Allahım söz veriyorum benim çocuğum sağ salim doğsun sağlıklı
etrafımda hamile olursa
hayatta demiycem böyle şeyler
hatta çok güzelsin falan diycem
![]()
Tabiki zaten bir kadının en güzel hali hamile hali, melek taşıyorsun dahası var mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allahım söz veriyorum benim çocuğum sağ salim doğsun sağlıklı
etrafımda hamile olursa
hayatta demiycem böyle şeyler
hatta çok güzelsin falan diycem
![]()
Tabiki zaten bir kadının en güzel hali hamile hali, melek taşıyorsun dahası var mı?
yani balık yağı kullanmayacakmıymışız? ülkemizde satılmıyormuş..
herşey kafa karışıklığı..
uyumak istiyorum..kapaniiiii gözlerim... :111::111:
merhaba güzel bayanlar.. Bugün aklıma nasıl bir pijama ve gecelik alacağim takıldı ve işin içinden çıkamadım. doğuma giderken hangisini almayı düşünüyorsunuz? pijama tarzında mı yoksa elbise mi hangisi daha rahat olur ki? Bir de kaç tane alacaksınız hepsini hastaneye götürecek misiniz?
benim şimdilik akımda şöyle bir düşünce var
ben sezeryan olaceğim için
bizim hastane 3 gün yatırıyormuş
biri beyaz ikisi pembe 3 takım alırım
2si elbise gibi biri pijama gibi
ilk günler elbiseyi giyerim dikişe gelmesin diye düşündüm
ama pratikte nolur bilmiyorm
![]()
benim şimdilik akımda şöyle bir düşünce var
ben sezeryan olaceğim için
bizim hastane 3 gün yatırıyormuş
biri beyaz ikisi pembe 3 takım alırım
2si elbise gibi biri pijama gibi
ilk günler elbiseyi giyerim dikişe gelmesin diye düşündüm
ama pratikte nolur bilmiyorm
![]()
normal doğumda 1 gece, sezeryanda 2 gece kalınıo benim doğum yapcam yerde..merhaba güzel bayanlar.. Bugün aklıma nasıl bir pijama ve gecelik alacağim takıldı ve işin içinden çıkamadım. doğuma giderken hangisini almayı düşünüyorsunuz? pijama tarzında mı yoksa elbise mi hangisi daha rahat olur ki? Bir de kaç tane alacaksınız hepsini hastaneye götürecek misiniz?
heheheheheh
evet
hayal etsene petuş
evdesin koltuğa uzanmış battaniyeyi çekmişsin
kitap okuyorsun ve gözlerin böyle tatlı tatlı kapanıyo
ayyyyyy
Ben elbiseyle yatmayı beceremeyenlerdenm :) ama doğumda en rahar elbise oluyormuş gerçekten. sonda falan takılıyor ya kontrol etmek açısından. Ben elbiseyle üşürüm gibi geliyo:)
normal doğumda 1 gece, sezeryanda 2 gece kalınıo benim doğum yapcam yerde..
benim henüz giç giymediğim elbiseli+pijamalı beyaz bi takımım vardı, birini onu yapcam.
bi tanede elbiseli bi tk alcam..
bide eşofman götürcem yanımda..
elbise almak daha mantıklı dikişleri vs düşünerek..gögüs kısmı düğmeli olması mantıklı bebiki emzirceni düşünerek.
offf ya...prş günüde eve sığamıodum..çok pişmanın o gün raporluyken evde vakit geçirmedim için, uyumadığım için![]()
Ben elbiseyle yatmayı beceremeyenlerdenm :) ama doğumda en rahar elbise oluyormuş gerçekten. sonda falan takılıyor ya kontrol etmek açısından. Ben elbiseyle üşürüm gibi geliyo:)
cmt hastanede asansörde bi bebik vardı..hemşireye sordum dün doğdu didi..
kulakları siyah tüy içindeydi:)) emme çok datlıydı..
kısa kolluydu cnm, beline kadar penye battaniye vardı, üstündeki zıbın kısa kolluydu..o sırada bende mont vardı, çok utandım..![]()
gezmelerden geliyoruzz eltimle gezmeye gittikyazamadım bugün hiç özledik sizi teyzişler yaaaaaaaa
![]()