2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
hımmmm dedi sadecee:1:
zaten beni hiçç çekemez haspamm:63:
bi kerede bana esmerliğinden rahatsız oluyormusun demişti....
bende,delimisin herkes benim gibi olmak için yazın istakoz gibi kızarıyorda yine esmerleşemiyor didim:1:
salak şeyy hiç sevmiom onu:27:

anaaa manyak garıı. sende özendiği şeyleri çok büyük bi sorunmuş gibi sana yansıtıyo halbukiii belli içi gidiyooo öyle olamadığı için:9:

anaaa manyak garıı. sende özendiği şeyleri çok büyük bi sorunmuş gibi sana yansıtıyo halbukiii belli içi gidiyooo öyle olamadığı için:9:

salaqlık mı arıyosun,insan zenci bile olsa karşısındakine rahatsız oluyormusun die sormazz...üstelik ben buğdaya yakın esmerliğimle hep dikkat çekmişimdir ve eşimde tenime bayılır...konuşsun o salakk..
türkiyenin %90'ı onun teninden zaten tabiki özenicek bana:63:

slm kızlarr..
sabahtan bu yana açık ama bi türlü yazamadım biraz geçmişi okudum, biraz iş bi yemek molası ancak bu saat oldu, bu arada petuş gözün aydın detaylı ultrason için sorunsuz atlatmışın darısı başımıza, ben geçen hafta oğlumun hareketlerini hissetmeye başlamıştım ama hafta sonu daha bi sıklaştı çok mutlu oluyorum onun için, bu arada bende 4.5 kilo aldım yaaa çok canım sıkılıyor.........

hepimizin aynı seyleri yasiyor olmamız dogal herhalde demekki heryerde var o kendini bilmezlerden .. bitanede bnm yakınımda mesela :) cok şişmişimmm, çok kilo almışımmm .. o hiç o kadar almamışşş ... sananeeee yaa diye suratına çemkiresim geliyo ama edebi adap işte :1::1::1::1::1::1::1::49::52:

hepimizin aynı seyleri yasiyor olmamız dogal herhalde demekki heryerde var o kendini bilmezlerden .. bitanede bnm yakınımda mesela :) cok şişmişimmm, çok kilo almışımmm .. o hiç o kadar almamışşş ... sananeeee yaa diye suratına çemkiresim geliyo ama edebi adap işte :1::1::1::1::1::1::1::49::52:

kime neee kime neee:36:
herkes kendine baksın,yiycemde şişicemde..sanki 10 kere mi hamile kalcam canıma deysin yarasın bebeeemeee:27::27:

Allahım söz veriyorum benim çocuğum sağ salim doğsun sağlıklı
etrafımda hamile olursa
hayatta demiycem böyle şeyler
hatta çok güzelsin falan diycem
:27::27::27:

Ben de 22 haftayı bitirmek üzereyim toplamda 5 kilo aldım. hala hamille olduğum anlaşılmıyor karnım bu hafta biraz çıktı doktor iç karnın geniş dedi belki o yüzden henüz çatlak falan da hiç yok :S Sanırım bünyeyle ilgili normalde de zayıftım zaten ben. Yediklerime dikkat ediyorum ama daha sebze ağırlıklı besleniyorum mesela. Abur cubura bayılan ben şu anda nerdeyse sıfıra indirdim. Çünkü ortalamayı çok aşmamak lazım doğumun daha kolay olması için en azından doktor böyle söyledi. Yürüyüş konusunda da katılıyorum, akşamları hava hem erken kararıyor hem çok soğuk oluyor... Gerçi günde 20-30 dakikaya yakın yürümüş oluyorum ben işe gelip giderken...

Patavatsız insanlara ya cevaplarını verip güzelce aşağıya oturtturacaksın ya da umursamayıp kafaya takmayacaksın ki insan ister istemez takıyor... Çevremizde kıskanç insan çok... Özenenler, çekemeyenler ben onları ezik takımı olarak görüyorum cevabı verince zaten kuyruklarını kıstırıp yol alıyorlar.

Allahım söz veriyorum benim çocuğum sağ salim doğsun sağlıklı
etrafımda hamile olursa
hayatta demiycem böyle şeyler
hatta çok güzelsin falan diycem
:27::27::27:

Tabi öyle demek gerekiyor hamilelere moral olsun diye, Valla arkadaşım bana güzelleşmişin dedi pek bir hoşuma gitti.Yok basenlerin genişlemiş yok popon büyümüş. Aaa olmas ki ama. Ama gerçekten kilo aldım iyice. Doktorum bile göbikime bakarak kilo da almışız dedi yok dedim o bebek bebek :46::46:

Bugün benim ufaklık hoplayıp zıplıyor:46::46: bayağı bayağı hissediyorum galiba sanırsam :32::32:

daha 4,5 aylık bile değilim şimdiden 6 kilo aldım ben de ):
tavsiyesi olanlar yazsın valla, bu gidişle istikbalimiz parlak. sonradan hayıflanmayalım..

daha 4,5 aylık bile değilim şimdiden 6 kilo aldım ben de ):
tavsiyesi olanlar yazsın valla, bu gidişle istikbalimiz parlak. sonradan hayıflanmayalım..

Evet ya şu kilolara bir dur diyelim dur demesek de yavaş diyelim yani. İleride iştahlar çok daha rtış gösterecek :5::5:

benim iştahım 17. haftamda çok arttı zaten ama şimdi herkes diyo ki asıl 6.aydan sonra açılacak, korkuyorum..

buarada petuş ultrasonun bi zararı yok cnm korkma..

kelin ilacı olsa canım
:1::1::1::1:

benim iştahım 17. haftamda çok arttı zaten ama şimdi herkes diyo ki asıl 6.aydan sonra açılacak, korkuyorum..

buarada petuş ultrasonun bi zararı yok cnm korkma..

Evet ya şu kilolara bir dur diyelim dur demesek de yavaş diyelim yani. İleride iştahlar çok daha rtış gösterecek :5::5:

Bence de korkmayalım biraz dikkat sadece... İtiraf etmem gerekirse ben 5 kiloyu ilk 3,5 ayda aldım şimdi 5.5 oldum kilomda değişiklik yok önceden yemek dışında işyerinde bile hamurişi araları, çikolatalar efendim cipslerr sözde bir de bulantım da olurdu olmasa kimbilir rahat 10 kilo alırdım :9::9::9: şimdi de canım çekerse yiyorum ama dur diyorum kendime çocuğu ve kendini düşün diye motive ediyorum. Onun dışında bol bol salata, sebze yemekleri ve süt ürünler ( yoğurt vs. )

Arkadaşlar,

bebek kıyafeti konusunda uygun ve güzel olan site adresleri var mıdır elinizde? paylaşırsanız çok sevinirim acar kids'e baktım gerçekten uygun ama çeşit az... Paylaşımlarınızı dört gözle bekliyorum :38::38:

Back
X