• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
toplananalım valla ya... şöle toplaşıp waffle yesek :)) allam bu ara her şeyden tatlı yeme fırsatı yaratıyorum boşuna dombili olmadım ben :)
yiyek valla tatlı en vazgeçilmezim oldu hamilelikten sonra:30:

canım fatihte hangi doktora gidiyorsun ben de fatihe gidiyorum...
fatihte hatice hanım var demette ülkü ulusoyda duruyor
evime yakın olduğu için oraya gidiyorum.ülkü ulusoyda fatihe bağlı biliyorsundur
beşevlere gelebilseydim nermin hanıma gelecektim.ülkü ulusoyda fatihe bağlı biliyorsundur.
sen kime gidiyorsun orada.
2 aralıkta detaylı için beşevlerdeyim ama 4 boyutlu orada varmış..
sen ne zamana aldın randevunu.

Benim bu Cuma annem geliyor heralde 2 hafta kalır ondan sonra istediğiniz zaman bir organizasyon yapıp toplanabiliriz bence...

olur. ne zaman istersenizz ayarlarız

hıhhhhh:19::19::19::19:
eğer ankara anneleri ist. annelerinden önce org. yapıp görüşürse çok kıskanıcam..benide çağırın ank. anneleri ank. ya gelcem..
istanbul uyuyoooo:19::19::19:

Bence Ankaraya gelip buluşmak İstanbulda buluşmaktan çok daha kolay yaaa İstanbulda herkesin orta noktasını bulmak zor olur siz en iyisi buraya gelin :)

yiyek valla tatlı en vazgeçilmezim oldu hamilelikten sonra:30:

evime yakın olduğu için oraya gidiyorum.ülkü ulusoyda fatihe bağlı biliyorsundur
beşevlere gelebilseydim nermin hanıma gelecektim.ülkü ulusoyda fatihe bağlı biliyorsundur.

papağan gibi tekrarlamışım:9:
hem iş hem kk olursa böle olur:1:

Selam canım senin yaşın kaç? Ben 32yi bitirmek üzereyim gelecek ay 33e gireceğim ben 3lü test yaptırmadım doktorum 4lü yaptırdı, ikili testim normaldi fakat dörtlü test sonucum 170/1 çıktı sonucu gördüğümde çok ağladım üzüldüm şimdi haftaya ayrıntılı ultrasona girecem doktorun kararına göre amniyosentez yaptırmam gerekecek. Sen detaylı ultrason veya amniyosentezi yaptırmadın mı? Bir de ben 3-4 hafta hamileyken daha bilmiyordum bile o zamanlarda röntgen çektirmiş ve ilaçlar kullanmıştım. Birkaç doktora danıştım sonra cerrahpaşadan heyet raporu aldım, o haftalarda bebek etkilense düşük olurdu aksi takdirde gebelik sağlıklı devam eder şeklinde bir rapor verdiler. Şimdi aklımda hep bu röntgen ve ilaçların etkisinden dolayı mı böyle sonuç aldım yoksa 30 üzeri yaşlarda genelde bu risk çıkıyor mu diye düşünmekten yoruldum.

