yinede pişman olup arayanına denk gelmiş cnm ne güzel, benimki hayatta pişmanda olmaz...
onlar sanki daha bi alınganlar bu döenmde ya, bende ona karar verdim.:44:
üzme cnm kendini..
günaydınlarrrr..
biz tam 4-5 ayda alıştık bu zorlu sürece. kişiliklerimiz değişti. dun 6 aylık bebegi olan bi arkadasımla tamda bu konu hakkında konustuk. dogumdan sonra vayyy bee diyeceksin dedi butun huyların dogumla birlikte kaybolacak ve eski haline döneceksin. ya ben bunu yapıyodum ama artık yapmıyorum yada bunu yapamıyodum ama artık yapıyorum die sasıracaksın dedi ve ekledi: nasıl eskisi gibi uzerine dusmuyo ilgi göstermiyo dimi? aslında bize öyle de geliyo olabilir ama dun gece bende tartıstım. butun hevesin cocuk için 3 ay mıydı şimdi nie ay hamile sunu yapiyim bunu yapiyim gibi davranmıyosun su an daha cok ihtiyacım var agırlastım daha hassaslastım dedim. sarıldı bana sana öyle geliyo ne yapacagımı sasırdım inanki gibi bişiler söyledi. yani hani kadınlar erkeklere oranla daha duygusal daha ilgilidir onlardan bekleriz bizde kendimiz gibi olsunlar isteriz ama bir turlu olmaz yaa.. şimdi daha duygusalız daha sevgi doluyuz ve bence bu odunlardan daha fazlasını istememeliyiz. olmuyo yani odun odundur.. ama odun da olsa aahh aşşşşkk :)