• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
hemen bende kocaman kulaklıklardan alıp dinleteceğim oğluşumaa:46::46:

evet canımm dışarı adımımı atabildiğim zaman ilk iş gidip büyük kualklık almak olcak bu sefer insafa gelirde annemi meraklandırmiyim artık der belki :46::46:

ayy hürrem dedinde haticenin bebeği öldüğünden beri psikolojimi bozdu o film ağla ağla bi hal olduydum kocam izletmiyo artık onu bana:52::52:

dellenme tuni ya..
geçen yıl osmancık ilk çıktığı zamanlardı, arkadaş yeni hamile.
sen ağla ağla diziye üzül...gecsinde acile kaldırıldı, düşük tehlikesi geçirdi..
aklına mukayet ol bebem:27::27:

günaydın hanımlarrr hastaneden geldim şimdi tahlil yaptırdım tekrar kan ve idrar sizler nasılsınız bakalım

ayyy çok komikti zaten ya..
dün sırtıma doldurdum 3 yastığı yorganada sarıldım,diktim gözleri tavana oturarark yattım
eşim dio napıon.
dedim son haftalarda böle oturarak yatılıomuş, alıştırma yapıom:)))
bende insanlar öle dedikçe stres oluom ya..bu aylar balayıymışşşşşşşş:53::53:
ne komik hallere giriyoz yaa:9:
bazen bakıyom elim belimde yürüyom göbe çıkara çıkara sonra gülüyom kendine dur hele daha kaçıncı aydayım diyom hemen hamile triplerine girmişim:9:

Ben de dön dur bir bakıyorum sağa dönmüşüm. Hamileleğimin başından beri alışıyım diye sola yatıyorudum ya da ben öyle sanıyorum :) Bir bakmışım sağa dönmüşüm.hergün aynı da bugün daha çok uykum var ya başımda ağrıyor gidip uyumak istiyorum yaa :43::43:

sağa yatmak ne kadarda değerliymiş bee pehhhh:1:
yeni yeni anlıyoz hee
akşam olsada yatsak yaa bugün maç varmış zaten herif izlesin bende erkenden bayılim ohhh:16:

:46::46:

benim yafru hep slow dinliyodu anası yüzünden accık faydalı müsükler dinletim kızıma. doğunca slow şarkılarla uyurmuş bide:52:

tuni senmi demiştin bi arkadaşının bebeği sibelcanın son vapur şarkısıylamı uyuyodu:1:

evet kuzum beşiğe yatıırıyodu sibel can hançeri açıyodu sallıyodu beşiği susup uyuyodu yawrum.. susturucu gibi kullanıyodu şarkıyı :52::52:

dellenme tuni ya..
sen ağla ağla diziye üzül...gecsinde acile kaldırıldı, düşük tehlikesi geçirdi..

amanınnn ciddenmi Allahım korusun yaa yok okadar hırpalamadım kendimide eşimin ağlamamı görmesi yetti yani:1:
ben kayahanla karısının yaptığı ninniyi dineltecm kuzuma :46::46:

dellenme tuni ya..

delirmeyin lan diziye üzülürmü insan akıllı olunnnn

tuniiiiiiiiiiiiiiiiiiiii gelirsem yanına :57::57:

günaydın canımcım..ya o karışımı dün kuzenim yaptı bana yedim o an iyi geldi ama sonra bida..bide akşam intte okudum hamileler ve loğusalar için zencefili öenrmiyolarmış ama nedeni yazmıyodu bilmiyorum açıkçası..

bilmiyordum söylediğin iyi oldu canım...

günaydın hanımlarrr hastaneden geldim şimdi tahlil yaptırdım tekrar kan ve idrar sizler nasılsınız bakalım

canım doktorunmu istiyo bu tahlilleri senmi yaptırıyosun. ne için bide bu tahliller
benden daha hiç tahlil yapmadılar
bi ilk hamileliğimi öğrendiklerinde yapmışlardı o kadar:53:
hoşgeldin bideee:29:

kızlar neden sola dönerek yatmak gerekiyoki ben uyanıyom gece hep sağdayım yaaa inat eder gibi :57::57:

ben ve bi kaç kişi var cnm..
dün ben bununla ilgili duygularımı yazmıştım..sayfa 1752 de saat:17:36 da benim tarafımdan yazılmış yazıya bakman mümkün olurmu cnm..tekrar yazmaya üşendim şimdi:))
çok tşk ederim canım hemen bakayım pek takip edemiyorum işler yoğun

günayın canım..bana 2 hafta önce bebeğin plesantası aşağda dedi doktroum rahim ağzına yakınmış ama zamanla yukarı çıkar çıkmazsa doğum şeklini değiştirri normal doğum yapamazsın demişti..ama evelsi gün doktor gene baktı ve bebeğin plasentası bu sefer olması gereken yere çıkmış..endişelenme bikaç kişide olan bi durum ama zamanla yuları çıkacaktır canım..

canım seninle aynı haftadayız doktorumda dedi rahim büyüdükçe yukarı çıkar diye inşallah çıkar tez vakitte
canım bu arada sen bu iki haftada özel bi şey yaptın mı çalışıyor musun yatıp dinledin mi

Son düzenleme:
ayy evet evet sağa dönüp yatmak bi tatlııııı bi güzelll geliyokii çekiyo resmen sağa dönünce bi ohh çekiyorum ama 3-5 dk anca sürüyo bende vicdanen rahatsız oluyorum sıkışırsa nefes alamazsa falan diye. sola dönüyom hemen ama diken üstünde gibi oluyom bu seferde.
3,5 ay (ve bilumum 2-3 yıl :1:) devam uykusuzluğa hele ilerleyen zamanlarda iyice uykusuz kalacan dediklerinde ürküyo insan:18:
senin herif iyileşince gelir yanına
1 güğnlük sefa sefadırrr:1:

Ben 3 aydır bu yastıkla yatıyorum. İlk başta daha göbişim bile olmadığı için pek birşey anlamamıştım ama son 1 aydır baya iyi geldi.
Özellikle yatış pozisyonu için. Yüzüstü yatmamı engelliyor ki ben hep yüzüstü yatan biriyim. Sağa dönük yatsam bile destekler sayesinde bebiş ve ben rahat ediyoruz. Daha sonrada emzirme yastığı olarak ve de yerde oynadığı dönemde çevresine koruyucu yastık olarak kullanabiliyorsunuz

$yastık1.webp$yastık2.webp

evet kuzum beşiğe yatıırıyodu sibel can hançeri açıyodu sallıyodu beşiği susup uyuyodu yawrum.. susturucu gibi kullanıyodu şarkıyı :52::52:

amanınnn ciddenmi Allahım korusun yaa yok okadar hırpalamadım kendimide eşimin ağlamamı görmesi yetti yani:1:
ben kayahanla karısının yaptığı ninniyi dineltecm kuzuma :46::46:

ayy yirim onu ben ya benim kızda heralde damar müziklerle kafayı bulacak:1:

ivit o ninni çok güsellllllllll:31: sözleride çok güzell:31:

Ben 3 aydır bu yastıkla yatıyorum. İlk başta daha göbişim bile olmadığı için pek birşey anlamamıştım ama son 1 aydır baya iyi geldi.
Özellikle yatış pozisyonu için. Yüzüstü yatmamı engelliyor ki ben hep yüzüstü yatan biriyim. Sağa dönük yatsam bile destekler sayesinde bebiş ve ben rahat ediyoruz. Daha sonrada emzirme yastığı olarak ve de yerde oynadığı dönemde çevresine koruyucu yastık olarak kullanabiliyorsunuz

Eki Görüntüle 302655 Eki Görüntüle 302656

aaa çok güzelmişşş:46::46:
araştırayım bi bendee

yok anacim ya bu benim sipa cok inatci.cikolata yedim,sol yanima yattim telden son ses muzik actim.gene yok biseyyyyyyyyyyyyy

ninni gibi geldi demekki tatlim.dur bi deneyim belki ise yarar
özendim şimdi :1::1::1: bende dinleteyim bariii :1::1::1:

ayyy çok komikti zaten ya..
dün sırtıma doldurdum 3 yastığı yorganada sarıldım,diktim gözleri tavana oturarark yattım
eşim dio napıon.
dedim son haftalarda böle oturarak yatılıomuş, alıştırma yapıom:)))
bende insanlar öle dedikçe stres oluom ya..bu aylar balayıymışşşşşşşş:53::53:

ben dizlerimin arasına birde minder alıyorum geceleri, omuriliği daha düzgün oluyormuş ozaman uykularda daha sağlıklı oluyormuş. ben alıştım şimdi hep o yastığı bacaklarımın arasına alıp, sola dönüp uyuyorum. kocam beni geceleri çok uyandırıyo ama yaa.. normalde başımda davul patlatsalar oraları olmazdım öteki tarafıma döner uyurdum. şimdi kocam bacağını kıpırdatsa uyanıyorum bide çemkiriyorum adama :1::1::1:

kızlar neden sola dönerek yatmak gerekiyoki ben uyanıyom gece hep sağdayım yaaa inat eder gibi :57::57:
cnm bebeği besleyen damarlar vs. sağdaymış, o nedenle sağa dönerek uyumayın diolar...ben bunu sormadım ama henüz dr uma, oda bi tembihde bulunmadı...