canım ben yaşıma göre baya baya riskliydim, yaş yirmi altı olunca yaşıtlarımdan dört kat riskli çıkmış benim testler... amniyosentez istedi tabi... ilkin yaptırayım dedim sonra başka doktorlarla görüştüm ve biri gerçekten mantıklı bi açıklama yaptı kendime geldim, zaten sonrasında ne üzüldüm ne kafama taktım... dedi ki tamam riskin var ama amniyosentezi yaptırdın diyelim ve gerçekten bir olumsuzluk çıktı Allah korusun, aldıracak mısın? (bunu sorarken aynı zamanda ultrasona bakıyordu ve benim oğuzum o kadar hreketliydi ki yapabileceği her şeyi yapıyordu...) tabi ki aldıramam dedim... e dedi amniyosentezi merakından mı yaptıracaksın? biraz öyle oluyor... amniyosentez riskli bir operasyon dedi şimdi sırf meraktan ne diye bu riski de alıyorsun dedi.. ya amniyosentez düşüğe sebep olursa ve bebekte hiçbir şey yoksa?napıcaksın o zaman? kadın haklı... ben de Allaha emanet dedim ve yola devam ediyorum... rutin kontrollerim de gayet iyi... vitamin bile almıyorum... kan değerlerim iyi... bebek iyi... çok şükür... haftaya da ayrıntılı ultrasonumuz var. inş o da iyi çıkarsa başka ne isterim... benim riskim ilaçtan falan değilmiş ya... öyle hormonlarla ilgili... zaten bu testler hormanlarla ilgili, bence evham yapıyorsun ilaçlardan oldğunu sanmıyorum... benim hikayem bu... mutluyum şimdi... aklıma kötü şeyler getirmiyorum...

olur. ne zaman istersenizz ayarlarız[/QUOTE]

hadi yaa ben de tam yan odaya gidiyorum nermin hanıma :) hatice hanım bana bi kez baktı doktorum yoktu o gün... tuhaf bi kadın ya... ne bileyim bana öyle geldi belki...

goççum beaa...:46::46::46::46:..ee noldu şimdi yemicezmi birlikte sultanahmet köftesi..hııı:52::52::52:

ödem filan değil cnm onunki ya..bildiğin homini gırtlak..yidi yidi böle oldu :46::46:

petuş Allah aşkına inan mıyon mu kız yemedm ben uyudum ilk baslarda 4 saat uyanıktım ilk 3 ay almaya bi basladım devam etti işte ama inanın öyle hayvana baglamıyorum eskiden nasılsa öyle yiyorum :( ama bundan sonra hegun 1 fırın ekmek yicem. gel gel sultanahmet köftesi degil komple sultanahmeti yiriz :D cok sinirliyim ya kocam da hala hiç kilo almadın bi tek göbegin cıktı diyo iyide benim gobegim sizinki kadar bile degil yaa bu adam beni kandırıklıyo :( ya beni sevmezse heee ya sevmezse siskosun diye :(

çok gaddarsın petuş yaaaa
daha gidicuk köfte yiycukkk
küstürmesene yaa ...
:1::1:
seviyorum menzili çok ondan bütün ızdırabım:46::46::46::46:
Bence Ankaraya gelip buluşmak İstanbulda buluşmaktan çok daha kolay yaaa İstanbulda herkesin orta noktasını bulmak zor olur siz en iyisi buraya gelin :)

walla banada hbr verin cnm..2 anne görmek istiom..burası uyyo:19::19:

hadi yaa ben de tam yan odaya gidiyorum nermin hanıma :) hatice hanım bana bi kez baktı doktorum yoktu o gün... tuhaf bi kadın ya... ne bileyim bana öyle geldi belki...[/QUOTE]

hahahahha tuhaf cidden saçlar falan uzun yüzüne düşmüş gözünü kapatacak nerdeyse:1: ama sevdim. bişi sorunca ilgileniyo uzunca anlatıyo. nermin hanıma 1 kere muayene olmuştum.doktorum yoktu diye. ondanda memnun kalmıştım.
o zaman sende demettekine gidiyosun dimi
belkide karşılaşmışızdır :)) ben cmtesileri gidiyorum

ne küscemm beaa saaten cok sinirliyim. hem sen nerden cıktın leyn beleşçiler kaç kişi geliyonuz bakiyimm :D topikçe sultanahmet köftecisi :)))

aaaaaaaaa
aşk olsunnnnnn
kambersiz düğün olur mu :1::1::1:
anacumm zburnunda
hem gelir görürüm onu
hem de köfteleri :39::39: öhö öhö pardon yani seni :1::1::1:

