• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
cnm ya aynısı banada oluo normalde gün içinde, ama bu sbhki çok şiddetli geldi
normal gün içindeki kasık ağrılarını normal ide önemesemiorum aslında.
şu anda oturyorum, o sağ taraf sıkışyo daha rahatım, üstüne baskı yapınca azalyo ağrı.
dur bakim bi maıl attım dr a cevap verir sanırsam..beklim biraz.
yağmurda uyandı kuzum, tırtıklayıp duryo annesini...ağrı olan yerlere bası yapıo kuzum..suratım çok asıktı ağrıdan güldüryo şimdi beni gıdıklıo sıpam:27::27:

canım aynı ağrılar batma hissi bendede oluyor ben daha önce idrar yolu iltihabı yaşadım tuvaletimi yaparken sancı oluyodu böbreklerimde hatta yere yığıldım artık sancıdan çok kötüydü antibiyotik kullandım geçti şuan tuvaletimi yaparken ağrım yok ama batma kasık sancısı var hala doktora dedim yürürken bebek aşağıya düşecek gibi baskı hissediyorum biliyosun yer çekimi var diye dalga geçti bende:1::1::1:ne desem normal içinde can taşımak kolay bişey değil ağrıların olacak diyor doktorum için rahat olsun ama daha devam ederse yinede bi git için rahatlasın

:42::42: teşekkür ederim kızlar.. işteyim şu anda.. yoğun bugün şansıma..
yani hasta hakları birimi il sağlık müdürlüğü sağlık bakanlığı ve tabibler odasına ayrı ayrı dilekçe yazıp dava açma hakkımın olduğundan bahsedeceğim.. :27:
o kadar çok ağladım ki.. bütün gece rüyamda gördüm pisliği.. korkunç bi gece geçirdim.. neyse şu anda iyiyim göbeğimdeki ağrıyan yerde acı kaldı aslında.. ama dokununca acıyoo.. yarın kendi doktoruma gideceğim.. bugün eşim nöbetçi çalıştığı yerde.. izin alıp gelemiyor.. kendimi de iyi hissediyorum.. o nedenle yarın gideceğim..

$379774_10150415383012158_251038822157_8482105_1297570853_n.webp

Anne karnında 21 haftalık fetusa operasyon ile müdahale edilmesi sırasında...
Bebeğe müdahaleyi yapan operatörün Dr Bruner'ın elini tutarak kendisinden güven ve yardım bekleyişinin olağanüstü görüntüsü.. Anne karnında gerçekleşen ameliyat dünyaya gözlerini sağlıklı bir şekilde açmasını sağladı. Yüzyılın fotoğrafı seçilmiş..!

ayy 21 haftada bu kadar büyükmü bebek inanamadımm hala minicik gibi geliyo bana bebeklerimiz

Eki Görüntüle 293742

Bebeğe müdahaleyi yapan operatörün Dr Bruner'ın elini tutarak kendisinden güven ve yardım bekleyişinin olağanüstü görüntüsü.. Anne karnında gerçekleşen ameliyat dünyaya gözlerini sağlıklı bir şekilde açmasını sağladı. Yüzyılın fotoğrafı seçilmiş..!

tek kelimeyle harika...:14: :14:

Eki Görüntüle 293742

offf tuni ya offffff......ciğerim dağlandı şu an..
ayy 21 haftada bu kadar büyükmü bebek inanamadımm hala minicik gibi geliyo bana bebeklerimiz

cnm ya 20-23 cm oluolar 21. haftada, çokda minnak değil 20 cm lik bişi:)) maşallah kuzularımıza

offf tuni ya offffff......ciğerim dağlandı şu an..

cnm ya 20-23 cm oluolar 21. haftada, çokda minnak değil 20 cm lik bişi:)) maşallah kuzularımıza

canım çok güzel ama dimi yaa çok duygulandım resmi görüp yazıyı okuduğum an :43: bebeğim parmaklarını görüyomusun nasılda büyümüş..bence yılın değil yüzyılın fotoğrafı olmalı mucize gibi:nazar:

canım çok güzel ama dimi yaa çok duygulandım resmi görüp yazıyı okuduğum an :43: bebeğim parmaklarını görüyomusun nasılda büyümüş..bence yılın değil yüzyılın fotoğrafı olmalı mucize gibi:nazar:

21. haftada olan bi anne olarak bende fena oldum resmi görünce..böcüklerimiz ya..kıyamıom ya..minnaklar ama tutunyolar hayata işte..off yaa,

ne güzel doğduklarında hep böyle parmaklarımızı tutacaklar

nasıl hoşumuza gidecek kim bilirrr

artık yolu yarıladık sayılır yılbaşından sonra çabucak geçer inş. zaman

Allahım işte öldürmeyince öldürmüyo acaba ne opersayonuki o annesi aldırmakmı istemiş acaba canlı çocuğu yaa :43::43::50:

cnm iç organlarında damarlarında vs. problem olabilir..artık anne karnındayken müdahele edilebilio..
doğduğuan göre sonra..müdahele edip kapatmışlardır..

cnm iç organlarında damarlarında vs. problem olabilir..artık anne karnındayken müdahele edilebilio..
doğduğuan göre sonra..müdahele edip kapatmışlardır..

hadi yaa ay Allahım nasıl bişey bu :nazar::nazar: kurban olurum verene :nazar:
o parmaklar mest etti beni yaa:1: Allahım bizimde bebeklerimizi sağlıklı versin kucağımıza inş.:emir_bebek:
benim oğluşta hala hareket yok yalnız:43::43:

kızlar biz kaçıyoruzz yarın dr kontrolümüz var
yatalım dinlenelim ki yarın olumsuz birşey duymayalımm

bide bebeğine uyku seti alan varmı acaba
ben baktımda 239 tl biraz çok gibi geldi bana

Eki Görüntüle 293742

allahımmm mucize bu..

ne güzel doğduklarında hep böyle parmaklarımızı tutacaklar

nasıl hoşumuza gidecek kim bilirrr

artık yolu yarıladık sayılır yılbaşından sonra çabucak geçer inş. zaman
amin canım inşallah çabucak geçiverir zaman.. artık başım ağrısa bebeğime bişey mi oldu düşünmekten yoruldum.. göz görmeyince iyi mi kötü mü anlamıyoo insan.. artık minicik ellerini ayaklarını koklamak öpmek istiyorum..
dünkü hastane maceramda anladım ki bebiklerimizden önemli hiçbişey yok şu hayatta.

yumurta gibi sertleşme yokta canım
batma bolcana var ya....

kim önce doktora gitçek bu sıkıntıyı yaşayan
sorsa doktora da bi rahatlasak :))))

bende bir değişik durum daha var
yan yattığımda sağa yada sola farketmiyo
kalçam uyuşuyor baya ama.....
insanın ayağı uyuşur ya onun gibi
aynı sıkıntıyı bende yaşadım 2 hafta önce ..göbek deliğimin yanında sertlik ağrıı vardı ağladım hatta acıdan ...doktorumla telefonda konuştum göbek fıtığı olabilcegini söylemişti göbeğin etrafında önceden var olan fıtık bebekle birlikte basınçla ağrı yapabilir dedi..1 gece o ağrıyı çektim ertesi gün dayanamadım yanına gittim hala aynı şekildeydi göbeğim ama fıtık değil dedi bebek yukarı doğru hareket ediyorya oraya toplanıyormuş ağrı basınç oluyormuş ..içim rahatladı şimdi ne zaman yorulsam korksam fazla ayakta kalsam bebeğim göbeğimin oraya çıkıyo orda sertlik oluyo üzerini okşuyorum dinleniyorum geçiyoo...şuan 20. haftadayım ilerde daha fazla hissedeceksin dedi doktor midene doğru yaklaşaıp orda dakikalarca kalacak yada bir tarafa toplanacak dedi doktor ..

kızlar biz kaçıyoruzz yarın dr kontrolümüz var
yatalım dinlenelim ki yarın olumsuz birşey duymayalımm

bide bebeğine uyku seti alan varmı acaba
ben baktımda 239 tl biraz çok gibi geldi bana

canım yarın hayırlı haberlerle gel inş. dinlenin bugün bebişinle ..
uyku seti almadım ben dah fiyatlarınada hiç bakmadım valla ama 239 cidden pahalıymış bizim uyku setlerinden pahalı resmen :52::52:

bende hissetmiyorum yaaaa
:50::50::50:

ben dün mayıs annelerine sordum genelde çoğu 19. haftada hissetmeye başlamış bizde çok merak ediyoduk ya ne zaman hiissedtcem diye dediler ama 1-2 haftaya hissedermişiz bazen tabi 22. hafatalrıda buluyomuş canım..ilk gebeliklerde..

Back
X