canım maşşallah çok cici gözüküyo, allah nazardan saklasın
petuş biberonu aklından çıkar, gerçi dr'un da ilerde zamanı gelince söyler ama ilk 6 ay bebeğini akşamları eve geldiğinde göğsünde emzirmek istiyosan biberondan uzak duracaksın, sen yokken özel mama kaşığıyla sütü içirecekler. bebik biberona bi alıştımı çenesi yorulduğu için emme olayınıı bırakıyo, armut piş moduna geçiyo
ayy ben de felaket tellalı gibi oldum ama canım notebook denen zımbırtı neti alt kısmından çekiyo her bişi orda oluyo, kucağına kyarak kullanırsan direkt bebeğe gidiyo o zararlı ışınlar, nette satılan radyasyon koruyucu göbek örtüsü var bi bak istersen ya da en iyisi masa-sehpa üstünde kullan
ben saba tümer'e çıktığında izlemiştim, gebelikten bahsetmişti, sadece günde 2 yumurta yerine 1 yumurta yiyin demişti, onun dışında kaloriyi azcık arttırın demişti. ben o kadını çok seviyorum çünkü kebap serbest diyo ama onun yüzünden aşık olduğum pilav ile ayrı düştük

kısır benim için bir tutukudur, fekat bir koç burcu olarak ota naneye tutkuyla bağlanmam suyunu çıkarmam anlamına geliyo çoğu zaman. lise zamanı her gün okul dönüşü bulaşık leğeni büyüklüğünde kapta yapıp tek başıma yiyodum. geçen arkadaşa gittim benim için yapmış kocaman borcamı kucağıma aldım sadece onu yedim, üstelik bitince yarısına kadarını tekrar doldurdular

ordan çıkıp bebek görmeye gittik beni görenler şok geçirdi 3. ayımdaydım ama göbeğim şimdikinden büyüktü, tabi çok yakın arkadaşlarım dışındakiler inanmadılar kısır olayına