petuş Allah aşkına inan mıyon mu kız yemedm ben uyudum ilk baslarda 4 saat uyanıktım ilk 3 ay almaya bi basladım devam etti işte ama inanın öyle hayvana baglamıyorum eskiden nasılsa öyle yiyorum :( ama bundan sonra hegun 1 fırın ekmek yicem. gel gel sultanahmet köftesi degil komple sultanahmeti yiriz :D cok sinirliyim ya kocam da hala hiç kilo almadın bi tek göbegin cıktı diyo iyide benim gobegim sizinki kadar bile degil yaa bu adam beni kandırıklıyo :( ya beni sevmezse heee ya sevmezse siskosun diye :(

ha yemişsin ha uymuşusn aynı şey işte..:27::27::27:
cnm ya daha hala bana ulaşamamışsın öle düşün yani 3 kilo aldım ama 76 ım ben:)) o nedenle şansın var hala:nazar::nazar:
boşver kuzum alırız şimdi verriz sonra...onların hoşuna bile gidio ya..benim kocam sporcu adam erkek olmasına ve benden 10 cm uzun olmasına rağmen 70 kilo..ona rağmen göbek azcık bi çıksın hemen akşam yemeğini keser...banada sürekli az yi derdi..ama hamile kaldığımdan buyana boğazıma nassı tıkıştırcanı şaşıryo..onlardan bi parça taşıyoz kuzum kandırıklamıolar, hepden aşık oldular bence bize:1::1::1:

sultanahmeti artık yiyelim komple ya...bak ank. annelerine gözümün önünde org. yapıolar buluşcaklar yaaaaaa:30::30:

kızlar selam.sizi çok takip edemesemde arada girip ehrkesi okuaya çalışıyorum.dün 3 lü test sonucum çıktı.yaşımdan dolayı 137/1 risk çıktı ve cuma amniyosentez olucam.nolursunuz dua edin herşey güzel olsun bebeğimde bişey çıkmasın.şuan o kadar çaresizimkii herşey anlamsız geliyor.

Canım çok geçmiş olsun inşallah hayırlı sonuç alırsın ben de seninle aynı durumdayım benim 4lü testimin sonucu 170/1 normal sınır ise 250/1 sınırın altına düştüğüm için büyük ihtimal bana da amniyosentez yapılacak ama benim randevum gelecek çarşamba bir hafta nasıl geçecek bilmiyorum ama aklıma kötüsünü getirmiyorum. İkili test sonucum iyiydi ve bu 4lü test sonrası risk grubunu öğrendiğimden beri çevremde aynı durumları yaşayanlardan bilgi aldım 80/1 olup ya da da fazla risk grubunda olup iyi sonuç alan birçok insan var. Canım sen 2li test yaptırdın mı sonucu nasıldı, detaylı ultrason yaptırdın mı, amniyosentez sonrası fırsat bulursan buraya girip beni bilgilendirebilir misin? İnşallah hayırlısıyla atlatırsın ve güzel sonuç alırsın canım aklına kötüyü getirme

ne küscemm beaa saaten cok sinirliyim. hem sen nerden cıktın leyn beleşçiler kaç kişi geliyonuz bakiyimm :D topikçe sultanahmet köftecisi :)))

seviyorum menzili çok ondan bütün ızdırabım:46::46::46::46:

bende sana karsı cok ızdırap doluyum :) kalp kalbe karsı derleeeeerrrrrrrr :)

montofon ineklerine dönçem :( diyet mi yapsam yediklerimin bana faydası varmıs bebegime yokmuş ki zııkkım yiyim o zman ben :(

ayy menzil ya bugün çok kötüyüm kasık ağrısı felan..güldürme beni gülemiom..
ama çok güldüm yinede sana ya..almış 10 kiloyu pardon 9 kiloyu:53::53: dietmi yapsam dio, ne yapcan bu saatten sonra zaten olan olmuş, tadını çıkart bence:16::16:

hadi yaa ben de tam yan odaya gidiyorum nermin hanıma :) hatice hanım bana bi kez baktı doktorum yoktu o gün... tuhaf bi kadın ya... ne bileyim bana öyle geldi belki...

