2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
slm kızlar,
nasılsınız?
yarın benim detaylı ultrasonum var. dua edin olur mu?
inşallah herşey yolunda çıkar.
21.haftadayım daha bebişimin hareketlerini pek hissedemiyorumya.

Dualarımız seninle cnm...benimde yrn detaylim var..hayırlı haberlerle geliriz ins...

tatlım inşallah sağlıklıdır ve iyi haberler alırsın,dualarımız seninle:54:

sağol canım. sen naptın gezdin geldinmi?pantalonlarını güle güle kullan.
ya bişey sorcam. ben gece acaba karnımın üstüne mi yatıyom acaba. karnım çok acıyor ya. korkuyom bişey olur diye bebeme.

sağol canım. sen naptın gezdin geldinmi?pantalonlarını güle güle kullan.
ya bişey sorcam. ben gece acaba karnımın üstüne mi yatıyom acaba. karnım çok acıyor ya. korkuyom bişey olur diye bebeme.

sağol tatlım,hee gezdim kızıma nevresin neyin aldım iştee:24:
gece deilde sabah kalktığımda karnıma tekme yemişim gibi ağrım oluyor 5-10 dk sonra geçiyor..acaba biz hareketsisiz ve karnımızda dewamlı bebiş hareket ediyor ondanmı..ne bilimm anlamazz ben:1:

bu resimdeki likralı jean,bi tanede daha yaptırdım bununla o da bol geliyordu bacakları tam oturmuyordu..ne biliim bütün pantolonlarınız darr değilse ve likralı olanda varsa yaptırın bence ii bişey:46:

tamam gerçekten güzel fikir verdin canım yarın hemen bi terziye gidicem :D

sağol tatlım,hee gezdim kızıma nevresin neyin aldım iştee:24:
gece deilde sabah kalktığımda karnıma tekme yemişim gibi ağrım oluyor 5-10 dk sonra geçiyor..acaba biz hareketsisiz ve karnımızda dewamlı bebiş hareket ediyor ondanmı..ne bilimm anlamazz ben:1:

güle güle kullansın bebişin nevresimlerini. misler gibi uyusun. bebiş kokusu sarsın inşallah örtüleri.:16::16:

slm kızlar,
nasılsınız?
yarın benim detaylı ultrasonum var. dua edin olur mu?
inşallah herşey yolunda çıkar.
21.haftadayım daha bebişimin hareketlerini pek hissedemiyorumya.

Teşekkürler canım ben kendi adıma iyim inş herşey yolundadır cnm endişelenme.... ben henüz 20. haftamdayım ama cok hareketli bebek ozellikle uzanıp yattıgımda aksamları bebegi hissediyorum tabi oyle sert tekmeler halınde deılde icimde bişi kayıyor gibi :) Ama benim ki erkek buyuklerimiz erkek bebek cok hareketli olur ve erken oynamaya baslar derler :)

Teşekkürler canım ben kendi adıma iyim inş herşey yolundadır cnm endişelenme.... ben henüz 20. haftamdayım ama cok hareketli bebek ozellikle uzanıp yattıgımda aksamları bebegi hissediyorum tabi oyle sert tekmeler halınde deılde icimde bişi kayıyor gibi :) Ama benim ki erkek buyuklerimiz erkek bebek cok hareketli olur ve erken oynamaya baslar derler :)

canım benimde bebeğimin cinsiyeti erkek. bir arkadaşımla konuştum o 33. haftada. bebeğin duruşuyla ilgili olabilir dedi. onun da bebeğinin pek hareketlerini hissedemiyormuş. çok sonra hissetmeye başlamış. öyle konuşunca biraz içim rahatladı. ama senin bebeğin de ne güzel maşallah.:nazar:

korkma tatlımm,yağmuru da korkutma bence..senin ağrın geçtimi dinlenince cnm?
2 gün daha dinlenirsin ne güzel...
bu arada sen ve ben bu saatte burda olmazdık ne iş:1::1:

Ben gündüz cok yazamadim ya hırsımı aliom:))
Tam geçmedi ama bayağı azaldı cnm cok şükür..
Yrn detaylidan gelim yatarım yine.
Zaten kayınvalidem gelio sabah cok şükür...kalır ins. 1 ay kadar...
Pzr da Adapazarı'na gidcem altın gunüne:)))
Bende diom bayansu herifle Kaan'ı postalamis emme nereye:))

İnşallah bu günleri hayırlısıyla atlatırız canım. Sen hamileliğin boyunca hiç ilaç içtin mi ya da röntgen filan çektirdin mi canım, bu arada kaç yaşındasın?

yok canım hiç içmedim rontgen vs hiç yok 30 yaşındayım izmirdeki doç doktorumla görüştüm haftaya cuma bekliyo bizi önce detaylı ultrasonla bakarız dedii%70 sonuç alırız dediii olmassa amniyosentez yaparız dediii bigece yatarsın hastanede ertesi gün yola çıkabilirsin dediii içim biraz daha rahat şimdii ikili testin iise niye dörtlüyü yaptırdım diye kızdııı bu sonuçlar yanıltıcı olabilio deidii ayrıca doktor güvendiğim inandığım birii cumayı beklemekz zor olucak ama hayırlısıyla geçicek

Back
X