Salıncağımızı da ekledim 
http://www.kadinlarkulubu.com/nisan...ribebisimize-neler-aldik-18.html#post22008035

http://www.kadinlarkulubu.com/nisan...ribebisimize-neler-aldik-18.html#post22008035
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aslında güzel fikir
bebek olunca bi şey dağıtacagız sonuçta de mi (ya ben bu tarz şeyleri hiç bilmiyorum sorularım saçma gelebilir)
onun yerine böyle süslü püslü şekerler olur nikah şekeri gibi hem kalıcı olur
maliyeti ne kadardır peki tahmini
ya da kaç kişiye göre yaptırılır ve de nerden yaptırılır:44::44::44:
Yok canım saçma gelmedi herkes yapmıyorki istersen normal çikolata alır dağıtırsın tabiki bunlar daha maliyetli. Ben tavşanın tanesini 1,5 tlye aldım. içine de ayrıca şeker alacağım. 80 tane aldım ben. Sen hangi şehirdesin? Bunların toplu satıldığı yerler var ama internetten de bakabilirsin gittigidiyordaki fiyatlar hemen hemen aynı mağazalarla.
kızlaaaaaaaa biz kocişle yürüyüşe çıktık. güya kalori harcamaktı amacım. gelirken marketten çikolata aldmbir sürü :))) şimdi hepsini yiycem :))
merhaba kızlar nasıl gidiyor hamilelik ?
ya ben dün alt tarafımda baskı hissettim çocuk hareket ettikce sanki orayı zorluyor ve su geliyormuş gibi oluyor çok korktum birşey olacak diye ama olmadı Allahtan sizdede böyle birşey oluyormu yada oldumu??:44:
afiyet bal şeker olsun
bebişe yarasın arkidişim
dilşah bu arada ikimizinde kızlarımızın günleri aynııı
kızlar majezik deyince aklıma geldi. benim adet sancım cok olurdu o kadar olurdu ki ilk gunumde iptal olurdum gunluk yasamımı engellerdi yani kapıları camları kapatıp bagıra pardon böğüre böğüre aglardım. evlenince gecer dedilerhala ne alaka çözemedim gerci sanırım seylen ilgili hihi ama gecmedi şimdi dogurunca gecer diyolar gecermi ki yaa? o agrıdan kurtuldugum için cok mutluyum ama hiç özlemedim geri gelmesini istemiyorum. dogum yapan ama hala adet sancısı ceken varmı?
iki gundur bende de benzer agrilar var birsey olacak diye korktum ama iyiyiz simdi hareket etmese dahada korkardim ama ben iyiyim anne der gibi oynuyo icimde... aman allah korusun yavrularimizi......
cinsiyetini hala ogrenemeyenler varmi benim gibi randevum haftaya pazartesi merak ediyorum ama cevremdekiler benden de merakli cok sukur iki kizim var o yuzden meraklari biraz daha fazla 3.cu ne olacak diye saglikli olmasi yetrli bence allah neyi hayirli goruyosa onu nasip etsin diyorum heppp ama herkese aciklama yapmaktan da yoruldum haftaya ogrensem bile kimseye bi sure soylememeyi dusunuyorum aslinda sinir oluyorum soranlarada![]()
benim durumumda olanlar anlarlar beni
benimki sezeryan olcak canım.sen normal düşünüyorsan bi 10 gün oynar aramızdateşekkür ederim canım evet aynıyız. bakalım kim doğurcak önce :)))
menzilciğim benimde aynıydı hatta acilde iğne yemeden geçmiyordu evlenince geçmedi doğumu normal yaparsan geçer dediler oğlumu çatır çatır doğurdum hem de 4 kiloydu..ama yok geçmedi hala aynı şimdi dr um sezeryan derse hiç itiraz etmiycem bi de onu deneyim![]()
benimde ilginçdir doğumdan 1-2 sene sonra adet ağrılarım azdı.her ay hele adetin 2.günü kimse bana dokunmasın modundayım
canım sen demi normal doğum yapmıştın?
benim bi kızım var.2.de kız olacağını öğrendiğimde meraklı olanlara söylediğimde aldığım tepkiler
-olsun 3.erkek olur inşallah
-neyse sağlıklı olsun
-aa eşin üzülmedimi
-bi erkeği tutturamadınız
ya gerçekten sevinen birini görmedim.sanki çocuğu doğuracak olan onlar![]()
dr neden bıraktırdı acaba?
ben bi ay boynca elevit ve ferrevit i aynı anda aldım sonuç +4 kilo![]()