• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
sanırım benim oğluşta damarcı olcek canım:52::52: anası hakan altun ebru gündeş ebru yaşar dinlerse nolur ha nolurr söleyin bana :52::52:

bendensin yawrummmmmm :27::27:

bende sendenim yavruu. paylaştığın şarkıları büyük bi zevkle dinliyorum zaten:9:
giriyorum profiline du bakim nihan ne paylaşmış 2 dinliyim diyorum :9:

bende sendenim yavruu. paylaştığın şarkıları büyük bi zevkle dinliyorum zaten:9:
giriyorum profiline du bakim nihan ne paylaşmış 2 dinliyim diyorum :9:

hahaha süpersin yawrum ozamannn müzik konusunda aynı kafayı yaşıyoz desene :21::21::21:

ama yaaaa, ben hiç müzik dinlemem..
dinlesemde bi tek feridun düzağaç dinlerim..yani onuda ayda yılda bir keyfe gelirsem..ot gibi olcak o vakıt benim kuzu:)))

bende ikeadan salondaki koltulara uzunca 2 yastık almıştım..
şimdi birini sağa birini sola koydum yatakta
sağa dönünce sağdakini sola dönünce soldakini bacamın arasına koyyom..uzunca bişi...bi ucunu bacamın arasına bi ucunuda göbemin altına koyyom:))

petuş sen müsük dinlemiyon yağmuru bari mahrum etme yazınnkkk yawruma..şu koca kulaklıklardan al bize yazarken müsük aç yağmurda dinlesin :52:

bende ikeadan salondaki koltulara uzunca 2 yastık almıştım..
şimdi birini sağa birini sola koydum yatakta
sağa dönünce sağdakini sola dönünce soldakini bacamın arasına koyyom..uzunca bişi...bi ucunu bacamın arasına bi ucunuda göbemin altına koyyom:))

ohh ohh super...

anladım kızlar ozaman dahada dikkat edeyim inşallahh yapabilirim eşime diyimde beni uyarsın :57:

hahaha süpersin yawrum ozamannn müzik konusunda aynı kafayı yaşıyoz desene :21::21::21:

petuş sen müsük dinlemiyon yağmuru bari mahrum etme yazınnkkk yawruma..şu koca kulaklıklardan al bize yazarken müsük aç yağmurda dinlesin :52:

kendimi kötü hissettim zaten bak şimdi...
o koca kulaklıklardan vardı sanırım bu eve taşınırken attım ben onu:27::27::27: bu ne işe yararki, kullanana yok die
haydeeee
hemen bi albüm yapcam..
la li lo yla başlıcam...
çok şiştim, çok kıskandım...:19::19::19:

ya kızlar böyle araya girmiş gibi olacağım ama. Ben artık ilişkiden soğumaya başladım :26::30: baştan beri normaldik ama bebiş büyüdükçe zorlanıyoruz. Annelik duygularım ağır basmaya başlıyor eşimin de babalık. Varmı sizde böyle şeyler ? :30:

ya kızlar böyle araya girmiş gibi olacağım ama. Ben artık ilişkiden soğumaya başladım :26::30: baştan beri normaldik ama bebiş büyüdükçe zorlanıyoruz. Annelik duygularım ağır basmaya başlıyor eşimin de babalık. Varmı sizde böyle şeyler ? :30:

o söylediğin yaklaşık 5 aydır var zaten biz de..ilk zamanlarda biraz biraz oluyordu ama uzuuuun zamandır yok..
ama istemeyen taraf kocam.. korkuyo zavallım bişey olcek diye.. şikayet eden bendim :26: ama alıştım artık ben de.. sarmaş dolaş uyuyoruz öylee..

cnm ya stres yapma yani..
bak gününü bile hatırlıom 17 temmuzdan buyana biz birbirimize el sürmedik..
17 temmuzda son bebik denemsini yaptık, sonra hep dedik ya varsa bişi..
sonra öğrendikki var komik geldi, orda bişi varken suç işler gibi
sonra vs. vs. 5 ay olyo yani nerdeyse...
bi kere denememiz oldu canım yandı buraktık..eşimlede konuştuk yani, dedik canımız isteyene kadar zorlamayalım kendimizi..sonuçta 9 ay nedirki:31::31::31:

soğukluk değil ama baya ara verdik yani hele göğsümden süt geldi dediğimden beri eşime bana arkasını dönüp yatıyo ya bişey olursa diyo yinede ben çok ara vermekten yana değilim eşme ilgi göstermiyomuşum gibi geliyor:26:

ama amaaaaa çok acıklıydı valla istemsiz oldu annelik duygularım kabardı dayanamadım:1:

ama genede iyce bi araştırmaK lazım bence canım bana saçma geldi çünkü..

çünküm bebeğe kan akışı daha güçlü gidiyomuş sola yatınca şeker ama sağa yatmakta okadar sakıncalı bi durum değil yaa..bende kalkıyom bi bakıyom sağ tarafımda hatta sırt üstü yatıyom :1:

canım özel bişey derken nasıl bişey?? ben çalışmıyorum canım evdeyim şuan memleketteyim astım rahatsızlığım var o yüzden geldim dinlenmeye çalışıyorum ama 2 gündür acaip gribim..sen bebişini hissediyomusun piki hıı :1:?

