• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
hııh aynen benim de öyle.. hava kapalı olunca depresif oluyorum hemen.. azıcık güneş yetiyor neşelenmeme..
bi de sabah sabah felaket haberiyle başladım güne.. bizim kurumun gece 12 'de asansör halatı kopmuş.. içinde de genel müd ve yardımcısı ile 2 de misafiri varmış.. 5 kat aşağıya çakılmışlar.. ameliyata almışlar şimdi.. kırık doluymuş her yerleri..
inanamadım yaa.. her gün inip çıktığımız asansör.. ve eğer gece o saatte kopmasaydı o halat sabah kopabilirdi.. ve benim de başıma gelebilirdi.. bebeğim ne olurdu o zaman

canım ya Allah korumuş, bende artık herşeyden korkuyorum, karşıdan karşıya geçerken, ne biliyim herşeyden işte hep çocuğuma bişey olursa diye, ay ya bu annelik ne kadar zormuş.........

hııh aynen benim de öyle.. hava kapalı olunca depresif oluyorum hemen.. azıcık güneş yetiyor neşelenmeme..
bi de sabah sabah felaket haberiyle başladım güne.. bizim kurumun gece 12 'de asansör halatı kopmuş.. içinde de genel müd ve yardımcısı ile 2 de misafiri varmış.. 5 kat aşağıya çakılmışlar.. ameliyata almışlar şimdi.. kırık doluymuş her yerleri..
inanamadım yaa.. her gün inip çıktığımız asansör.. ve eğer gece o saatte kopmasaydı o halat sabah kopabilirdi.. ve benim de başıma gelebilirdi.. bebeğim ne olurdu o zaman

Off çok kötü yaa asansör düşerken o adamların halini düşünsenize . Allah göstermesin , Allahh korusun.

canım çok geçmiş olsun dediğin gibi de olabilirdi ama olmamış çok şükür bunun için çocuk sevindir bence..Allah bizi ve meleklerimizi koruyor çok şükür.güzel düşün herşey güzel olsun inşallah..
benim minik kuzu iki gündür kıpır kıpır dönüyo geceleri hiç uyumuyor akşam eşim sarıldı uyuycaz bir tekme babaya eşim ilk defa bu kadar hissetti öyle güzel bir duygu ki..rabbim kucağımıza sağlıklı bir şekilde almayı nasip eder inş...

$yk14a[1].webp

KAYINVALİDEMİN ALDIĞI UYKU SETİ..CHİCCO..
aynen bu renk..cibinliği yok tabe..beşik kenarı+yorganı+yazlık kışlık nevresimleri+çarşafları+battaniyesi+alt açma şeyisi..
içinin çarşafı yastık kılıfı pembe..

hepsi çok güzel çok kaliteli emme bu kahverengi çizgisi tüylerimi tiken tiken yapıo..
nefretttt ediom kahverengiden:(((

ay Allah korusun ya. hastalara acil şifalar inşallah

Eki Görüntüle 302748

aynen bu renk..cibinliği yok tabe..beşik kenarı+yorganı+yazlık kışlık nevresimleri+çarşafları+battaniyesi+alt açma şeyisi..

hepsi çok güzel çok kaliteli emme bu kahverengi çizgisi tüylerimi tiken tiken yapıo..

canım değiştirip farklı renk alma imkanınız yokmu içine sinmediyse

pancem çok geçmiş olsun kötü düşünme herşey ıyı inşallah bebeişine birşey olamamıştır ...

Eki Görüntüle 302748

bende kahverengini pek sevmem ama bu çok da kötü durmuyo canm ya hem unutmaki okadarını bile almayanlar varr (örnek benim KAYNANAMMMM ) :1:

ay Allah korusun ya. hastalara acil şifalar inşallah

canım değiştirip farklı renk alma imkanınız yokmu içine sinmediyse
sinmedi emme artık çok geç...çok gazladım çok güzelmiş die:27:
bende kahverengini pek sevmem ama bu çok da kötü durmuyo canm ya hem unutmaki okadarını bile almayanlar varr (örnek benim KAYNANAMMMM ) :1:

dur noktam hep bu oluo cnm zaten:17:

Son düzenleme:
petuş hiç takılma ben kahverengi bi hastane çıkışı gördum resmen aşık oldum alabılırım bilene yani:))
takımda çok hoş görunuyo gule gule kullansın bebişin

