Günaydınlar herkeseeee.. yafrumla bissss geldikk......
biz dün detaylı ultrosona girdik bilionuz artık :) ben hiçbirşey göremedim ama çok gıcık oldum, tek ekran vardı.
doktora ben neden birşey göremiyorum çatlamak üzereyim burada dediğimde çok tıbbı birşey olduğu için annelerin görmemesini tercih ediyoruz dedi...dr arkasından ekrana bakan kocama sürekli nasıl görünüyor, büyümüş mü, üfff ben hiç bir şey göremiyorum ama diye söyledim durdum. Dr maşallah hiç istifini bozmadı şifa niyetine bi kerecik bilem göstermedi.Bir dahaki aylık kontrolllere kadar bekleyeceğim artık görmek için yafrumu.neyse bayaa uzun sürüyoo, herbiryerini ölçüyo yardımcısına bilmem neye bilmem ne işte 3- 5 vs gibi şeyler söylüyo o yazıyoo, bizde kocimle saf saf bi ona bi onasonrada noluyo lan bakışı ile birbirimize bakıştık durduk. Sonunda bize açıklama yaptı tabi. Genel olarak iç organlarında vs. Yaşamsal bir sıkıntısı olabilecek bir durum olmadığını bütün uzuvlarının tam olduğunu kısacası herşeyin normal olduğunu ve detaylı sonuçlarıda kendi doktorumuzdan alabileceğimizi söyledi.
şimdi cumartesiyi bekliyoruz.... Ben hiç bişi anlamadım valla umarım Cumartesi kendi doktorum tatminkar bir açıklama yapar.. Zaten göstermedilerde bana yafrumu

hee bide bide çok önemli bu!!! Dr bize cinsiyetini biliyormusunuz dedi. Bizde geçen ay dr kontrolumuzde bebik göstermedi ama ondan önceki ay ki kontrollerimizde kendi doktorumuz erkek demişti dedik.. Bize ne dese beğenirsiniz.... Kız bebek kıızzzzzz...... Aaaaaaaayyyyyyyy kızımmmızz olacakkkk... İnanmıyorum...
erkek fikrinede çok alışmıştım, biraz allak bullak olduk. Dr da pat die söyledi kocimle mal gibi kaldık bişi diyemedik rengimiz bi kırmızı bi sarı sarı olduk olduık sanki :)))
annemde mavi beyaz bebek battaniyesi örüyordu bayada yarı olmuş yanii.. Annem şoklarda şimdi bidaha örmem gerek diyor :)))))))))))
tetanoz aşımıda oldum çok şükür...
Şimdilik durum buuu....