• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
aynen bende de ayni oldu cok kiziyodum ama bisey de diyemiyodum soranlara kiz dedigimde banada
yaa neyse bitane daha yaparsin oda erkek olur
annene bezemissin sen, ikincide kiz olduguna gore ...
bazilarini surat ifadeleride ayri sinir bozucuydu
bu yuzden bi daha bebek sahibi olmayi dusunmuyodum birde ikinci kizim daha yeni yasina girdi 2010 kasim annesiydim karnimdaki 3.cu :) supriz oldu bizee :1: arkadasim sen oyle diyenleri takmamaya calis ne dersen de onlar hep oyle dusuneceklerdir zaten...ayrica ne varsa artik erkekte bizim milletimiz cok merakli....halbuki evlat evlattir hic birinin birinden farki yok olmamali yani
canım benimde 1 oğlum var 2. de oğlan olacak dediğimde aynı tepkiler bana da veriliyor
neyse ile başlayan cümlelerden sıkıldım
yani toplumu mutlu etmek imkansız
o yüzden çalışmamak en iyisi
biz böyle mutluyuz

kızlar ben normalde siyah atlet kullanırdım bu ara beyaz giyiyorum göüslerimden sarı bir su akıyo çok az atletimin göğüs ucu yerleri sararıyoo acaba iyiye işaretmi bilmiyorum yaşayan varmı aynı şeyi iyi bişey mi?birde bende bebeği bazen çok aşşağılarda hissediyorum ve korkuyorum yanlış yerdemi diye:2::2::2::2::2:
durduk yere mi akıyor
oynamayın fazla ben oynayınca akıyor gibi
kıslaaaaaaaaaaarrrr
kasım anneleri aralık annelerini okudum da birazz
panikledim vallaaa :52:
hepsi ayrı telaşeli
beni bile bi telaşe sardı sanki yarın doğuma gidecem:52:
yarın doğuma gideceğini bilmek nasıl bir duygudur acaba:44:
ya da ne zaman geleceğini bilmeden sancıyı beklemek her an ha geldi ha gelecek diye düşünmek:44:
ben zaten pimpirikli bi tipim bi de sabırsızım
o zamanı nasıl geçirecem bilmiorm
böyle iyi göbüşümde bebişim uslu uslu ohhhh:31:

benim ertesi sabah 10 da ameliyata girecektim akşamına misafirlikteydim
bebek olunca gidemem dedim
o da ne
akşam misafirlikte suyum geldi
telaş yapmayın rahat olun
:)

günaydınn herkeseeee:68::68::68::68::68:

günaydın herkesee
hastane çıkışı setimizi ekledim

http://www.kadinlarkulubu.com/nisan...ribebisimize-neler-aldik-19.html#post22013360
cumartesi günüde kontrolümüz var bir an önce göremek istiyorummmm oğluşumu özledimm:emir_bebek:
çok güzeller tattlımm allah iyi günlerinde giydirmeyi nasip etsin:nazar:

günaydın güzel anneler
doktor kontrolümüz var bugün
oğlumu göreceğim için heyecan bastı
şeker ve ayrıntılı bakılacakmış

hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz:nazar:

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
bende öğlen tetanoz olmaya gidicem,kızlar omuzdanmı vuruluyo bu aşı

günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

ya hemen hemen herkesin göğsünden sıvı gelmeye başlamış ama benden hala gelmedi normalmıkii:26:
yoksa benim sütüm gelmicekmi bebeğimi emziremiycekmiyimmmmmmmmmm:14:

günaydıınnn..

tam omuz denemez aslında biraz daha aşağıdan vuruyorlar canım:1::1:

hangi koluna vurduracaksın karar verdin mi? ben genelde sol tarafa yattığım için sağa vurdurdum geceleri rahat ettim..

evet canım omuzdan vuruluyomuş
ay ben bi saflık yaptım o gün aşı vurulurken kan alırlar ya hep kolumuzdan açtım orayı hemşireyi bekliyorumm. oradan değil omuzunuzdan yapıcaz dedi ay bi utandım:9: kusura bakmayın kan vermekten alışkanlık olmuş dedim.güldü.ama kızarmıştım utancımdan:17:

cnm benimki kolumla omzumun arasından yapıldı..arkadaki o kaba ete:))
günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

ya hemen hemen herkesin göğsünden sıvı gelmeye başlamış ama benden hala gelmedi normalmıkii:26:
yoksa benim sütüm gelmicekmi bebeğimi emziremiycekmiyimmmmmmmmmm:14:

bende taaa 4. ayda sıkmıştım varmı bişi die...aaaa varmış sonra wallihi tillahi hiç sıkıştırmadım.
ama öle atleti vs. ıslatan bişide görmedim

günaydıınnn..

