• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
yaw
ben neden göremiyorum sizin kadar detaylı sende mi detaylıda gördün canım? Seçemiyorum bile doğru düzgün :(

ne kadar ki bebeşin?

yok tatlım detaylıya 2 hafta sonra gideceğim.. ultrason cihazının kalitesi olabilir mi acaba? bi de 4 boyutlu zaten.. bebişimde 19+5 günlük.. 21 cm ve 300 gram teyzesi.. kalkık burunlu bişey.. hele elmacık kemikleri çıkık çıkık.. böle elimi karnıma sokup çıkarıp bebeğimi sevesim geldi..

2 gündür dişimi sıkıp canımı vermediğim şu kasık ağrımı şu an itibariyle büyütmeye başladım...tedirgin olmam gerekirmi..hiç geçmedi..dün sbh 4 den buyana aynı şiddette devam..normalmi? gidimmi? offf

canım öyle bi ağrı geçenlerde bende yaşadım ama benimki 1 gün sonra bıçak kesiği gibi geçti. ama seninki neden bu kadar uzun sürdüki. gaz sancısı olsa bu kadar uzun sürermi. üşüttün desem üşütme ağrısıda bu şiddetle hiç azalmadan devam edermi bilemedim. 2 gün oldu neredeyse gitmeni tavsiye ederim Allah korusun önemli bişey olur bu sefer vicdan yapma neden gitmedim diye. önemsiz bişeyse zaten içini rahatlatır gelirsin en azından.
doktorunu ara hiç azalmadığını aynı şiddetle devam ettiğini özellikle belirt bencee. bakalım ne diyecek bu sefer

geçmiş olsun canım
bu akıntı bendede var ya.. herkes açık renk diyo
bendekide çok koyu olmasa bile koyu. ilaç vermişti kullandım bitti ama akıntı devam hala aynı şekilde
bi sağ salim alalım kucaklarımıza yaa bişi istemiyom

evet benimde rengi açılmadı hiç ilk günden beri
çok koyu değil ama koyu yani
dediğin gibi
:44::44:

cnm beğendim model sallanmayan...sallananla aynı fiyat..ama sallananın altında çekmecelerin üstünde 1 parmak boşluk var..o bi parmak boşluk beni soğuttu...sallanmayan model daha hoşuma gitti...ama illa sallanan mı almak gerekir die ondan kafam karışık

kızımın beşiği sallanan mobılya beşiklerden ve hiçsallamadım sabitleymedımdeçocuk donerken sağasolasallanıyo oda onun uykusunu açıyo bi turlu nasıl sabıtlenıyodu yapamadık adamlar göya tarıf etmişti o boşluğabirşeylersıkıştırıpöylesabıtlıyorum salllanan beşik şart değil yani

2 gündür dişimi sıkıp canımı vermediğim şu kasık ağrımı şu an itibariyle büyütmeye başladım...tedirgin olmam gerekirmi..hiç geçmedi..dün sbh 4 den buyana aynı şiddette devam..normalmi? gidimmi? offf

benım 1 haftadı acayıp kasık ağrım var özellıkle çok yol urudugumde ve dinlenırken anıden dönersem magnezyum eksıklıgınden oluyo bence samsuna döndugum de dr umdan isticem acayıpte akıntım var ıdrar enfeksıyonunda şüphelenıyorum ben bakalım hayırlısıya

bilmiyorum canım yaaa
bende gitsem mi acaba?
yumurtalık acısı bende de var
hatta biraz önce koltuktan kalkarken tık kaldım öyle...

petuşbnmde hafif hafif oluyordu kasıklarımda bugün doktora söyleyince
iğne verdi rahim kasılmaları kanamya sebep olabilir diye
ama benmki farklı olbilir tabi
sen yiende git doktora derim en kötü işten sonra acile devlete git bi usg
ile baksınlarr

ya ben artık buna normal diyemeyeceğim petuş.. ağrı belki normal ama senin hala bekliyo olman normal değil.. git görün işte için rahatlasın..

