karnmda hic bir sey.ne zaman baslayacak bebisimn hareketleri.benim gibi olan varmi

Bebeklerimizin sağlıklı doğabilmeleri için tereddütsüz vereceğiz, ben prof dan randevü almak istedim 400 tl dedi aynı prof benim hastaneye de geliyor hastanede bakarsa 275 oluyor ücret. Randevü arasında 4 gün oynadığı için ben de hastanede baktıracam arada 50 lira filan oynasa hiç bakmam ama 125 tl filan olunca 4 gün bekleyim

CNM BENDE O DEDİĞİM RANDEVUYU DAHA BEBİK 2 AYLIKKEN Bİ TANDIĞIMIN TAVSİYESİ ÜSTÜNE ALDIM..
dedim canımı dişime takar öderim.
adam çapanın hocasıymış, niantaşında özel muayenehanesi var..
sonra kendi dr uma sordum dedei bizde yapıoruz gerek yok.
sonra dedim kendimce yinede iptal etmim, hani aklımda soru işareti oluşacak bi durum olur daha çok 22. haftaya die..
geçenlerde dr bebekin kalbinde kalsiyum birikmesi var dedi.
hala o profdaki randevuyu iptal etmemiştim 23 kasımaydı.
gitsemmi gitmesemmi, kendi hastanemmi o profmu derken bi anda aradım eşimi.
dedim nolur o randevuyu iptal et kafam çok karışyo.
oda etti..artık alma imkanımda yok, çünkü bebik 2 aylıkken bile 21. haftaya akşam 8 e zor bulmuştum:)
kendi hastaneme güvenmek istiyorum..:14::14::14:
detaylıdan zaten korkuorum, kafam karışsın istemiorum..
allahım hayırlısını versin ya

herkez aynı zamanda hissetimyorki cnm 22. haftaya kadar yolu vr zayıflar bide 2. 3 gebeligi olanlar daha erken hissediyormus bn 16. haftadan beri hissediyorum bnde zayıflıgıma baglıyorum ama dinle bnce bebişini yat sırtüstü en cok o zaman oynuyo tuvalete sıkısıncada

selam kızlar,
bugun denetlememiz var okuyamadım yazışmalarınızı :(

yarın için izin aldım. detaylı ultrosona gireceğiz dopler testi... çok gerginim, heyecanlıyım, korkuyorum, merak ediyorum....sanırım bu gece uyuyamayacağım...

tetanoz aşımızda gelmiş yarın onuda aradan çıkaracağız...

allah yafrularımızın yardımcısı olsun inşallahh sağlıklı sıhhatli kucağımıza alıp büyütmeyi nasip etsin rabbim...

Back
X