hahahahha tuhaf cidden saçlar falan uzun yüzüne düşmüş gözünü kapatacak nerdeyse:1: ama sevdim. bişi sorunca ilgileniyo uzunca anlatıyo. nermin hanıma 1 kere muayene olmuştum.doktorum yoktu diye. ondanda memnun kalmıştım.
belkide karşılaşmışızdır :)) ben cmtesileri gidiyorum[/QUOTE]

yok canım ben hep hafta içi gittim şimdiye kadar... nermini seviyorum yaaa çok şefkatli böle nazlanmaya başlıyorum ona elimde olmadan... o da sağ olsun çekiyo valla nazımı... ama geçen kiloma baktıktan sonra ilk defa ciddi ciddi kızdı... napıyon yeme artık diye :)) ve haklıydı kadın ya...

canım ben yaşıma göre baya baya riskliydim, yaş yirmi altı olunca yaşıtlarımdan dört kat riskli çıkmış benim testler... amniyosentez istedi tabi... ilkin yaptırayım dedim sonra başka doktorlarla görüştüm ve biri gerçekten mantıklı bi açıklama yaptı kendime geldim, zaten sonrasında ne üzüldüm ne kafama taktım... dedi ki tamam riskin var ama amniyosentezi yaptırdın diyelim ve gerçekten bir olumsuzluk çıktı Allah korusun, aldıracak mısın? (bunu sorarken aynı zamanda ultrasona bakıyordu ve benim oğuzum o kadar hreketliydi ki yapabileceği her şeyi yapıyordu...) tabi ki aldıramam dedim... e dedi amniyosentezi merakından mı yaptıracaksın? biraz öyle oluyor... amniyosentez riskli bir operasyon dedi şimdi sırf meraktan ne diye bu riski de alıyorsun dedi.. ya amniyosentez düşüğe sebep olursa ve bebekte hiçbir şey yoksa?napıcaksın o zaman? kadın haklı... ben de Allaha emanet dedim ve yola devam ediyorum... rutin kontrollerim de gayet iyi... vitamin bile almıyorum... kan değerlerim iyi... bebek iyi... çok şükür... haftaya da ayrıntılı ultrasonumuz var. inş o da iyi çıkarsa başka ne isterim... benim riskim ilaçtan falan değilmiş ya... öyle hormonlarla ilgili... zaten bu testler hormanlarla ilgili, bence evham yapıyorsun ilaçlardan oldğunu sanmıyorum... benim hikayem bu... mutluyum şimdi... aklıma kötü şeyler getirmiyorum...
Allah tamamına erdirsin canım, inşallah her şey yolunda gider ve sağlıklı bir şekilde oğlunu dünyaya getirirsin

Kızlar demir hapı kullanıyor musunuz? Benim doktorum tahlil yaptırmadan demir hapı yazdı, size tahlil yaptırıp mı verdi? omega 3 kullanıyor musunuz?

belkide karşılaşmışızdır :)) ben cmtesileri gidiyorum

yok canım ben hep hafta içi gittim şimdiye kadar... nermini seviyorum yaaa çok şefkatli böle nazlanmaya başlıyorum ona elimde olmadan... o da sağ olsun çekiyo valla nazımı... ama geçen kiloma baktıktan sonra ilk defa ciddi ciddi kızdı... napıyon yeme artık diye :)) ve haklıydı kadın ya...[/QUOTE]

detaylı için randevunu aldınmı. ben zar zor aldım. dolmuş aralığım bilmem kaçına kadar
dedim hastanızım başka hastaneye gitmem sıkıştırın beni bi yere dedim. ekstra hasta olarak yazdırdım kendimi:1:
birde doğumu nerede düşünüyosun.karar verdinmi

Back
X