• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
katılıyorum tatlım kesinlikle yağlanmak çok çok daha iyi.. gerilme hissi geçiyor hemen yağlanınca.. tek kötülüğü 15-20 dakika yağın emişmesini beklemek o sıkıcı olabiliyor.. bi de göğüslere de sürülüyo yaa.. sonra o yağlar göğüs aralarında falan birikiyo böyle.. o rahatsız ediyo işte beni..:50:

evet yaaaa
kurumasını beklemek fena
bende bir tişört ayarladım
10 dk sonra onu giyiyorum
yağın bir kısmını tişört çekiyo valla

veee şimdi günaydın..

bugün sıkıntım var.
sbh 4 de uyandım wc ye kalktım..oturdum kalkamadım..sağ kasığa bıçak saplıolardı resmen..
eeşimin yardımıyla geldim yatağa ama sağ taraf iptaldi benim..
10-15 dk sonra kesildi sanki ağrı,, uydum
sbh uyandım işe gelmek için wc ye gittim aynı ağrı...
sağ kasıkta bi balon varda ona iğne batırıolar sanki.
eşim dr a gidelim dedi..normaldir dedim.
40 dk da gelirken işe bugün 1 saatte zor geldim..yürüyemiyorum resmen..
ama işteyim buna rağmen..
sizce önemli bi ağrımı bu normalmi?
öğlene kadar beklim geçmezse öğleden sonra gidim diorum ???
bide idrar yolu enf. olan varmı, wc ye oturunca ağrıdı ya, aklıma acaba idrar yolu iltihabı felanmı oldum die geldi?
böyle ağrıyan yerin üstüne doğru bastırınca azalıo sanki, ayağa kalınca serbest kalınca vücut fena..

petuscum gecmis olsun.ayni agri bendede oldu gecen.benmde sol kalcam ayni anlattign gibiydi.cok fena bisey.tuvalette,hareket edince mahvoluyodum.neyseki gecti.sebebini bende bilmiyom.hamilelikte oluyomus bole agrilar

katılıyorum tatlım kesinlikle yağlanmak çok çok daha iyi.. gerilme hissi geçiyor hemen yağlanınca.. tek kötülüğü 15-20 dakika yağın emişmesini beklemek o sıkıcı olabiliyor.. bi de göğüslere de sürülüyo yaa.. sonra o yağlar göğüs aralarında falan birikiyo böyle.. o rahatsız ediyo işte beni..:50:

işin komik tarafı bir tek kurumasını ben bekliyorum sanıyodum
heralde cildim yağlandı ondan diyodum
:1::1::1::1::1:

allaamm yaa nasıl bi güzelliktir o ya rabbim ayy teyzeleri bi güzel kızım var maşallah el salladı babasına bi görseniz ne şebeklikler yaptı..pek nazlı bi kız olcak dedi doktor hemde çok hareketli dedi maşallah.azcıkta tombulmu ne sanırsam 21 cm vee 350 gr 19+2 deyiz..çok şebek çok:12:

allaamm yaa nasıl bi güzelliktir o ya rabbim ayy teyzeleri bi güzel kızım var maşallah el salladı babasına bi görseniz ne şebeklikler yaptı..pek nazlı bi kız olcak dedi doktor hemde çok hareketli dedi maşallah.azcıkta tombulmu ne sanırsam 21 cm vee 350 gr 19+2 deyiz..çok şebek çok:12:

gözün aydın canım
ne güzell haberle geldin ...

vuuuuuuuuuuuuuuuu
sonra da adama deki ben masum; uslu; şevkatli bir anne adayıyım :)))
ama öyleyimmmmm:24::24::24:

maşallah cnm ya...allah sağlık versin inş.
evet biraz tombilikmiş sanki...yürümeye başlayınca verir kilosunu inş:))):1:

canım benim maşalah prensese ya kurban olurum :nazar::nazar:

maşallah :nazar::nazar:

yaaaa evin içinde bunaldım kaldım kaç gündür yaaa merkezede biraz uzağız eşimi aradım ''canım azıcık çıkıp merkeze gidip dolaşabilirmyim çok sıkıldım kaç gündür evde'' dedim komşu bulursan yanına git diyo yalnız başına korkuyorum gitme dedi göndermiyo yaaaww komşularda heç kafam dengi yokki :50:
beynime oksijen gitmesi lasım accık yaaa:1:

işin komik tarafı bir tek kurumasını ben bekliyorum sanıyodum
heralde cildim yağlandı ondan diyodum
:1::1::1::1::1:
delüüüü:35:

ay maşallah yaa..:nazar: ben de yarın göreceğim inşallah.. ve sana bu yazıyı yazarken kızım kıpırdadı içimde:32:

Eki Görüntüle 293742

Anne karnında 21 haftalık fetusa operasyon ile müdahale edilmesi sırasında...
Bebeğe müdahaleyi yapan operatörün Dr Bruner'ın elini tutarak kendisinden güven ve yardım bekleyişinin olağanüstü görüntüsü.. Anne karnında gerçekleşen ameliyat dünyaya gözlerini sağlıklı bir şekilde açmasını sağladı. Yüzyılın fotoğrafı seçilmiş..!

TUNIHAN bu nasil harika bir foto ya.eliyle nasil tutunmus doktora.
bi sey sorucam bebegin elinin ciktigi yuvarlak sey rahimmi.inanilmaz:53:

Son düzenleme:
yaaaa evin içinde bunaldım kaldım kaç gündür yaaa merkezede biraz uzağız eşimi aradım ''canım azıcık çıkıp merkeze gidip dolaşabilirmyim çok sıkıldım kaç gündür evde'' dedim komşu bulursan yanına git diyo yalnız başına korkuyorum gitme dedi göndermiyo yaaaww komşularda heç kafam dengi yokki :50:

Yürüyüş yapabileceğin yerler varsa biraz çıkıp yürüyüş yap bence çok iyi geliyo. Ben de senin gibi bütün gün evdeyim. Ama devamlı kendime dışarda iş çıkartıyorum. Dışarı çok soğuksa markete gidip reyonları dolaşıyorum :)

ben gelimmi...:46::46:
bu arada dr umdan yanıt geldi...
tipik gaz ağrısı veya rahim genişledigi için olan bı ağrı diyo
Hangi pozisyonda rahat ediyosan o sekilde dur eğer ağrı artarsa gel kontrol edelim dedi
istirahat et yorma kendini dedi..
akşama az kaldı dimi..
sbh 4 den buyana hiç azalmadı ağrı ama akşam geçer belki.
akşam olsun yavaş yavaş evime gidim.
yrn sbh uyandığımda geçmemiş olursa dr a gidim.

sağol canım inceleyeyim hemen

Ben mağazayı görmedim henüz ama bu tarz biryer arıyordum çok çeşitli markaların olduğu biryer. Kayınvalidem aradı tesadüfen görmüş içeri girip internet adreslerini almış buraya bir bak beğenirsen buradan alışveriş yapabiliriz dedi.
Toptancıymış aslında diğer mağazalara toptan veriyorlarmış parekende satışları da varmış.

Allahm bu nasil bisey ya.eliyle nasil tutunmus doktora.
bi sey sorucam bebegin elinin ciktigi yuvarlak sey rahimmi.inanilmaz:53:

ben gördüğümde çok duygulanmıştım süper bişey yaa..evet canım sanırım rahim olması lazım.

Yürüyüş yapabileceğin yerler varsa biraz çıkıp yürüyüş yap bence çok iyi geliyo. Ben de senin gibi bütün gün evdeyim. Ama devamlı kendime dışarda iş çıkartıyorum. Dışarı çok soğuksa markete gidip reyonları dolaşıyorum :)

ya toki sitelerinde oturuyoruz anca çıkar site içi dolaşırım ama hep zaten bahaneyle çıkıyorum 15 dk dolaşıyorum bitiyo sıkıldım farklı biyer gzeiyim görüyim istedim ama sanırım gene aynısı olcek:1::1: hava çok soğuk normalde ama bugün çok güzel bi hava var güneş çıktı kaç günden sonra..bide normaldede yürüyüş yapmayı çok severim..market desen tokinin minnak bi marketi var reyon neyim yok gezsem bakınsam şöle ufff

maşallah canım Allah kucağına almayı nasip etsin..........

Back
X