canım yani yatarken otururken yürürken nasıl yapıyorsun hani 2 hfatada plesanta yukarı çıkmış ya ondan sordum geçmiş olsun rahatsızlığın içinde bi gün çok hissediyorum bi gün hemenhemen hiç hissetmiyorum doktorum hatta erken daha hissetmen için demişti sen nasıl hissediyorsun

cnm ya stres yapma yani..
bak gününü bile hatırlıom 17 temmuzdan buyana biz birbirimize el sürmedik..
17 temmuzda son bebik denemsini yaptık, sonra hep dedik ya varsa bişi..
sonra öğrendikki var komik geldi, orda bişi varken suç işler gibi
sonra vs. vs. 5 ay olyo yani nerdeyse...
bi kere denememiz oldu canım yandı buraktık..eşimlede konuştuk yani, dedik canımız isteyene kadar zorlamayalım kendimizi..sonuçta 9 ay nedirki:31::31::31:

9 ay kırk gün canım petuşum evet bencede öyle dalından düşmedik yani sonradan yap yap dur :27::27:

kuzum çok saol..ama sinirlerim bozuldu yaa 3 gündür naptıysam azalmadı bile...bu sefer astımımıda tetikledi nefesim daraldı gittim oksijen verdiler..öksürdükçe karnım kasılıyo bi yandan grip hapşırık..bunalldım resmen :43::43: inş. bi an önce geçer artık yaa...çocuğuma bişey olur diye korkuyorum off:43::43:

geçmiş olsun arkadaşım..ben de 2 hafta önce ağır grip oldum nefes alamıyodum öksürüğe dönüyodu annemin bi yöntemiyle atlattım belki sen de denersin derdine derman olur diye yazayım dedim..

neredeyse sıcak ılık 1 bardak suya 1 çay kaşık tuz yarım çkaşık karbonat at ama tadına bak iğrendirmesin seni. bunu sırayla hem gargara hem burnundan çekeceksin hatta burnundan çekip ağzından atmaya çalış zamanla oluyor ama 1 bardak suyu yapa yapa bitir günde 3 kere yapmaya çalış bütün üst solunum yolu temizleniyo..bi dene istersen..

kendimi kötü hissettim zaten bak şimdi...
o koca kulaklıklardan vardı sanırım bu eve taşınırken attım ben onu:27::27::27: bu ne işe yararki, kullanana yok die
haydeeee
hemen bi albüm yapcam..
la li lo yla başlıcam...
çok şiştim, çok kıskandım...:19::19::19:

şu klasik müzikler var onlarda çok rahatlatıcı oluyo bende onlardan bi albüüm yapmayı düşünüyorum hem kendim dinlerim hemde bebişime dinletirim ohh relaxx:49::49:
o büyük kulaklıklardan bende alıcam diyodum biraz önce ama baktım içerde varmış bizim kardeşim almış saolsun :1::1:

canım benim libidom tavan ama naparsın kocam olmadıktan sonra yanımda bişeycik yapamıyoz malesef :1::1:
zaten toplasan 3ü geçmez hamileliğimin başından beri korkumuzdan yapamamıştık hiç..

soğukluk değil ama baya ara verdik yani hele göğsümden süt geldi dediğimden beri eşime bana arkasını dönüp yatıyo ya bişey olursa diyo yinede ben çok ara vermekten yana değilim eşme ilgi göstermiyomuşum gibi geliyor:26:

9 ay kırk gün canım petuşum evet bencede öyle dalından düşmedik yani sonradan yap yap dur :27::27:

yok cnm ya sende ne kadar annelik duygusu varsa onlardada babalık duygusu var.
walla ben kocama söledim, kendimi kötü hissediyorum, seni ilgisiz bırakıomuşum gibi gelio didim.
didi sarılıp yatıoz ya daha ne olsun didi....ben abazamıyım diede kızdı hatta..dellenme düşünme öyle şeyleri, çok mutluyum didi
öle sarılıp yatıoz....aradada yağmur:))):31::31::31:

yok cnm ya sende ne kadar annelik duygusu varsa onlardada babalık duygusu var.
walla ben kocama söledim, kendimi kötü hissediyorum, seni ilgisiz bırakıomuşum gibi gelio didim.
didi sarılıp yatıoz ya daha ne olsun didi....ben abazamıyım diede kızdı hatta..dellenme düşünme öyle şeyleri, çok mutluyum didi
öle sarılıp yatıoz....aradada yağmur:))):31::31::31:

ayy ne güzel tablo ya allahım bozmasın inşallahhh :nazar::nazar::nazar:

slm kızlar maalesef size iyi haberlerle gelemedim gece 12 den sonra çok şiddetli kusmaya titremeye başladım buna ishal de eşlik edince doktorumu aradım hemen.acile koş bebek seni zehirliyor olabilir dedi yıkıldım resmen acile gittik hemen serum bağladılar kaybolan sıvıyı yerine koymak gerekmiş.tahlillerim yapıldı çok şükür bebek iyiymiş beni bebek zehirlememiş gıda zehirlenmesi olmuş neyin zehirlemiş olduğunu bir türlü anlayamadım ama bu haberi duyana kadar ömrümden ömür gitti.13:15de doktor ultrasona alacak bebeği etkileyip etkilemediğine bakacaklar lütfen dualarınızı bizden esirgemeyin iyi olsun bebeğim:14::14:

ayy ne güzel tablo ya allahım bozmasın inşallahhh :nazar::nazar::nazar:

amin canımmmm:nazar::nazar:
zaten biz beyimle konuştuk...
öle yağmur doğunca başka odalarda yatıramıycaz sanırım..1 yaşına kadar odada beşiğinde, 1 yaşından sonrada aramızda..
offf uzmanlar ne derse desin ya...ben şimdiden böle düşünyom yani..o zmn allah bilir nolurum..
çalışcam akşam 8 de eve gelcem...max. 2 saat vakit geçircem kuzumla kocamla, sonrada kuzuyu atcaz başka odaya
benim kendime hiç umudum yok walla..

Back
X