evet haklısın kesinlikle kilo yapıyor.ama yutmak varya öldürüyodu beni ya sürekli boğulma tehlikesi geçiriyordum.bende bi tuhafım..
buna çok güldüm yaa

ben de o hapın tadını bi şeye benzetecem
her seferinde bu neye benziyo diye yalayıp duruyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet haklısın kesinlikle kilo yapıyor.ama yutmak varya öldürüyodu beni ya sürekli boğulma tehlikesi geçiriyordum.bende bi tuhafım..
pehhhhhh, benim bilmediğim şeyler guzum...ben heç sıkmam, oda beni sıkmaz, öle mutlu mesut yaşayıp gidioz bizdeyok tabi tatlım,walla arkadaşlarda hep dominant derdi bana...zaten diye diye nazar deydirdiler domişliime
bende ona karışıyorum hemde çok,nefes aldırmam..daha arkadaşlarıyla buluşup gezmişliği yoktur evden işe işten eve
deee bu kaa sıkmak iyi deil be kuzum
24 bitti![]()
Petuş ben de beylikdüzünde oturuyorum bir mani olmazsa gelmek isterim...
gittiğimde kilomuda ölçtüler veeeee tamı tamına 59 olmuşum 19. haftamda 6 kilooooo:18::18::18:
kuzum çok saol ihmal etmemek bi yana bence her kontrolde bakılmalı idrara ben bunu anladım valla..sanada geçmiş olsun dikkat etmek lazım yaa..canım baş ağrısını sordum doktora benimde göz kapağıma kadar indi minoset yazdı bana am çok gerekmedikçe kullanma dedi bugün 1 tane atabilirsin dedi..
gittiğimde kilomuda ölçtüler veeeee tamı tamına 59 olmuşum 19. haftamda 6 kilooooo:18::18::18:
daha öncede yazmıştım sana yaklaşık 8 kilo aldım.ama dert etmiyorum.herşeyden önemlisi bebeğim.ben yemeğimden hiçbirşekilde kısmıyorum herşeyi yiyorum bence sende dertetme.sanırım sen 4-5 kilo almıştın ve çok iyi boşuna canını sıkma..
kızlar yazın çook yenen o malum yiyecek warya,bu aralar kaşık kaşık götürüom...bariz aşeriyorum ben ona yeni![]()
kızlar ya bebeğin hareketlerini nerede hissediyorsunuz ben bazen göbek hizamda bazende göbeğimin 5 parmak altında hissediyorum normal mi bu yoksa benimki aşağıda mı:44:
aynı ben
53 tüm doktora 20. haftamda gittim ya 59 kilo olmuşum![]()
bende parol içtim bi tane şimdi ama vızz gelir tris gider o hap bana :) ya hani gebelikte ilaç kullanılmamalı deniyo ya valla ben ömrumde bu kadar ilacı bi anda kullanmadım gunde 4-5 cesit ilaç :) gebelikten önce adet oldugumda bi tane majezik içerdim o kadar
düşündüm düşündüm bulamadım o yiyecek nedir merak ettim :)
kızlar ya bebeğin hareketlerini nerede hissediyorsunuz ben bazen göbek hizamda bazende göbeğimin 5 parmak altında hissediyorum normal mi bu yoksa benimki aşağıda mı:44:
huhuuuuu güzel anneleeeerrr bizi duyun![]()
normal cnm..kızlar ya bebeğin hareketlerini nerede hissediyorsunuz ben bazen göbek hizamda bazende göbeğimin 5 parmak altında hissediyorum normal mi bu yoksa benimki aşağıda mı:44:
offffffffffff dimek bu kadar kişinin içinde kocası heyy nere gidion diye soran,internette tanıştığım arkadaşlarla buluşcam diyince işkillenen (tabi tanımadığı kişilerden hep işkillenir) sadece benim..
way beee bi qadın sığınma evine mi yerleşsem napsam![]()
huhuuuuu güzel anneleeeerrr bizi duyun![]()
normal cnm..
son ultrasonda kafası göbek deliğinden 5 parmak üstte solda, ayakları göbek deliğinden 2-3 parmak aşağıda sağdaydı..sen düşün gerisini:))
benimki artık bi çok kişiyi tanıo walla burdan
hergün özet geçiom şuna şu olmuş bunun bebeği öle olmuş falan die..
tuniyi mesela ii bilio, bizim dünür:))
offffffffffff dimek bu kadar kişinin içinde kocası heyy nere gidion diye soran,internette tanıştığım arkadaşlarla buluşcam diyince işkillenen (tabi tanımadığı kişilerden hep işkillenir) sadece benim..
way beee bi qadın sığınma evine mi yerleşsem napsam![]()