• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
GÜNAYDIN
sbilyanacım ultrasonun güzel geçmesine çook sevindim.bu arada seninki 3 boyutlu renkli dooplermiydi?:44:
petunya pet maşallah göbişine ne güzel tam hamiş olmuşsun artıkın.:21::21::21:

bu arada bi arkadaş yazmış ya kızlar ne ister
ofoff ne istemezki.:35::35:
kızım şuan ana sınıfına gidiyor ve biz dün akşam saatlerce suluk aradık ( 2 ayda 4.suluğu bu arada)
nedenmi? winxli yeni bitane çıkmış arkadaşında varmışta ondan. bugünde avcılara gidicem wixli şemsiye aramaya.
artık şu winx den gına geldi. uyku seti,yatak örtüsü,ayakkabısı,kalemleri,makyaj seti..... yok yok evimizde
dünde pazarlık yapıyo benle doğum günümde winx kuaför seti var ondan al diye.
her hafta bir ayakkabı alırız,birinin rengine aşık olur,birinin fiyonguna,birinin pullarına....böyle uzar gider

babalar kızlarına hiçç kıyamıyo sonra bu kızlar bizim tepemize çıkıyor.bayramın 3.günü 4 saat boyunca ona yazı tahtası aradık düşünün artıkın.
yani kız anne adayları zorlu günler sizi bekliyor.:4::4:4:4:

ben hiç heycanlı değilim cnm ya..heycandan çok korku, stres var içimde..bayağıdır ben 2 haftada bi gidiom ya her gittiğimde başka bişi öğrenip geliom ya, bu seferde bişi varmı sadece onu düşünüom:50::50: bu hafta sonu gidicez sonra 2 hafta sonra yine gidicez...sonra nasıl devam eder bilmom..eş aşağıda olduğundan 2 haftada bi çağıryo artık:44::44::44:

bu cmt dönüm noktası bende yani...inş. şu detaylıyı sağsalim hayırlı haberlerle atlatırızda tam gaz devam ederim sonra..beşiğiydi yatağıydı:9::9::9: sevmiyorum kendimi böyle düşünceli:53::53:

kuzum iyi düşün olumlu düşün sıkıntı yapma Allahımın izniyle hiçbişey çıkmıcak bak görüceksin ufak tefek sıkıntılarımız oluyo tabi ama hepsi geçici durumlar bebişlerimiz çok iyi annesi gör bak fişşek gibi yağmurla karşılaşcan cumartesi günü..hayırlı haberler alcaz Allahım koruyo yavrularımızı canım..sıkıntısız hamilelik geçmez kimse 4 4lük geçirmiyodur tabi ama sonunda sağlıklı sıhhatli doğuyo bebişler görüyoruz çevremizde hep:emir_bebek:
haydi bakalım pazartesi günü mutlu mesut rahat huzurlu bi gün ilan ediyorum hepimiz içinn :46::46:

ben hiç heycanlı değilim cnm ya..heycandan çok korku, stres var içimde..bayağıdır ben 2 haftada bi gidiom ya her gittiğimde başka bişi öğrenip geliom ya, bu seferde bişi varmı sadece onu düşünüom:50::50: bu hafta sonu gidicez sonra 2 hafta sonra yine gidicez...sonra nasıl devam eder bilmom..eş aşağıda olduğundan 2 haftada bi çağıryo artık:44::44::44:

bu cmt dönüm noktası bende yani...inş. şu detaylıyı sağsalim hayırlı haberlerle atlatırızda tam gaz devam ederim sonra..beşiğiydi yatağıydı:9::9::9: sevmiyorum kendimi böyle düşünceli:53::53:

bendede bir korku var
heyecan falan yok
neden acaba ya?
:44::44::44:
yani baya var ama bizim detaylıya

hehehyyyyytttt aneeemmm kızmıymışş ay şebelek olmuşsunuzdur kıyamam:27:
yerim ben onu demekki erkek diye gördükleri şey kordonu falanmış:1::1:
bizimkide yarın kız çıkaydı ay ne gülerim:52:
bu arada bebişin herşeyi normalmiş çok sevindim canım benim inş. herşeyin hayırlısı sağlıklısı olsun kuzum..göstereymiş iyiymiş bebeğini pis doktor yaa:1::