mrblar arkadaşlar keyıfler nasıl haftaya çarşamba artık evımde ve sızlerle olucam :)
forumu ve sizleri özledim
3 gün önce gittim bende dr a 20+4 te bebeğim 343 grm 23 cm miş
ayrıbitopik açıldımı kızlar bebeklerin gramı boyu felan kaçıncı haftada kaç grm dıye oraya yazayım ??
maşallah.. sevdoş özledim seni.. gel garii

evet benimde rengi açılmadı hiç ilk günden beri
çok koyu değil ama koyu yani
dediğin gibi
:44::44:
koyu renk olması intihabı gösterir galiba.. bi fitil veriyorlar bildiğim kadarıyla ihmal etme sakın..

bu arada kızlar ben listeyi yazdım görmediniz mi?? kimse yok şu eksik bu eksik demedi.. her şey mi tam. görmediniz mi.. yoksa yoksa beğenmediniz mi listemi benim

kızlar ben şimdi çıkıom işten...dr um gel bakalım didi...birden ağrı şiddetlenmeye başladı sanki..evham mı yaptım nedir..
neyse dua edin bana...akşam size yazarım..
mavilef cim tel im kapalı cnm bugünlerde arasın ulaşamazsın felan panik olma cnm..
denis cim çok saol kuzum..kadıköye kendi dr uma gidiom..
dua edin emii

canım benim de bu hafta 2 kez ağrım oldu sağ tarafımda.ikincisinde dayanamayacak gibiydim doktora gittim doktor gider gitmez idrar tahlili verdi böbreklerimde kum varmış maalesef.bebekle alakası yok ama onun ağrısı ara sıra oluyor yine.

kızlar ben şimdi çıkıom işten...dr um gel bakalım didi...birden ağrı şiddetlenmeye başladı sanki..evham mı yaptım nedir..
mavilef cim tel im kapalı cnm bugünlerde arasın ulaşamazsın felan panik olma cnm..
dua edin emii

hadi geçmiş olsun canım önemli bişiy diildir inşallah.

dua edin emii

hayırlı haberlerle gel inşallah canımm. dualarımız sizinle..

dua edin emii

:53: git tabi git.. hayırlı haberlerle gel inşallah.. tamam tatlım aramam artıkın..

dua edin emii

hadi inşallah bişey yoktur canım.....

dua edin emii

İİYİİ yaptın tabiii cnm kendi dr una gıt bişey cıkmaz allahın izniyle rapor fln verir ilaç mılaç gerekirse dınlenmecelik bir iş senınkıısıı...hadı aksam hayırlı haberler bilgilendir bizii..güle güle git güle gule gel

dua edin emii

güzel haberler alorsın inş, stres yapmadan git yolun uzun...

kızlar biz de çıkıyos başbaş

mavilef listedeki herşeylazım e tabilohusa geceliği pijaması yuksek bel kılodu hasta bezi orkit bebeğe bez ıslak mendıl:D sayımmiiiiiii
sen hafiflendirmişolarak yazmışsın:37:

mavilef listedeki herşeylazım e tabilohusa geceliği pijaması yuksek bel kılodu hasta bezi orkit bebeğe bez ıslak mendıl:D sayımmiiiiiii
sen hafiflendirmişolarak yazmışsın:37:

:46: teşekkür ederim kuzucum.. illaki eksikler vardır zaten.. o nedenle didim ben eksikleri belirtin diye.. ama aldığım şeyleri mesela yazmayı unutmuşum.. ıslak mendil deposu oluşturdum ben evde.. unibaby yenidoğan ile primanın pampers mi ne var ondan stokladım ve 2 gecelik ile 1 pijama takımı aldım.. 1 takım da sabahlıklı alayım diyorum şöyle şıkır şıkır..

Back
X