ehh dogru yolu allah gosterdi sonunda sizevallla ben bıraktım hesap yapmayı...her hafta bitip yeni haftaya basladıgımızda bii haftayı daha geride bıraktık dıe sevınom işte
yaa karyola işini ne yaptınız ??? sen ıkeaya mı bakacaktın..ya ordakı karyolalarda cok basıt uygun fıyatları ama cekmece yok bişey yok hanı ordakıler sankı 2.3. cocuguna dusnursen alınacak gibi...bizim eve yakın fetih mah.dıe bi yer var orda da modoko gibi aynı urunler daha uyguna satılıyor ama bii suru ozellik sayıyor sadece karyola 1000 tl maşallh...belis dıe bii yer var umranıyedeymıs yeride siteden baktım fena değil gibi ....
cnm geçen ikeadan dönerken gördüm belisi...bende bi ara belis düşündüm, ama ben düz beyaz sallanmayan ve çekmecesiz bişi istiom.
ikedakiler süper kaliteli değil, ama olabilir, yazdım aklıma...sıkıntısı şu..genelde netten baktıklarımda parmaklıkların altında kızak var, o kızak sayesinde parmaklıkların boyu ayrlanabiliyo...ikeanınkilerde kızak yok, yatağın altında vida yeri var, yatağı aşağı yukarı hareket ettirebiliyosun..kullanışsız biraz yani..
nasıl bişi baktığını belirle bence önce..
ben mesela renk olarak düz beyaz olacak, boyu 60*120 yada 70*130 olacak maximum...sallanmayan olacak...yatağın derinliği ama parmaklık kaydırarak ama yatak kaydırarak bi şekilde bi kaç seçenekle ayarlanabilir olacak..
büyüyen beşikmi- normal beşikmi buna karar ver önce..belisede bak mutlaka 400-600 arası çok güzel beşikler, büyüyen beşikler vs. var netten baktığım kadarıyla, bide sertifikalı onun ürünleri..
Son düzenleme: