Kızlar demir hapı kullanıyor musunuz? Benim doktorum tahlil yaptırmadan demir hapı yazdı, size tahlil yaptırıp mı verdi? omega 3 kullanıyor musunuz?
banada tahlil yapmadan yazdı canım
omega 3 vermedi bana ama ....
kan hapı
elevit
magnezyum verdi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar demir hapı kullanıyor musunuz? Benim doktorum tahlil yaptırmadan demir hapı yazdı, size tahlil yaptırıp mı verdi? omega 3 kullanıyor musunuz?
ben şuan fatih hastanesine gidiyorum canım..
ama doğumu sanırım devlette yapacağım. daha kararlaştırmadık ama özeller çok pahalı![]()
Tabi yazarım. Bana çok yakın bir mağaza var orada bulamadım ama bu akşam uğrayıp sormayı düşünüyorum hangi mağazalarında var diye. Alınca haber vericem sana.
yok sanırım cnm..dr a maıl attım gaz sıkışmasıdır yada rahim genişliodur ondan dedi..geçmezse gel dedihayırdır canım okumadım gecmişi? bi problem yok inşallah?
sbh 4 den buyana henüz bi azalma geçme yok..akşam eve gidimde geçmezse yrn sbh a kadar gidcem..bi problem yok inş.
evet cnm..ben 4. aydan buyana kan hapı kullanıyorum..omegayıda ilk hamile kaldığı öğrendiğimden buyana kullanıyorum
dr ektra bi tahlil yapmadı
bana elevit benzeri olan decavit isimli hapı kesti doktorum yaaa nedenkibanada tahlil yapmadan yazdı canım
omega 3 vermedi bana ama ....
kan hapı
elevit
magnezyum verdi
Bencede özeller bayağı pahalı peki hangi hastaneyi düşünüyorsun.
detaylı için randevunu aldınmı. ben zar zor aldım. dolmuş aralığım bilmem kaçına kadar
dedim hastanızım başka hastaneye gitmem sıkıştırın beni bi yere dedim. ekstra hasta olarak yazdırdım kendimi
birde doğumu nerede düşünüyosun.karar verdinmi
bana elevit benzeri olan decavit isimli hapı kesti doktorum yaaa nedenki
herkes kullanmaya devam ediyor:44:
demir ve magnezyum verdi sadace
etlik zübeyde hanım düşünüyorum canım. orası yenilenmiş. gidenler çok memnun. çevremde çok giden var oraya herkes tavsiye ediyo eskisi gibi değil diyorlar eskiden nasılsa artık :))
bide evim çok yakın oraya 10 dk mesafelik yer.
şimdilik aklımda orası var
ne güzel ben alamadım valla bana da dediler aralığın sonu olur diye... ben de baktım olmayacak batıkentte bilgi hastanesi var haftaya bugün için randevu aldım. gidicem bakalım... sonra nerminime gelicem göstermeye... doğuma karar vermedim ben daha... bilemiyorum normal istiyorum inş. bi terslik çıkmazsa, normal olursa devlet düşünebilirim... ama geçen perşembe ağrılarım artınca etlik kadın doğumun aciline gittim işten çıkınca, var ya öyle kötü bir muamele gördüm ki anlatamam rezillikti ya.. gözüm korktu biraz... maddi durumumuza bakayım da eğer çok sıkışmazsak ona göre fatihte de yapabilirim... pahalı biraz yaa...
hmm,anladım canım,ama çeyrek deterjan bile kalıntı oranını minimum seviyeye indirir,sonuçta zararlı olan kıyafette kalan deterjanın cilde teması,1 ölçünün 4 te 1 ni kullansak,bir de yumuşatıcı falan kullanmasak,sanki daha sağlıklı bir temizlik olur gibime geliyor.Arkadaşımın kullandığı başka bir marka da vardı,onun ismini de öğreneyim yazarım burda,araştırmak gerek dediğin gibi.Eğer 10 tl lik de aynı işi görüyorsa 89 tl vermeye gerek yok gerçekten.10 tl lilk topu nerden alabiliyormuşuz?Ben öyle bir reklam hiç görmedim de.