tam omuz denemez aslında biraz daha aşağıdan vuruyorlar canım:1::1:

hangi koluna vurduracaksın karar verdin mi? ben genelde sol tarafa yattığım için sağa vurdurdum geceleri rahat ettim..

bende sağa yaptırcam canım malum sola yatıyoruz hep

cnm benimki kolumla omzumun arasından yapıldı..arkadaki o kaba ete:))

bende taaa 4. ayda sıkmıştım varmı bişi die...aaaa varmış sonra wallihi tillahi hiç sıkıştırmadım.
ama öle atleti vs. ıslatan bişide görmedim

ben sıktım ama yine gelmedi bişi:26:
gelir sanırım dimi gelir ama dimi:50:

:9:
evet canım omuzdan vuruluyomuş
ay ben bi saflık yaptım o gün aşı vurulurken kan alırlar ya hep kolumuzdan açtım orayı hemşireyi bekliyorumm. oradan değil omuzunuzdan yapıcaz dedi ay bi utandım:9: kusura bakmayın kan vermekten alışkanlık olmuş dedim.güldü.ama kızarmıştım utancımdan:17:
:9::9:alemsin
ben birazda bu yüzden sizlere sordum kıslarr

günaydın kızlarrrrrrrrrrrr..
yaa çok kötü grip oldum çok korkuyorum bebeğime bişey olmasın yaaa:43::43::43:
pekmeze limon sıkıp bol bol içtim ıhlamur ve ballı süt içtim ama geçmiş değil..boğazım acıyor burnum akıyor hala:43::43:
kızlar başından ağır grip geçiren nasıl atlattınız lütfen yardımmm

ultrasonda bebikim 1 hafta daha büyük görünüyor.ona göre bugün tam 5 aymı bitirmiş bulunmaktayım:16::16::16::42::42::42:

pekmeze limon sıkıp bol bol içtim ıhlamur ve ballı süt içtim ama geçmiş değil..boğazım acıyor burnum akıyor hala:43::43:

canım bende geçenlerde atlattım ama Allahtan çok şiddetli değildi. ben sadece mandalina yiyerek geçirdim. onun faydasımı oldu bilmiyorum aslında ama onun dışında hiç bişey yapmadım. bende mandalinaya bol c vitaminine bağlıyorum..geçmiş olsun tatlım.bir an önce iyileşmen dileğiyle

:29::29: ne güzel moral veriyon petuş..
olacaz tabi :41::41:
:54::54::54::54:

GEÇMİŞ OLSUN CNM..BEN HEP HASTA OLUR GİBİ OLDUM, HAPŞIRDIM TIKSIRDIM ÖLE YATAKLARA DÜŞMEDİM AMA.
dr birinde c vitamini verdi suda eriyen, kesinlikle içebilirsin dedi ama içmedim.
tavuk suyuna çorba, bol acılı ekşili..olmazsa olmaz...
gece yatarken ballı süt..
taze sıkılmış portakal+limon, içinede havuç ve elma doğruyorum
bunlarla atlatmaya çalışyorum cnm ben

-ıhlamuru , çubuk tarçın,karanfil,kök ile demle.bol limon sık iç.
-1 yemek kaşığında tereyağını hafiffffçe erit bal kat,macun şeklinde sabahları yut.
-günde 1,2 kivi ye.(1 tanesi günlük c vitaminin tamamını karşılıyo)
-bol acılı çorba yap gün içinde bol bol iç

geçmiş olsun.ben geçen hafta bunlarla atlattım

Son düzenleme:
$etek.webp$elbise.webp
kızımın cicileri.. elbiseyi 9 aylıkken giydireceğim.. eteği ise 1-2 yaş grubundan aldım..:37:
abartıyorum biliyorum ama dayanamıyorum.. moral verin kızlar bana ne olur:44:
nassı olsa alınacak yani değil mi?? hem ben bitirdim kızımın ihtiyaçlarını.. şimdi artık işin şov kısmı kaldı değil mi..:50:
allahım pişman oluyorum galibaaa..
bi de son bi söz.. ben cicilerin bir çoğunu aziz bebeden aldım.. bana en hesaplısı o gibi geldi.. istanbulda bilinen bi markaymış.. ben daha önce hiç bilmiyordum ama kumaşları falan kaliteli.. fiyat olarak en iyisi o.. elektronik vs gibi şeyler de var.. pek çeşit yok ama ucuz oluyo çok.. ben neredeyse herşeyi oradan aldım..

Back
X