çok sağol amin canım hepimizin yafrularını için inşallah hayırlısı ile sağlıkla olsun...

kaçıncı hafta cinsiyeti söylemişti
bana 17.0 da erkek dedi bir daha ki randevu ise ayın 6 sında yani 21.4 olacak çok mu geç acaba ya
hem şeker hem renkli bakacak ama

12 hafta 4 günlükken erkek dedi bize 20+2 de kız dediler :)))

evet canım yarın konyadaki doktorumuza gidiyoruz 3lü testimizide yapcak çok heyecanlıyım yaa çok özledim bebeğimi babasıda görcek oda çok heyecanlı cuma gelmek bilmedi resmen bu hafta:1::1:sonra babamız bizi gezdircek belki alışveriş yaparız ve akşama seydişehşire gelir bavulumuzu hazırlar cumartesi sabahta yola çıkarız Allahın izniyle inş.:1:
pazartesi günü artık alanyadan yazıyo olurum buraya :1:
kuzum ayy sende nasıl heyecanlısındrı şimdi hadi bakalım merakla bekliyorum bende Allahımın izniyle güzel haberlerle gelelim pazartesi günü:nazar::emir_bebek:

hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz canım....

GÜNAYDIN
sbilyanacım ultrasonun güzel geçmesine çook sevindim.bu arada seninki 3 boyutlu renkli dooplermiydi?:44:

kızım şuan ana sınıfına gidiyor ve biz dün akşam saatlerce suluk aradık ( 2 ayda 4.suluğu bu arada)
nedenmi? winxli yeni bitane çıkmış arkadaşında varmışta ondan. bugünde avcılara gidicem wixli şemsiye aramaya.
artık şu winx den gına geldi. uyku seti,yatak örtüsü,ayakkabısı,kalemleri,makyaj seti..... yok yok evimizde
her hafta bir ayakkabı alırız,birinin rengine aşık olur,birinin fiyonguna,birinin pullarına....böyle uzar gider

babalar kızlarına hiçç kıyamıyo sonra bu kızlar bizim tepemize çıkıyor.bayramın 3.günü 4 saat boyunca ona yazı tahtası aradık düşünün artıkın.
amaneyyyy bu yazıyı aynen copy+paste yapıyorum babamıza:)
göbiş içinde saol canımcım..5. ayımız bitio sayılır artıkın yanim :46::46:
kuzum iyi düşün olumlu düşün sıkıntı yapma Allahımın izniyle hiçbişey çıkmıcak bak görüceksin ufak tefek sıkıntılarımız oluyo tabi ama hepsi geçici durumlar bebişlerimiz çok iyi annesi gör bak fişşek gibi yağmurla karşılaşcan cumartesi günü..hayırlı haberler alcaz Allahım koruyo yavrularımızı canım..sıkıntısız hamilelik geçmez kimse 4 4lük geçirmiyodur tabi ama sonunda sağlıklı sıhhatli doğuyo bebişler görüyoruz çevremizde hep:emir_bebek:
haydi bakalım pazartesi günü mutlu mesut rahat huzurlu bi gün ilan ediyorum hepimiz içinn :46::46:
öle yapmaya çalışyom cnm...ama bu haftada hiç bitmesin hiç cmt olmasın istiom:18::18::18:
tek sıkıntıları biz çekelimde balım, o mainnaklarımıza bişi olmasın..amin inş. hep dua ediyorum..:nazar::nazar:
bendede bir korku var
heyecan falan yok
neden acaba ya?
:44::44::44:
yani baya var ama bizim detaylıya

hayırlarla atlatırız inş. hepimiz ya.
geçen bi arkadaşada detaylı öncesi dr amniyotik bant mı ne bişi bişi demiş..detaylıya gittim 5 karış surat, bi gerginlik falan..dr demiş nie bölesiniz..dimiş kendi dr um böle böle dedi, korkuyorum..demiş ailelerinizde bu bu hastalık varmı..yok dimiş..o zmn rahat olun, güvenin genlerinize demiş..:46::46:

