2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
makara kukara derken saat 11'i geçmiş kıslarr:27:
benimkinin eline xbox'ın kolu yapıştı..way anasını yaaa:47:

okuma işini babaannesiyle dedesi yapıyo doğduğundan beri,çocuk alıştı nefeslerine onlar okumadan nazarı geçmiyor..bende okurum aklıma geldikçe tabii,ne varsa dualarda var:29:

eyiymiş..ondan sonra yağmuru istemeye gelen oğlan sorardı;bu qarı ninenmi yağmur die:27:
bence ideal anne olma yaşı 25:29:

allah kabul etsin canım dularımızı cümleten

petuş garısı delü delü :53: bencede 25 ideal yaş benimde 26 :44:

okuma işini babaannesiyle dedesi yapıyo doğduğundan beri,çocuk alıştı nefeslerine onlar okumadan nazarı geçmiyor..bende okurum aklıma geldikçe tabii,ne varsa dualarda var:29:

eyiymiş..ondan sonra yağmuru istemeye gelen oğlan sorardı;bu qarı ninenmi yağmur die:27:
bence ideal anne olma yaşı 25:29:

İdeal 25 olabilirde guzum...bu şartlarda 28 ide cok şükür:46::46:

Ahh cnm biz evlendik ben başladım cocuk da cocuk..
Esim yapma etme daha cok erken..
Yok ağla ağla ikna ettim...sonra denedik 3 ay olmadı..
3 ay olmadı Didim taam ben cocuk felan istemiom..
30 a kadar vazcaydim yani..sonra babamiz supriz yaptı...tutca varmış kuzumun cok şükür...

LPG cok iimis ya. Deluuu:1::1:

3 ay dediğin nedirki yağmurumun anası ben 6 aylıkken saldık çayıra mevlam kayıra 6. yılda geldi nasip neyse o oluyor işte :38::38:

olsunn beaa,geç olsun güç olmasın..Allahım sağlıklı uzun ömürler versin evlatlarımıza:16:

İdeal 25 olabilirde guzum...bu şartlarda 28 ide cok şükür:46::46:

evt bebemm yerine göre değişir o..
ben hemen olmaz zannettim ama hemende oldu:17:
2.de bari hemen olmaz dedim ama bu da hemen oldu..dedim yaa doğamda var benim..rabbim beni çocuk doğuriim die yaratmışş yaaaww:27::1:

evt bebemm yerine göre değişir o..
ben hemen olmaz zannettim ama hemende oldu:17:
2.de bari hemen olmaz dedim ama bu da hemen oldu..dedim yaa doğamda var benim..rabbim beni çocuk doğuriim die yaratmışş yaaaww:27::1:

nan bi değüşük yolumu var bu işin bizmi yanlış yaptıydık acep :27::27::9:

11 mi:53:
Anammm yrn erken uyanilacak, taa Adapazarı'na altın gunüne gidilecekk..sigamadik istanbullara:27:

kız delüm yarın pazar ne günü :57: yat dinlen uyu bende pazartesi alcam gün ne yapsam acep sizde buyurun gelin beklerim:38:

kimse beni güne çağırmıyordaaaa,bana kimse güne gelmiyordaaa,kimse arayıpp sormuyordaaaa,yalnız kaldım istanbullardaa daa daaaa:24::24::1::1::1:

kız delüm yarın pazar ne günü :57: yat dinlen uyu bende pazartesi alcam gün ne yapsam acep sizde buyurun gelin beklerim:38:

Aman ya Kasım ayının basından Buyana 6 gadin ayarlayamadik yani..tek uygun gun yrn..
Her gun sukrediorum allam aratmadan buldurdun die...olmayan herkeslere versin ins..
Ben yatiom dostlar...ii geceler olsun ins..mucuksss:54:

Aman ya Kasım ayının basından Buyana 6 gadin ayarlayamadik yani..tek uygun gun yrn..
Her gun sukrediorum allam aratmadan buldurdun die...olmayan herkeslere versin ins..

dadlu rüyalar petuşum yağmuruma iyi bak öptük oğlumla sizi oğlumda yağmuru öptü :132:

Yatcam emme buna bı cemkirmeden yatamicam..günlerdir hatta aylardır ist. Anneleri uyanın diom..görüşelim diom tinlayan yok...ağlama bana:19:

ben istanbulda sayılmam daha çook trakyaya yakınım:27:
sen arnavutköyü bilionmu he bilionmuu,eyyy gidi annemler levente 2 saat sürüo yolum:14:
iyi gecelerr:3:

gız dedimya gel bekliyom deyü pazartesi akşam biraz uzak emme bin uçağa gel merzifonda inersin ben amasyadayım heheh :52:
sağol canım eksik olmaa:54:

Back
X