haaa bu çok güselmişşşş
benim yorgan ve 3 yastıkla yaptığım herşeyi tek hareketle yapan bişi varmış yani hııı:53::53::53:

delirmeyin lan diziye üzülürmü insan akıllı olunnnn

tuniiiiiiiiiiiiiiiiiiiii gelirsem yanına :57::57:

ama amaaaaa çok acıklıydı valla istemsiz oldu annelik duygularım kabardı dayanamadım:1:

bilmiyordum söylediğin iyi oldu canım...

ama genede iyce bi araştırmaK lazım bence canım bana saçma geldi çünkü..

çünküm bebeğe kan akışı daha güçlü gidiyomuş sola yatınca şeker ama sağa yatmakta okadar sakıncalı bi durum değil yaa..bende kalkıyom bi bakıyom sağ tarafımda hatta sırt üstü yatıyom :1:

çok tşk ederim canım hemen bakayım pek takip edemiyorum işler yoğun

canım seninle aynı haftadayız doktorumda dedi rahim büyüdükçe yukarı çıkar diye inşallah çıkar tez vakitte
canım bu arada sen bu iki haftada özel bi şey yaptın mı çalışıyor musun yatıp dinledin mi

canım özel bişey derken nasıl bişey?? ben çalışmıyorum canım evdeyim şuan memleketteyim astım rahatsızlığım var o yüzden geldim dinlenmeye çalışıyorum ama 2 gündür acaip gribim..sen bebişini hissediyomusun piki hıı :1:?

ayy yirim onu ben ya benim kızda heralde damar müziklerle kafayı bulacak:1:

ivit o ninni çok güsellllllllll:31: sözleride çok güzell:31:

sanırım benim oğluşta damarcı olcek canım:52::52: anası hakan altun ebru gündeş ebru yaşar dinlerse nolur ha nolurr söleyin bana :52::52:

yok anacim ya bu benim sipa cok inatci.cikolata yedim,sol yanima yattim telden son ses muzik actim.gene yok biseyyyyyyyyyyyyy

bendensin yawrummmmmm :27::27:

evet bende görmüştüm bu yastıkları.. baya ii diyorlar nette.. ama ban biraz fazla pahalı geldi.60-70 lira civarıydı galiba. hadi öyle böyle kullansan kullansan en fazla 1 sene sonrası çöp olacak.

evden bi minder buldum onu kullanıyorum dizleirmin arasında şimdilik yeterli geliyor ama bakalım ilerleyen günlerde belki böyle bişiye ihtiyacımız olur...

sanırım benim oğluşta damarcı olcek canım:52::52: anası hakan altun ebru gündeş ebru yaşar dinlerse nolur ha nolurr söleyin bana :52::52:

bendensin yawrummmmmm :27::27:
ama yaaaa, ben hiç müzik dinlemem..
dinlesemde bi tek feridun düzağaç dinlerim..yani onuda ayda yılda bir keyfe gelirsem..ot gibi olcak o vakıt benim kuzu:)))
evet bende görmüştüm bu yastıkları.. baya ii diyorlar nette.. ama ban biraz fazla pahalı geldi.60-70 lira civarıydı galiba. hadi öyle böyle kullansan kullansan en fazla 1 sene sonrası çöp olacak.

evden bi minder buldum onu kullanıyorum dizleirmin arasında şimdilik yeterli geliyor ama bakalım ilerleyen günlerde belki böyle bişiye ihtiyacımız olur...

bende ikeadan salondaki koltulara uzunca 2 yastık almıştım..
şimdi birini sağa birini sola koydum yatakta
sağa dönünce sağdakini sola dönünce soldakini bacamın arasına koyyom..uzunca bişi...bi ucunu bacamın arasına bi ucunuda göbemin altına koyyom:))

Back
X