GÜNAYDIN

sağol canım.. hiç ekranı göremedim canım ben yaa tek ekran vardı oda dr önündeydi :((( kocama sordum nasıldı nasıldı die oda sallamadı hiç normal ultrosondu dedi geçiştirdi :26:

kızlar babalarına daha düşkün olurmuş,, kociş hastanaden çıkıp eve giderken resmen bi taraftar edasında allerini havaya kaldırım yaşasın kızımız en çok beni sevcek diye kah kah gülüyordıu:52::52:

petunyacımm hiçbişeyi takma valla.bak zaman göz açıp kapayana kadar geçiyor.:21:
bu arada aramızda en kıdemlimiz sensin ya senin bize güç kuvvet vermen lazım arkidişim.:38::38:

sağol canım.. hiç ekranı göremedim canım ben yaa tek ekran vardı oda dr önündeydi :((( kocama sordum nasıldı nasıldı die oda sallamadı hiç normal ultrosondu dedi geçiştirdi :26:

kızlar babalarına daha düşkün olurmuş,, kociş hastanaden çıkıp eve giderken resmen bi taraftar edasında allerini havaya kaldırım yaşasın kızımız en çok beni sevcek diye kah kah gülüyordıu:52::52:

üzgünüm ama sonuç böyle oluyor.tümm gün nazını ,ceremesini sen çekiyosun akşam olunca babacığının omzundan aşağı inmiyo,gece bizim yanımıza geliyor kızım sonrada diyoki ya bu yatak çok dar,anne sen benim yatağımda yatsana ben babamın kokusunu özledim:37::37::37:
tabi böyle deyince babada yelkenler fora

ultrasonuda niye soruyorum.dooplerde: damarlarına ve kan akımına ,kalbine iyice bakılıyormuş,renkli ultrason normal organlarına sadece bakıyormuş.şimdi ben bi hastaneden randevu aldım ama kadın renkli ultrason deyince diyorum gidip yanlış bişeye dirmiyim,benim doktor doopler istedi.

ahhaaa benim kocam onu 5 aydır yapıo kuzum bana...önceden diodu kız olcak beni daha çok sevcek die..şimdi kız olcak ya allam görmen lazım..dün sırnaşıodum beni sev beni sev die hayırdır didi..dedim napim yapmur doğmadan yerimi sağlamlaştırmaya çalışyom:))
petunyacımm hiçbişeyi takma valla.bak zaman göz açıp kapayana kadar geçiyor.:21:
bu arada aramızda en kıdemlimiz sensin ya senin bize güç kuvvet vermen lazım arkidişim.:38::38:

inş. cnm..ya ben aslında kuvvetli metanetliyimdir..kendime bişi olsa ses etmem kolay kolayda..minnaklarımıza üzülyom işte. size yinede ii bi örnek olmaya çalışyom:1::1:

emmee bana ii davranın..walla kafamı bozarsanız normal doğurrum gelir burda olayı bütün çıplaklığıyla ve resimli anlatırım...ona göre:32::32::32:

üzgünüm ama sonuç böyle oluyor.tümm gün nazını ,ceremesini sen çekiyosun akşam olunca babacığının omzundan aşağı inmiyo,gece bizim yanımıza geliyor kızım sonrada diyoki ya bu yatak çok dar,anne sen benim yatağımda yatsana ben babamın kokusunu özledim:37::37::37:

ultrasonuda niye soruyorum.dooplerde: damarlarına ve kan akımına ,kalbine iyice bakılıyormuş,renkli ultrason normal organlarına sadece bakıyormuş.şimdi ben bi hastaneden randevu aldım ama kadın renkli ultrason deyince diyorum gidip yanlış bişeye dirmiyim,benim doktor doopler istedi.

