• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
Hoşgeldin aramıza :)
Çok ilginç gerçekten acaba sen muayenehaneyi değilde hastaneyi mi aramıştın? Ben 5 haftalıkken gitmeye başladım ve hep
hamileler geliyor muayenehanesine. Sen kaçıncı haftandasın?

hoşbulduuukkk:)
önce ben hastaneyi aradım oradan muayenehane telefonunu verdiler oradaki sekreteri de artık gebe takibi yapmıyor dedi...
biz 19+5 olduk.peki doğumu nerede yaptıracak?

şimdilik kesin gibi tabloya yazın değiştirirsek yine söylerim.bende geçen hafta gittim doktora 19:+3 dük 22 cm 314 grmış prensesim sürekli tekmeliyo beni.3 lü sonucumuzda iyi çıktı bugün çok şükür bi sıkıntı yok tek sıkıntımız benim bel fıtığım var çok ağrım oluyo:2:

bakım ürünlerine bakıorum..google yazdım en çok tercih edilen marka die..

kadınlar genelde hatta çoğunlukla sebamed dimişler...sebamed çok fazla önerilmiş.
sebamed den sonra mustela+chicco gelio...sonrasında nivea..
biz burda dalin didik ama dalin önerisi yok denecek kadar az..

petuş teyzesi teşekkür ederimm
kk bayansu canım ben doktora gittiğimde 16+6 ydı sen gittiğinde sanırım 19.haftandamıydın.
doktor bana hatasına göre gelişimi biraz daha önde dedi
sanırım bizimki upuzun gene babaya cekcek boyu

Son düzenleme:
zatenn tiksinerek içtimm bi de bunu sokk aklıma,benim bebeeem kilolumu biraz yaaa 16cm ama 355g:26:

maşallah canım seninki erkekti dimee..yaaa bak işte seninki 16cm 170g,benimkide 16cm 355g..ya seninki cılız ya benimki şişkoo:26:

güzell..eyice kararınızı verinde tabloya yazalım:29:

mavileffff gözün aydın tatlım maşallah bebeineee:29::nazar:

oyy maşallah iyi besleniyor demek ki gelişimi değişik değişik benimki de 20 cm 340 gr. Haftalık aralığında verilen kilo ve cm arasında ise bence hiç endişelenme

bizimkide muhtemelen değişiklik olmuycak
senelerdir hep böyle konusurken
erkek olursa baran kız olursa beren diye
konusuyorduk benim ismime bezniyor diye ben istiyordum:27:
baran yusuf olucak inşallah adı
yusufta rahmetli babamın adı

bu arada miray isminde cok güzelmiş

Son düzenleme:

kadınlar genelde hatta çoğunlukla sebamed dimişler...sebamed çok fazla önerilmiş.

Petuş arkadaşım eczacı sebamed kullan diye özellikle altını çizdi muhakkak bir nedeni var pahalı belki biraz ama emin ol çok sağlıklı dedi bana...

Petuş arkadaşım eczacı sebamed kullan diye özellikle altını çizdi muhakkak bir nedeni var pahalı belki biraz ama emin ol çok sağlıklı dedi bana...

bayansu çokk sağol tatlımmm..
senin bebikinin maşallahı varmış.. tosun olacak tosun.. benim kızımın kilosu 300 gr. çıktı.. minnak galiba

buraya yeni bi avm açıldı chiccoda mağaza açmış kampanyası vardı chicconun çantası + bebek bakım ürünleri (ıslak mendil,sabun,pişik kremi,bebe yağı,50 faktör güneş kremi,pudra)vardı içinde ben çok beğenerek aldım inşallah ürünlerindende memnun kalırız:49::55:

buraya yeni bi avm açıldı chiccoda mağaza açmış kampanyası vardı chicconun çantası + bebek bakım ürünleri (ıslak mendil,sabun,pişik kremi,bebe yağı,50 faktör güneş kremi,pudra)vardı içinde ben çok beğenerek aldım inşallah ürünlerindende memnun kalırız:49::55:

cnm chiccoyu bayağı kullanan var ve yazmışlar memnuniyetlerini..

ben de bebe şampuanında dalin diye okudum forumlarda,diğer markaların bazıları gözleri yakıyormuş ama dalin yakmıyormuş,kullananlar öyle yazmış,şampuanda dalin alıcam da diğer ürünleri henüz bilmiyorum.Sebamed,Bünchen ve dalin ile ilgili olumlu şeyler okudum,bakalım...

benim doktor arkadşım da bebeğinde sebamed kullandı.
bi de hugguisin organik mendillerini..

evet cnm bende öle yapcam..
araştırıyorum şimdilikde ocakda inş. alcam
elektronik aletleri braun alcam(ateşölçer, buhar mak. felan)
bakım ürünü sebamed.
mendil..huggies.
bez..prima yada huggies
biberon vs..avent..

kaldımı eksik bişi??

evet cnm bende öle yapcam..
araştırıyorum şimdilikde ocakda inş. alcam
elektronik aletleri braun alcam(ateşölçer, buhar mak. felan)
bakım ürünü sebamed.
mendil..huggies.
bez..prima yada huggies
biberon vs..avent..

kaldımı eksik bişi??

beğendim ben listeyi, eksikleri henüz bilemiyorum :))

Back
X