Ben cebeci dikimevi taraflarında oturuyorum uzakmı ki acaba. ben de duydum orayı .çağ hastanesini düşünüyordum. doğum 1000 tl dediler. ama işte güvenemedim özelde sezeryana daha çok yöneltiyorlar sanki.
amaannn olabilir kuzucum ya.. olabilir.. alla alla..dikkat edersin bişeycik olmaz hem ödemdi oo.. su topluyosun sen..tabii tahlil yapıpta yazmıstı bana 2. kutuya basladım. omega 3üde bu gidişimde sordum gerek yok dedi ilk ama ben agzıma et tavuk balık suremiyorum içim almıyo anlatınca onuda verdi. omega 3ün faydası cokmus keşke bol bol balık yiyebilseydim. balık aşıgıydım ben etoburdum otobur oldum otobur oluncada direk montofona bagladım işte( ay cıldırıcam yaa hangi insan bi haftda 2 kilo almayı basarabilir yaa?
Ben cebeci dikimevi taraflarında oturuyorum uzakmı ki acaba. ben de duydum orayı .çağ hastanesini düşünüyordum. doğum 1000 tl dediler. ama işte güvenemedim özelde sezeryana daha çok yöneltiyorlar sanki.
petuş Allah aşkına inan mıyon mu kız yemedm ben uyudum ilk baslarda 4 saat uyanıktım ilk 3 ay almaya bi basladım devam etti işte ama inanın öyle hayvana baglamıyorum eskiden nasılsa öyle yiyorumama bundan sonra hegun 1 fırın ekmek yicem. gel gel sultanahmet köftesi degil komple sultanahmeti yiriz
cok sinirliyim ya kocam da hala hiç kilo almadın bi tek göbegin cıktı diyo iyide benim gobegim sizinki kadar bile degil yaa bu adam beni kandırıklıyo
ya beni sevmezse heee ya sevmezse siskosun diye
![]()
Selam canım senin yaşın kaç? Ben 32yi bitirmek üzereyim gelecek ay 33e gireceğim ben 3lü test yaptırmadım doktorum 4lü yaptırdı, ikili testim normaldi fakat dörtlü test sonucum 170/1 çıktı sonucu gördüğümde çok ağladım üzüldüm şimdi haftaya ayrıntılı ultrasona girecem doktorun kararına göre amniyosentez yaptırmam gerekecek. Sen detaylı ultrason veya amniyosentezi yaptırmadın mı? Bir de ben 3-4 hafta hamileyken daha bilmiyordum bile o zamanlarda röntgen çektirmiş ve ilaçlar kullanmıştım. Birkaç doktora danıştım sonra cerrahpaşadan heyet raporu aldım, o haftalarda bebek etkilense düşük olurdu aksi takdirde gebelik sağlıklı devam eder şeklinde bir rapor verdiler. Şimdi aklımda hep bu röntgen ve ilaçların etkisinden dolayı mı böyle sonuç aldım yoksa 30 üzeri yaşlarda genelde bu risk çıkıyor mu diye düşünmekten yoruldum.
cebeci yakındır sanırım canım.. çok uzak değildir orada max. 20 dk falandır
aslında 1000 iyi demişler ama dediğin gibi güvenemiyoda insan
Sezeryan , normal aynı paraymış ama uğraşmamak için yapabilirler güvenemiom. Doktor da tecrübeli biriydi.ama doğum hastanesi değil ki ne biliyim. Az önce arkadaş Etlikte doğum hastanesinde kötü davrandılar deyince gözüm korktu![]()
amaannn olabilir kuzucum ya.. olabilir.. alla alla..dikkat edersin bişeycik olmaz hem ödemdi oo.. su topluyosun sen..
ayyyy cebeci mi.. öğrenciliğim geçti orada.. ankara üniversitesi mezunuyum.. çooook severim cebeciyi öğrenci evim de oradaydı.. böyle ankaranın semtlerinden bahsedince siz çok özlediğimi fark ettim.. 10 ay oldu istanbula geleli.. eryamandaydı en son evim.. ay yaaa. içim gitti resmen..
amaannn olabilir kuzucum ya.. olabilir.. alla alla..dikkat edersin bişeycik olmaz hem ödemdi oo.. su topluyosun sen..
mavileff agzın bal yisinn :) bende coraplarımı cıkarınca iz kalıyo yuzume parmagımla bastırıyorum bi kaç saniye sonra yukseliyo ama dr demedi ödem var diye. sen zayıfsın daha alabilirsin dedi şom agızlı gadınben hiç takmazdım zaten burdakiler bilirler ama bu sefer cok koydu be bide botlarını cıkarıp hesapladım dedi yarım kg kesmiş botlardan içim yandıı valla.