:53::53::53:

ayy Allah korumuş kuşum seni yaa:50:
asansöre binerken hep bu aklıma gelir benim şimdi,belkide binmem artık korkudaann:18:

petuş hiç takılma ben kahverengi bi hastane çıkışı gördum resmen aşık oldum alabılırım bilene yani:))
takımda çok hoş görunuyo gule gule kullansın bebişin
hiç heycanlı değilsin sevda:))
sen naptın dr işini bu arada, aldınmı randevu, bak tasası bana çöktü, hııı
:1::1::1::1:
ama hoş sade bi takım canım. kahvelerde o kadar koyu deel gibi duruyo burdan güle gülle kullansın yağmur kızçe. gece uyanmadan deliksiz uykular uyusun :31:

bencede hiç uyanmasın, yoksa ben onu o takımın içinde gördükçe cinnet geçircem:)):1:

hiç heycanlı değilsin sevda:))
sen naptın dr işini bu arada, aldınmı randevu, bak tasası bana çöktü, hııı

aldım yarın 3 buçuğa görecem yavruşumu yettı bu gari bu ayrılık özledim:(
ayrıntılı için gun verir buyuk ıhtımal...

bencede hiç uyanmasın, yoksa ben onu o takımın içinde gördükçe cinnet geçircem:)):1:

bide nevresım takımı alırsın petuşşş geçirirsin uyku setıne arada öle kullanırsın:))

Eki Görüntüle 302748

benim evim,koltuklarım,perdelerim,halım,yatak odam,mutfak dolabım,banyo dolabım baştan başa kahve-bej:33::33:
kahvenin tüm tonlarına hakimim,içmeyide severim zaten:68:

benim evim,koltuklarım,perdelerim,halım,yatak odam,mutfak dolabım,banyo dolabım baştan başa kahve-bej:33::33:
kahvenin tüm tonlarına hakimim,içmeyide severim zaten:68:
NEAAA:53::53::53::53::53:
mutfak dolaplarım kırmızı, halısı perdesi kırmızı:)
salon takımım bej, halısı düz petrol yeşili, berjerim pembe:)
yatak odam beyaz, avizesi morrr
banyom beyaz, halısı takımı mavi
nassıııı hıı nassııı
renkli bi kişiliğimdir vesselam:27::27::27::27:
kahverengi ömrümde giymişliğim yok, bi çöpüm bile yok, beni bunalıma sürüklüo resmen:)):37::37:
yavrum yazdımda alıntının içinde kalmış:D
yarım 3 buçuğa aldım randevuyu görcem meleğimi ayrıntılı için gun verir çok uzatmasa barii:37:

hee ok, tamam için rahatladı, dedeim bu gitmicek heralde, akışına bıraktı doğumuda evde yapcak:27::27::27:

canım çok geçmiş olsun dediğin gibi de olabilirdi ama olmamış çok şükür bunun için çocuk sevindir bence..Allah bizi ve meleklerimizi koruyor çok şükür.güzel düşün herşey güzel olsun inşallah..
benim minik kuzu iki gündür kıpır kıpır dönüyo geceleri hiç uyumuyor akşam eşim sarıldı uyuycaz bir tekme babaya eşim ilk defa bu kadar hissetti öyle güzel bir duygu ki..rabbim kucağımıza sağlıklı bir şekilde almayı nasip eder inş...

Off çok kötü yaa asansör düşerken o adamların halini düşünsenize . Allah göstermesin , Allahh korusun.

canım ya Allah korumuş, bende artık herşeyden korkuyorum, karşıdan karşıya geçerken, ne biliyim herşeyden işte hep çocuğuma bişey olursa diye, ay ya bu annelik ne kadar zormuş.........

ekleyebilio olman lazım

ayy geçmiş olsun ya...en korktuğum şeylerden biridr..bide yolda yürürken apartman altlarından vs. hiç gidemem kafama bişi düşer die..

:53::53::53:

ayy Allah korumuş kuşum seni yaa:50:
asansöre binerken hep bu aklıma gelir benim şimdi,belkide binmem artık korkudaann:18:
çok teşekkür ederim kızlar.. moralman bitiğim.. kurumda da bi sessizlik hakim.. akşam haberlerde görürsünüz büyük ihtimalle zaten.. genel müd. misafiri de futbol federasyonu eski başkanı ile oğluymuş.. yazık yaa.. kiminin kaburga kırık kimin kol bacak.. ama allah korumuş yine de..

Back
X