• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
evet yaa işte benim en büyük yapamadığım şey bende çok hareketliyim fırıl fırıl evin içinde bile oturamıyorum:1::1:
ama artık yarından sonra anneciğimin yanında olceğim ve ayaklarımı uzatıp oturacam dinlenmem şart artık..
bendede bel fıtığı var ama çok küçük iğne vuruldum sadece ameliyata falan gerek duymadılar ilerlerse alırız dediler ilerlemedide çok şükür..inş. doğuma yakın bi sıkıntı olmaz..
ventolin evet canım yaa çok zararı yokmuş onun daraldığım zamanlar bende sıkacam artık..

ben mallesef 2 tane fıtığım vardı haziranda ameliyat oldum canım
aman dikkat et sakın ilerlemesin
bırak yaaa amannn ne ağır kaldır ne bişey
sakın hee...
kıymet ver kendine :25::25::25:

:52::52: ama ama bacaklarıı daha çok minnak benim yakışıklımın :1:
petuşun kızıyla anlaşamazsa benim oğlıuş senin kızı alcam söz :52:

canımmm benim çok teşekkür ederiz:16:

Kuzumun o dudaklarını görülür anladamayacak erkekli olur neaaaa..
Bide kızlar yagmur 454 gr olmus:18::18:...ben su vitaminlere az aramı versemmm

Allam ne ormuş gecmisi okumak denilen şey...
Canlı bağlantı tercihim yani..
Tunicim bana Dr um cinsel iliski yasak dedi.
Uznma, ziplama, koşma yok dedi..
Zamanla çıkar cikmazsada sezeryan dedi..
Ama dün acilerin Dr a kendimi tanitirken esire aşağıda dedim..
Dr bu haftalarda es aşağıda die bisi olmaz dedi...yani es evet aşağıda olur ama ona es aşağıda denem dedi..çıkar derdi..çıkmazsa belli bı haftaya kadar ben o zmn es aşağıda derim, önlem alırım dedi...normal bu haftalarda böle olabilmesi dedi...

Kkelebek cim detaylı ultrason haftası 18-24 arasiymis cnm..ben 22 de gidcem...

Gösenay perigul face deki grup gzli grup..admin in sizi eklemesi gerek..sevda ya özelden msj atın...face deki isimlerinizi..o görünce msjinii görünce ekler...

Başka varmi kaçırdığım....tuni maviler az yazın bakım....yetişemiom...

ya ya öyle oluyo işte. ben her gün okuldan gelince neler çekiyorum geçmişi okurken :) En çok da kim yazıyor acaba petuş hanım :)) Bugün şaşrdm zaten bir geldim aaaaa çok ilerlemiş hayret dedim. sonra sebebi öğrendm petunya hasta :) Şaka bir yana tekrar geçmş olsun...

Allam ne ormuş gecmisi okumak denilen şey...
Canlı bağlantı tercihim yani..
Tunicim bana Dr um cinsel iliski yasak dedi.
Uznma, ziplama, koşma yok dedi..
Zamanla çıkar cikmazsada sezeryan dedi..
Ama dün acilerin Dr a kendimi tanitirken esire aşağıda dedim..
Dr bu haftalarda es aşağıda die bisi olmaz dedi...yani es evet aşağıda olur ama ona es aşağıda denem dedi..çıkar derdi..çıkmazsa belli bı haftaya kadar ben o zmn es aşağıda derim, önlem alırım dedi...normal bu haftalarda böle olabilmesi dedi...

Kkelebek cim detaylı ultrason haftası 18-24 arasiymis cnm..ben 22 de gidcem...

Gösenay perigul face deki grup gzli grup..admin in sizi eklemesi gerek..sevda ya özelden msj atın...face deki isimlerinizi..o görünce msjinii görünce ekler...

Başka varmi kaçırdığım....tuni maviler az yazın bakım....yetişemiom...

bebem evet banada doktor öle möhim bişeymiş gibi sölemedi çıkar zamanla dedi çıkmazsa zaten doğum şekli değişir dedi yani normal doğum olmaz bende zaten normal istemiyorum o yüzden no problemaaa :1::1: ama senin doktorun dedikleri içimi dahada çok rahatlattı..
uzanma derken nasıı yani yaa gerinerektenmi uzanmak senin dediğin yawrucum??
evet benim en büyük hatam çok hareketli fıldır fıldır olmam ben bundan sonra kendimee durr nihan diyorum ve artık dinlenme evresine geçiyorum:1::1:
yaws cinsel ilişki hakkında bişey demedi ama yarında alanyaya gidecem bende kocişi bi mükafatlandırsammı diyodum bilemedim bak şimdi :26::26::1::1::1:

Kuzumun o dudaklarını görülür anladamayacak erkekli olur neaaaa..
Bide kızlar yagmur 454 gr olmus:18::18:...ben su vitaminlere az aramı versemmm

yağmurun dudaklar var ama bide işin içinde demiiii yok yok kaçırmayız biz yağmuru:1::1:
kuzum doktor bişey demediyse vitaminleri kendi kafana göre ara verme bence zaten normal olmasaydı doktor bişey sölerdi sanırım..bence gayet iyi maşalah kuzuma nazarlar değmesin :nazar::nazar:
herkesin bebişinin kilosu farklı olur aynı haftalarda yawrum maşalah sen iyi beslemişsin yağmur gelinimi :1::46:

ben mallesef 2 tane fıtığım vardı haziranda ameliyat oldum canım
aman dikkat et sakın ilerlemesin
bırak yaaa amannn ne ağır kaldır ne bişey
sakın hee...
kıymet ver kendine :25::25::25:

tatlım çok geçmiş olsun Allahım herşeyin kolaylığını verir..
4-5 ay sonra ne güzel olacak bebişlerimiz kucaklarımızda konuşucaz burdan inş.:46::46:
evet evet ben bundan sonra artıkınn dinlenme evresine geçtim:92:

ya ya öyle oluyo işte. ben her gün okuldan gelince neler çekiyorum geçmişi okurken :) En çok da kim yazıyor acaba petuş hanım :)) Bugün şaşrdm zaten bir geldim aaaaa çok ilerlemiş hayret dedim. sonra sebebi öğrendm petunya hasta :) Şaka bir yana tekrar geçmş olsun...

Tmm madem yogun istek var...battaniye örmeyi bıraktım şimdi...yazım yazım yazım topikimize:))

Tunicim bende es olayını ilk basta cok abarttım
Ama aşağıda olan her es aynı derecede aşağıda olmazmış cnm..
Yani kimisi rahmin üstünde kimsi dogum yolunda vs olurmuş...ona göre tehlike yaratır Yada yaratmazmış...
Seninki asagidadirda riskli bı bölgede değildir, o nedenle bı hatırlatmada bulunmamış olabilir cnm Dr un..
Rahat ol....ver gitsin...sonra 1 ay ayaklarını diker yatarsın...gönüller bir olsun...

bebem evet banada doktor öle möhim bişeymiş gibi sölemedi çıkar zamanla dedi çıkmazsa zaten doğum şekli değişir dedi yani normal doğum olmaz bende zaten normal istemiyorum o yüzden no problemaaa :1::1: ama senin doktorun dedikleri içimi dahada çok rahatlattı..
uzanma derken nasıı yani yaa gerinerektenmi uzanmak senin dediğin yawrucum??
evet benim en büyük hatam çok hareketli fıldır fıldır olmam ben bundan sonra kendimee durr nihan diyorum ve artık dinlenme evresine geçiyorum:1::1:
yaws cinsel ilişki hakkında bişey demedi ama yarında alanyaya gidecem bende kocişi bi mükafatlandırsammı diyodum bilemedim bak şimdi :26::26::1::1::1:

evet canım o da vardı
cinsel ilişki yasak ...
:26::26::26::26:

Tmm madem yogun istek var...battaniye örmeyi bıraktım şimdi...yazım yazım yazım topikimize:))

Yani kimisi rahmin üstünde kimsi dogum yolunda vs olurmuş...ona göre tehlike yaratır Yada yaratmazmış...
Seninki asagidadirda riskli bı bölgede değildir, o nedenle bı hatırlatmada bulunmamış olabilir cnm Dr un..
Rahat ol....ver gitsin...sonra 1 ay ayaklarını diker yatarsın...gönüller bir olsun...

yeaaahhh tamam ozaman :52::52:
ya bana dediği rahim ağzına yakın dedi ama riskli bölgemi bilemiyorum çok fazla açıklama yapmadığına göre demekki değül dediğin gibi :46::46:
oluruna bırakkkkk herneyse geçerrr:1: Allahımın izniyle inş.

bende okuldan gelince tam bi saatimi alıyo geçmişi okumak,ben okuyana kadar millet dağılıyo :)yaben geçende 2011 nisan annelerinin doğumhikayelerini okudum,tırstımmm ya .okuyan var mı?

yağmurun dudaklar var ama bide işin içinde demiiii yok yok kaçırmayız biz yağmuru:1::1:
kuzum doktor bişey demediyse vitaminleri kendi kafana göre ara verme bence zaten normal olmasaydı doktor bişey sölerdi sanırım..bence gayet iyi maşalah kuzuma nazarlar değmesin :nazar::nazar:
herkesin bebişinin kilosu farklı olur aynı haftalarda yawrum maşalah sen iyi beslemişsin yağmur gelinimi :1::46:
hıh tuni sana da ayrıca bi de bak böyle yapıyorum:35:
kızımın talibi çok bi kere ttaaam mı? özelden erkek anneleri tarafından mesaj yağıyo sabahtan beri.. illa kızını ben alıcam diye..
şaka bi yana iş yerinde 2 hamile daha var benden başka.. tam 5 erkek personelin de eşleri hamile.. ve hepsinin oğlu olacak.. ben pazarlıklarımı onlarla yapıyorum.. eğitim masrafını üstlenen var şu anda aklımda..:30:

huuuuuuu:53::53::53:

kızımın talibi çok bi kere ttaaam mı? özelden erkek anneleri tarafından mesaj yağıyo sabahtan beri.. illa kızını ben alıcam diye..
şaka bi yana iş yerinde 2 hamile daha var benden başka.. tam 5 erkek personelin de eşleri hamile.. ve hepsinin oğlu olacak.. ben pazarlıklarımı onlarla yapıyorum.. eğitim masrafını üstlenen var şu anda aklımda..:30:

Ben diorum iste bebem...2012 de doğacak kızların likiditesi cok yüksek olacak ilerde:27:

:52::52::52: vayyy anasını çıkarcııı seniiiiiiii:4:
başlık parasıda alırsın sen:3:
senin prensesin talibi çokmuş yawrum yaa ozaman zaten biz hiç bulaşmayakk 5 taneden bahsediyon maşalah :52:
ay kurban olurum onlara benn hayırlı gelinler damatlar bulsunlar inş. :49::49:

:52::52::52: vayyy anasını çıkarcııı seniiiiiiii:4:
başlık parasıda alırsın sen:3:
senin prensesin talibi çokmuş yawrum yaa ozaman zaten biz hiç bulaşmayakk 5 taneden bahsediyon maşalah :52:
ay kurban olurum onlara benn hayırlı gelinler damatlar bulsunlar inş. :49::49:

5 değil şekerim toplamda 7 yapıyoo..
ama cidden erkek fazlalığı olacak gibi görünüyoo.. yağmurla öyküm sıraya koyacak oğlan çocuklarını.. istediğiini seçecek içlerinden..:emir_bebek:

kızlar okadar üzgünümki ağlamaktan canım çıktıı ikili testim normal çıkmasına rağmen bugün dörtlü test sonucumu aldım ama 1:135 risk çıktıı doktorum amniyosentez dedii yaptırma k istemediğimi söyledim ama yapılmasını önerdii aranızda yaptıran varmı lütfenn daha öncesinde üç dış gebelik geçirdim oyusden kızıma artık kavuşmak istiyorum allahın izniyle bugün kızıma kıyafetler almıştım ama şuan onlara bile bakasım yok koydum bir kenaraa keşke almasaydım havasına girdim:(((

Merhaba kızlar.
Ben mayıs annesi olacağım inşaallah ama doğum mayısın ilk haftasına geldiği için nisan sonuda doğabilir gibi geliyor.
O yüzden arada sizin forumuda takip edip bilgilerinizden faydalanıyorum.
Hepinizin hayırlı ve sağlıklı bir gebelik dönemi geçirmeniz dileği ile...

kızlar okadar üzgünümki ağlamaktan canım çıktıı ikili testim normal çıkmasına rağmen bugün dörtlü test sonucumu aldım ama 1:135 risk çıktıı doktorum amniyosentez dedii yaptırma k istemediğimi söyledim ama yapılmasını önerdii aranızda yaptıran varmı lütfenn daha öncesinde üç dış gebelik geçirdim oyusden kızıma artık kavuşmak istiyorum allahın izniyle bugün kızıma kıyafetler almıştım ama şuan onlara bile bakasım yok koydum bir kenaraa keşke almasaydım havasına girdim:(((
canım kötü düşünme.. moralini de bozma.. dua et bol bol.. ikili önemli diye biliyorum kuzucum ben..

ben mesaiye kalıyorum kızlar
geçmiş olsn bana

:19::19::19:
ay yavrum cidden geçmiş olsun yaa.. cuma cuma alla alllaa:47:

canım kötü düşünme.. moralini de bozma.. dua et bol bol.. ikili önemli diye biliyorum kuzucum ben..

ay yavrum cidden geçmiş olsun yaa.. cuma cuma alla alllaa:47:

bende öyle ikili diye biliyordum prof bir tanıdğım doktor var izmirde kendisi hemen onu aradım anatım durumu yaptırmalısın dedii hiç beklemediğim bir durumduu aklıma getirmemeye çalışıyorum ama gözyaşlarım zaten hazırda bekliyo akıp gidiyoo:((

bozma sakın moralini,
benim şu sıralar çevremde 3 hamileye böle oldu, amniyosentezleri temiz çıktı çok şükür. sen de yaptır mutlaka daha önümüzde 5 ay, sonra içini kemirir. amniyosentezin sonucu yaklaşık 3 haftada çıkıyo ama ön sonuç isteyebilirsin, 3 günde veriyolar.
inşallah kötü bişey yoktur, tetkikini yaptır ama aklına şimdiden kötü bişey getirme.

Back
X