hıhhh..yellozlar....onlar yokken anaları vardı beaaaa
cnm onu iice sor..benim dr um bana hep renkli 4 boyutlu bakıo ama detaylı ultrason aleti onda yok, aynı hastanede başka bi dr bakacak..detaylı ultrasonun aletine doppler denilio senin dediğin gibi..detaylı yada doppler olarak sor

bende almadım henüz...bi geçenlerde disney oyuncak aldım:52::52::52::52:
bu elektronik eşyalardan hangilerini almak gerekir kafam çok karışık ya...
bi ateş ölçer braun alcam..kulaktan ölçenler...kulaktan ölçenler en çabuk ve en doğru sonucu veriomuş.
ama buhar makinası, stelizatör felan onlara ihtiyaç varmıki bilmom?
bide biberon avent alcam..onun dışında bi fikrim yok bu konuda:(:50:

bende kız mı erkek mi ikilemesinden dolayı bi gönül rahatlıyla bi don bilem alamadım yafruma... halada tırsıyorum ya yine değişirse offff...
ateş ölçer konusunda bende senin gibi düşünüyorum canım.. biberonu ben baya araştırdım en iyisi avent diyorlar. iki boy avent aldım. bi eğitici set die bişi, bide küçük boy 125ml olandan aldım..

aslında acele etmişiz biberon konusunda doğduktan en az bi 4 ay biberona ihtiyacı olmayacak anne sütü herşeye kadir zati (ilk 6 ay anne sütü öneriyorlarda çalışanlar için bu pek kolay olmuyo) ben küçük olana su kolayarım su veririm diyordum ama. ilk 6 ay yani emzirirken biberonla herhangi birşey verimemeliymiş. emmek zor geliyormuş, unutuyormuş bebil almıyormuş memeyi.. su bile aslında vermeye gerek yokmuş illa vereceksen küçük kaşıkla vermek gerekmiş... daha baya bi süre o biberonlar orada kullanılmayı bekleyecekler yani. birden arzumun stelizatorunu aldım. henuz kullanmadım tabi ama fiyat ve kullanımı açısından bi araştırma yaparak aldım. annem bakacağı için ben işe döndükten sonra içim rahat etmez akşamdan temizler paklar bırakırım ben ona die aldım. sanki o hiç çocuk büyütmemiş gibi düşünüyorum bazen allahım aklımı koru yaaa :1::1::37::37:

cheerfulsky koyduğun ultrason resmine bayıldım, bize de verdi ondan bi tane doktor. demek ki erkek bebikler için fix bu :)
detaylıya giren arkadaşlara gözünüz aydın diyorum. darısı başımıza..

Saol canım :) Cinsiyetini öğrenmeye gittiğimizde çok tedirgindim şimdi kesin göstermiycek 1 ay daha bekliycez doktor büyük ihtimalle cinsiyeti şu gibi yuvarlak cümleler kuracak diyordum. Randevu öncesi çikolata yedim bol bol :) Bizimkisi böyle direk ayırdı bacakları saolsun :1:

bende kız mı erkek mi ikilemesinden dolayı bi gönül rahatlıyla bi don bilem alamadım yafruma... halada tırsıyorum ya yine değişirse offff...
ateş ölçer konusunda bende senin gibi düşünüyorum canım.. biberonu ben baya araştırdım en iyisi avent diyorlar. iki boy avent aldım. bi eğitici set die bişi, bide küçük boy 125ml olandan aldım..

aslında acele etmişiz biberon konusunda doğduktan en az bi 4 ay biberona ihtiyacı olmayacak anne sütü herşeye kadir zati (ilk 6 ay anne sütü öneriyorlarda çalışanlar için bu pek kolay olmuyo) ben küçük olana su kolayarım su veririm diyordum ama. ilk 6 ay yani emzirirken biberonla herhangi birşey verimemeliymiş. emmek zor geliyormuş, unutuyormuş bebil almıyormuş memeyi.. su bile aslında vermeye gerek yokmuş illa vereceksen küçük kaşıkla vermek gerekmiş... daha baya bi süre o biberonlar orada kullanılmayı bekleyecekler yani. birden arzumun stelizatorunu aldım. henuz kullanmadım tabi ama fiyat ve kullanımı açısından bi araştırma yaparak aldım. annem bakacağı için ben işe döndükten sonra içim rahat etmez akşamdan temizler paklar bırakırım ben ona die aldım. sanki o hiç çocuk büyütmemiş gibi düşünüyorum bazen allahım aklımı koru yaaa :1::1::37::37:

cnm ben 10-15 tane tulum aldım...hevesle kendimi kaybetmişim kız olduğunu öğrendiğim gün..
ama ben değişceğini düşünmüyom çünkü 17. hafatada söledi zaten dr..sonra 19 dada teyid etti..
ben nerden başlıyacağımı ne zmn başlıyacağımı bilemiom..
ama atşeölçer ve biberon u tutturduğuma sevindim:))
ben max. 3 aylıkken bırakcam, ben yokken mecbur anne sütüde olsa biberonla vercekler..
bende anneme güvenmem bu konularda ya..salla pata iş yapar annem, bilirim:)
annem bakacağı aylarda yazarım herşeyi eline verrim, herşeyi kendim akşamdan hazırlarım.
annem kayınvalidem dönüşümlü bakcaklar..

neaaa :53: beni yataktan kovcek mi. sacını başını yolarım onun minnak filan dinnemem o yatakta ozaman hep beraber yatılacak :53::53:

evet canım damarlarına kan akımına kalbine kalp kapakcıklarına organlarına, el ayak parmakları tammmı vs.. renkli ultroson baya herzaman gittiğimiz gördüğümüz siyah beyaz ekranın renklisi gibi oluyo... merak ediyorsan google amcama sor dopler görüntüleri die yazıp. böle mavili mavili bşiler olmuyomuş ama ,şte ben göremedim ki...

Arkadaşlar şu anda oğlum ilk kez kendini hissettirdi inanılmaz bir his gerçekten. Önce netbook göbeğime doğru dayalıydı bir balık kaydı sanki hemen çektim netbooku 1 dk sonrada 3-4 tane ardarda tekme geldi pıt pıt diye... Göbek deliğimin tam dört parmak altında :emir_bebek::nazar: Çok mutluyuuuuuummmm

Arkadaşlar şu anda oğlum ilk kez kendini hissettirdi inanılmaz bir his gerçekten. Önce netbook göbeğime doğru dayalıydı bir balık kaydı sanki hemen çektim netbooku 1 dk sonrada 3-4 tane ardarda tekme geldi pıt pıt diye... Göbek deliğimin tam dört parmak altında :emir_bebek::nazar: Çok mutluyuuuuuummmm

ahhhhhhhhhh bi de ben hissetsem

neaaa :53: beni yataktan kovcek mi. sacını başını yolarım onun minnak filan dinnemem o yatakta ozaman hep beraber yatılacak :53::53:

evet canım damarlarına kan akımına kalbine kalp kapakcıklarına organlarına, el ayak parmakları tammmı vs.. renkli ultroson baya herzaman gittiğimiz gördüğümüz siyah beyaz ekranın renklisi gibi oluyo... merak ediyorsan google amcama sor dopler görüntüleri die yazıp. böle mavili mavili bşiler olmuyomuş ama ,şte ben göremedim ki...

ah kıyabilsem saç baş yolmaya:4:.kız böyle küçük emrah gibi boynunu büküyo' ama ben gündüz babamın kokusun özlüyoruuumm'diyor olay bitiyor.:17:

az önce doktorumu aradım nihayet ulaştım tel ile şöyleymiş; renkli ultrason + doopler demeliymişim randevu aldığım yere damarlarınada baksınlar diye sağol canım.:46:

arkadaşlar günaydın şu an trt1 de gülben ergen in programı var
karatay diyeti ni anlatan Canan hanım var
bu diyet tam bana göre günde üç kez doyuncaya kadar sevdiğin şeylerden yiyorsun
sadece ekmek ve şeker yasak
hamileler uygulayabilir mi diye sormak istiyorum ama ulaşamıyorum mail adresi filan yok
olsa da sorsak
sağlıklı beslenmenin şartlarını anlatıyo

Back
X