• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
Arkadaşlar benim bebeğim de renkli ultrasondan rahatsız oldu eliyle yüzünü kapadı :emir_bebek: doktor; ses dalgaları onları rahatsız eder dedi kıyamas annesi oğluşuma ayy nasıl üzüldüm ya doktor fazla uzatmayalım dedi ben ölçtüm herşeyi dedi bende hemen bitirelim dedim:19:
Ya şuan bebeğimi çok net hissediyorum bugün kaç kez pıtır pıtır bişey attı Allahım yaa harika duygular bunlar :46::46::49::nazar:

Arkadaşlar şu anda oğlum ilk kez kendini hissettirdi inanılmaz bir his gerçekten. Önce netbook göbeğime doğru dayalıydı bir balık kaydı sanki hemen çektim netbooku 1 dk sonrada 3-4 tane ardarda tekme geldi pıt pıt diye... Göbek deliğimin tam dört parmak altında :emir_bebek::nazar: Çok mutluyuuuuuummmm

:46::46::46:
maşallah oğluşunaaaa:55::55:

arkadaşlar dün de sordum cevabı alamadan çıktım
bizim ultrasonumuz 4boyutlu renkli gösteriyo
doopler dediğiniz bu mu
bu ultrasonda Allah korusun bi rahatsızlıgı varsa ortaya çıkar mı

doopler dediğiniz bu mu

canım ben bunu sonunda öğrendim.doopler denen perinotleji tarafından bakılan damarlarına,kan akımına bakılan +renkli ultrason olan bişey.
benim doktor bunu istedi kalpteki bi rahatsızlık varmış ve bu dooplerde görünüyomuş ona göre doğmadan tedavi yapılabiliyomuş.ben bunu duydum ya 1 haftadır iyi bir hastane arıyorum bunu yaptırmak için yapılış zamanıda gebeliğin 23-24.haftaları

Son düzenleme:
Arkadaşlar şu anda oğlum ilk kez kendini hissettirdi inanılmaz bir his gerçekten. Önce netbook göbeğime doğru dayalıydı bir balık kaydı sanki hemen çektim netbooku 1 dk sonrada 3-4 tane ardarda tekme geldi pıt pıt diye... Göbek deliğimin tam dört parmak altında :emir_bebek::nazar: Çok mutluyuuuuuummmm

Bende senin gibiyim ilk defa bugün net hissediyorum oğluşu Allahım gerçekten çok büyük bi mutluluk :nazar::emir_bebek:

:46::46::46::46::46:
arkadaşlar günaydın şu an trt1 de gülben ergen in programı var
karatay diyeti ni anlatan Canan hanım var
bu diyet tam bana göre günde üç kez doyuncaya kadar sevdiğin şeylerden yiyorsun
sadece ekmek ve şeker yasak
hamileler uygulayabilir mi diye sormak istiyorum ama ulaşamıyorum mail adresi filan yok
olsa da sorsak
sağlıklı beslenmenin şartlarını anlatıyo
cnm ben hamilelikte diyet yapılmaz die biliyorum ama sormak gerek yani bi bilene..bnimki kulak dolgunluğu
Arkadaşlar benim bebeğim de renkli ultrasondan rahatsız oldu eliyle yüzünü kapadı :emir_bebek: doktor; ses dalgaları onları rahatsız eder dedi kıyamas annesi oğluşuma ayy nasıl üzüldüm ya doktor fazla uzatmayalım dedi ben ölçtüm herşeyi dedi bende hemen bitirelim dedim:19:
Ya şuan bebeğimi çok net hissediyorum bugün kaç kez pıtır pıtır bişey attı Allahım yaa harika duygular bunlar :46::46::49::nazar:

:46::46::46:

günaydınn fıstıklarrr:3:
bütün öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlarımmm:16:

dün giremedim nete ama, salı günü akşamı kızımla buluştukkk:46:
canım kızım yaaa ayaklarını havaya kaldırıp bize bir pozlar verdi görmeliydiniz:1:
anasına çekmiş sürekli jimlastik modundaa:27:gelelim fiziki durumuna...
boyu 16 cm,kilosu 355 g ve kafa çapı 4 cm'di:nazar:
yerr onu annesi walla kocaman olmuşş tatlım benimm...doktor'a ilaç içmeyi sevmiyorum didim elevitin yanına 2 de arkadaş gönderdi,ferrum fort ve ostimax balık yağı:37:

doopler dediğiniz bu mu

ben bildiğimi aktarıyorum..dün en az 2-3 kişiye yazdım bu konuda cevap ama sen varmıydın arada cnm bilmiom..
doppler ile 4 boyutklu renkli ultrason farklı..dopplerda 4 boyutlu renkli ama her 4 boyutlu renkli ultrason doppler değil.
doppler ultrason detaylı ultrasonda deniliyor..
bebeğe yapılan check up bir nevi.
18-24. haftalar arası yapılıyor.
bebeğin damarları, iç organları, uzuvları vs. detaylı olarak inceleniyor..
organlarında vs. bi problem görülürse tedavi edilmesine imkan sağlıo.
veya doğum sonrası bebek bakım ünitesinin buna göre hazırlanmasını sağlıo.

Son düzenleme:
..........................

merhaba canım, sen hangi şehirdesin ankarada bu kalp konusunda uzman biri var, en iyisiymiş ben de 23. haftamda gidicem. doktor git dediğinde korkmuştum ama petuş korkma demişti rahatlamıştım yani yapılması faydalı.
ankaraya gelebilir misin?

yaaa kızlar ben randevu alırken 4 boyutlu için alabilirmiyim dedim. oda kaç haftalık olduğumu falan sordu o şekilde verdi randevu. acaba doğru randevumu aldım.bak aklım karıştı yaaaaaaaaa:26:

petunyacım bu zaten diyet değil pastırma yumurta zeytin ceviz ne ararsan var
sağlıklı yaşamı anlatıo sağlıklı yaşarken de kilo veriorsun bu çok güzel

merhaba canım, sen hangi şehirdesin ankarada bu kalp konusunda uzman biri var, en iyisiymiş ben de 23. haftamda gidicem. doktor git dediğinde korkmuştum ama petuş korkma demişti rahatlamıştım yani yapılması faydalı.

canım doktorun adı ne

canım ben bunu sonunda öğrendim.doopler denen perinotleji tarafından bakılan damarlarına,kan akımına bakılan +renkli ultrason olan bişey.
benim doktor bunu istedi kalpteki bi rahatsızlık varmış ve bu dooplerde görünüyomuş ona göre doğmadan tedavi yapılabiliyomuş.ben bunu duydum ya 1 haftadır iyi bir hastane arıyorum bunu yaptırmak için yapılış zamanıda gebeliğin 23-24.haftaları

sibelcm teşekkür ederm canım
o zaman doktoruma söyleym de ben de yaptıraym
inşallah bi sorun çıkmaz

benim oğlum kocaman oldu
hala hareket yok
eşşek sıpası dicem kocam deme biz eşşek oluruz dio

günaydınn fıstıklarrr:3:
bütün öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlarımmm:16:

dün giremedim nete ama, salı günü akşamı kızımla buluştukkk:46:
canım kızım yaaa ayaklarını havaya kaldırıp bize bir pozlar verdi görmeliydiniz:1:
anasına çekmiş sürekli jimlastik modundaa:27:gelelim fiziki durumuna...
boyu 16 cm,kilosu 355 g ve kafa çapı 4 cm'di:nazar:
yerr onu annesi walla kocaman olmuşş tatlım benimm...doktor'a ilaç içmeyi sevmiyorum didim elevitin yanına 2 de arkadaş gönderdi,ferrum fort ve ostimax balık yağı:37:
maşllah kuzumuza:nazar::nazar::nazar:
yaaa kızlar ben randevu alırken 4 boyutlu için alabilirmiyim dedim. oda kaç haftalık olduğumu falan sordu o şekilde verdi randevu. acaba doğru randevumu aldım.bak aklım karıştı yaaaaaaaaa:26:
evet cnm soruolar..çünkü belli haftalar arası yapılıo..
petunyacım bu zaten diyet değil pastırma yumurta zeytin ceviz ne ararsan var
sağlıklı yaşamı anlatıo sağlıklı yaşarken de kilo veriorsun bu çok güzel

:21::21::21:

canım ben istanbul beylikdüzündeyim

hacettepede prof.dr.süheyla özkutlu. gebelikte bebeğin kalbini dinlemede türkiyede bir numaraymış.
sağol canım .inşallah gerek olmaz . ama aklımda olsun

evet cnm soruolar..çünkü belli haftalar arası yapılıo..

4 boyutlu dedim ya alırken inşallah sadece ultrason randevusu değildir:26:. detaylı incelemedir
ama ultrason randevusunun ücreti yüksek olmaz sanırım.doğru almışımdır heralde

Back
X