• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
evettttt
evettt
biz yaptık biz yaptık

ya şu detaylıdan bize güzel fotolar verselerde
bizde ağzını burnunu sevsek
:27::27:

son iki kontroldür kızım çok güzel pozlar veriyo bize.. harika fotoğraflarımız var.. fotoğraf kağıdına basılı.. ciddi ciddi fotoğraf yane. hatta şu an gözümün önünde çalışma masama koydum kızıma baka baka çalışıyorum.. burnu ağzı hep bana benziyormuş.. iş yerimizdeki teyzeleri öyle dedi..

bayansu cum 14 nisan görünüyo doğum tarihi.. ama şimdi aklım karıştı benim yaa. ben besleyemedim mi yani bebeemi.. çok mu zayıf yani yaa:44:

evettttt
evettt
biz yaptık biz yaptık

ya şu detaylıdan bize güzel fotolar verselerde
bizde ağzını burnunu sevsek
:27::27:

Petuş bu kadar yakından detaylıda mı baktınız?
Ya ben istiyorum yakından görmeyi çok heyecanlı düşününce gözlerim doluyor ben koparım heralde bu kadar yakından görünce neler hissettiniz?

yok cnm benim detaylım bu hafta sonu kısmetse..
bizim dr 4 boyutludan bakıo ve resmini verio..inanılmaz farkedio normal ultrasonla..
elleri, gözleri yanakları, purnu..dudaklar silikonlu aynıı anası...:nazar::nazar::nazar:
inş. sizede detaylıda resim verirler...vermezsede git kuzum bi ara başka bi toktora 4 boyutlusu olan..herbişeyi belli bi resmi olsun kuzunun..:nazar::nazar::nazar:

ooo gözün aydın canımmm...bende geçen bi niyetlendim tetanoz aşısı için sonra doktorum gerek yok dedi..canıma minnett:32:
zaten burdaki sağlık ocağınıda hiçç sevmiyorum olmıcam aşı fln..oğlumda da olmamıştım noldu yanee:63:

teşekkür ederim canım benmd doktorum sordu sağlık ocağına kaydınız varmı diye
bende var bugün olcam dedim tamam dedii bizde oldukk

kızlar ben şimdi devlette doğum yapacağım ya(büyük ihtimal). muayene olduğum yere desem ben devlette doğum yapacam bana hasta dosyamı verirmisiniz falan diye verirlermiki:26:
daha doğrusu gebelik takip dosyam varmıdır benim. doktor herşeyi bilgisayara işliyo ama onun çıktısını alıp verebilirmiki:26:

son iki kontroldür kızım çok güzel pozlar veriyo bize.. harika fotoğraflarımız var.. fotoğraf kağıdına basılı.. ciddi ciddi fotoğraf yane. hatta şu an gözümün önünde çalışma masama koydum kızıma baka baka çalışıyorum.. burnu ağzı hep bana benziyormuş.. iş yerimizdeki teyzeleri öyle dedi..

bayansu cum 14 nisan görünüyo doğum tarihi.. ama şimdi aklım karıştı benim yaa. ben besleyemedim mi yani bebeemi.. çok mu zayıf yani yaa:44:

yaw
ben neden göremiyorum sizin kadar detaylı sende mi detaylıda gördün canım? Seçemiyorum bile doğru düzgün :(

ne kadar ki bebeşin?

yok cnm benim detaylım bu hafta sonu kısmetse..
bizim dr 4 boyutludan bakıo ve resmini verio..inanılmaz farkedio normal ultrasonla..
elleri, gözleri yanakları, purnu..dudaklar silikonlu aynıı anası...:nazar::nazar::nazar:
inş. sizede detaylıda resim verirler...vermezsede git kuzum bi ara başka bi toktora 4 boyutlusu olan..herbişeyi belli bi resmi olsun kuzunun..:nazar::nazar::nazar:

ayy maşallah yağmura yesinler onun o silikonlu dudaklarını allah nazarlardan korusun:nazar::nazar::nazar: benim de bu salı o zaman görürüm dediğin gibi 4 boyutlu farkını muhakkak yaşamak lazım vermezlerse kesin gideceğim çok duygulandım ya şimdi hormonlar zirvede sanırım :14:

http://www.kadinlarkulubu.com/duyur...digi-icin-20-haftalik-bebegimi-kaybettim.html

kızlar moralinizi bozmak istemem ama paylaşmak istedim
idrar yolu iltihabı sebep olmuş

dikkat edelim ya doktorlar normaldir diyo herşeye ama işte bunlarda gelebiliyo başa demekki

evet ben şu an tırstım
idrar yolu ihtihabı yaşıyorum ilaçlar bitti
ama hale akıntı devam ediyor
koyu renk
mantara çevirdi diye fitil kullanıyorum
o bitince bakalım ne olacak
off bu yumurtalık batması da bende bu gün coştu beee
ben nasıl gitçem eve
:50::50:

ya bu balayı olayı beni gıcık etti yaaaa
Allahım sağ salim doğurmak istiyorum

beşiktede 70*130 yada 60*120 olan mobilya beşiklerden alcam..boyutuna yatak odamda çıkacak yere göre karar vercem..ama mobilya beşik olmasına karar verebildim..sallanırmı alim sabitmi alim ona karar veremedim ama gidip geliom kafa olarak...
ben sallanan almaya kara verdim. çok bi fiyat farkı yok sallamak istemezsem sallamam, günü gelir sallamak isterim belki :3:

evet ben şu an tırstım
idrar yolu ihtihabı yaşıyorum ilaçlar bitti
ama hale akıntı devam ediyor
koyu renk
mantara çevirdi diye fitil kullanıyorum
o bitince bakalım ne olacak
off bu yumurtalık batması da bende bu gün coştu beee
ben nasıl gitçem eve
:50::50:

ya bu balayı olayı beni gıcık etti yaaaa
Allahım sağ salim doğurmak istiyorum

geçmiş olsun canım
bu akıntı bendede var ya.. herkes açık renk diyo
bendekide çok koyu olmasa bile koyu. ilaç vermişti kullandım bitti ama akıntı devam hala aynı şekilde
bi sağ salim alalım kucaklarımıza yaa bişi istemiyom

mrblar arkadaşlar keyıfler nasıl haftaya çarşamba artık evımde ve sızlerle olucam :)
forumu ve sizleri özledim
3 gün önce gittim bende dr a 20+4 te bebeğim 343 grm 23 cm miş
ayrıbitopik açıldımı kızlar bebeklerin gramı boyu felan kaçıncı haftada kaç grm dıye oraya yazayım ??

http://www.kadinlarkulubu.com/duyur...digi-icin-20-haftalik-bebegimi-kaybettim.html

kızlar moralinizi bozmak istemem ama paylaşmak istedim
idrar yolu iltihabı sebep olmuş

dikkat edelim ya doktorlar normaldir diyo herşeye ama işte bunlarda gelebiliyo başa demekki
allh sabır versin ya..çok zor...
elinden oıyuncağı alınmış çocuk gibi kalıo anne adayları..allahım hepimizin bebişlerini korusun, sağlık sıhhat versin..içinsıra benimkinede versin..dua etmekten başka yapabileceğimiz bişi yok...
ben sallanan almaya kara verdim. çok bi fiyat farkı yok sallamak istemezsem sallamam, günü gelir sallamak isterim belki :3:

cnm beğendim model sallanmayan...sallananla aynı fiyat..ama sallananın altında çekmecelerin üstünde 1 parmak boşluk var..o bi parmak boşluk beni soğuttu...sallanmayan model daha hoşuma gitti...ama illa sallanan mı almak gerekir die ondan kafam karışık

geçmiş olsun canım
bu akıntı bendede var ya.. herkes açık renk diyo
bendekide çok koyu olmasa bile koyu. ilaç vermişti kullandım bitti ama akıntı devam hala aynı şekilde
bi sağ salim alalım kucaklarımıza yaa bişi istemiyom

2 gündür dişimi sıkıp canımı vermediğim şu kasık ağrımı şu an itibariyle büyütmeye başladım...tedirgin olmam gerekirmi..hiç geçmedi..dün sbh 4 den buyana aynı şiddette devam..normalmi? gidimmi? offf

Back
X