Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben 22.haftaya kadar 3.5 almıştım ama şu an 22+1 olduk bir haftada değişti mi tartılamıyom kormudan eski kıyafetlerimmi giyiyom hala ama tesellim bu
günlerden pazartesi diye midir , ya da hava ankarada buza döndü eve nasıl gidicem fikrinden midir, yahut da eve gidip napıcan kismecikler yok adam işte napıcaz bu akşam düşüncesinden midir nedir fena canım sıkılıyor.... mesai de bitiyor... iyi akşamlar hanımlar bis çıkalım bakalım... öpüyos oğlumla sizi...![]()
yafff ben sanki minderli sandalyede değil bildiğin taşın/tahtanın üstünde oturyo gibiyim..
totomun kemikleri batıo artık akşama doğru özellikle..
kilo aldıkça totoya olan baskı artıomu aceba??
8 de 9 da nassı olurum aceba???
biz şimdiden çokmu şikayet edioz aceba
![]()
bazen ben de öyle düşünüyorum ama
herşeyi yeni yaşıyoruz
herşiye yeni tecrübe ediyoruz
vücudumuz değişiyor
duygularımız değişiyor
psikolojimiz değişiyor
kısacası biz tamamen değişiyoruz
değişimler hep biraz acı verir aslında
doğa da yazdan kışa atlayamaz
sonbahar yaşar
yapraklarını döker
biz de aynı konuşarak farkediyoruz değişimimizi canım
şikayet etmek değil de
konuşarak tecrübe ediyoruz diyelim
![]()
slm kızlar
bizim cinsiyet henüz netleşemedi.dr bi önceki randevuda %99 erkek demişti.bu kez hiç bişi söyleyemedi:/bi de 5 ayda aldığım 5 kiloya fazla dedi( bu arada bebişlere hiç ciciler almıyor musunuz?aldıklarımızı paylaşırsak birbirimize fikir veririz diye düşünüyorum.aşağıdaki topiğe aldıklarımızı ekleyelimmm mi?
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum...klerimize-neler-aliyoruz-10.html#post21894582
sağol cnm ya sonunda biri beni kaale aldı:)ben de diyorum mart anneleri neredeyse bitirmiş her şeyi bizde bişi yok:))neyse oradan devam edeym bari:)http://www.kadinlarkulubu.com/nisan...eribebisimize-neler-aldik-5.html#post21434526
cnm öle bi topic vardı , aktif olarak kullanılıyor..
sağol cnm ya sonunda biri beni kaale aldı:)ben de diyorum mart anneleri neredeyse bitirmiş her şeyi bizde bişi yok:))neyse oradan devam edeym bari:)
tmm cnm:)görüşürüzet cnm..hatta oraya şunları da yazalım..
mesela ben bakım ürünlerini daha almadım ama sebamed almaya karar verdim..siz hangi ürünleri alcaksınız??
ben biberon vs. tarzı şeyleri avent alıcam..siz hangisini alcaznız, neden o markayı seçiyonuz die..bunlarıda ekleyelim..gün içinde konuşuyoruz ama tabi çok hızlı aktığı için sayfalar yetişemio bi çok arkidiş..![]()
doktora gidecek olan arkadaşlar ne soracaksınız doktorunuza
ben normalde sayfalarca soru yazarım
ama bu kez aklıma bi şey gelmiyo
sizden az kopya çekeyim
malum benm dr sormadan sölemeyenlerden
ama şu bi gerçek zayıf hamile kalanlar daha fazla kilo alıyor
daha 19 hatada 6 kilo aldım ama sen 3 kiloydu sanırım![]()
Günaydın kızlar açtım topikinizi,
Alışveriş listesi yapan var mı? Var ise paylaşabilir mi?
aaaa çok ayıp amaben paylaşmıştım bi liste yaa
alışveriş listesinin olduğu bi topik varmış kk da o benim listeden daha başarılıydı.. bi ara istersen kuzucum..
hade günaydın bakem hepicinize.. bugün aktif katılım halinde olmayı planlıyorum..![]()