Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
burdayım canımmmayzaa orda mısın sana birşey soracaktım
QUOTE=lagrima;22043831]huuuuuu huuuuuuuuu
burdayım canımmm
Geçen gün sormuştum ama cvbı takip edemedim. Ben detaylı ultrasonu tekrar başka bir doktora yaptırmak istiyorum ikinci defa yaptırmanın bebeğimize zararı var mı? Sen detaylı ultrasonu 2. defa yaptırmış mıydın? Ben ilkini 19. haftada yaptırdım ama araştırdığım kadarıyla anomali oluşumu 22-23. haftada kendini gösterirmiş. Amniyosentezden zaten vazgeçmiştim ama bir detalı usg yaptırırsam belki daha rahatlayacam.
Geçen gün sormuştum ama cvbı takip edemedim. Ben detaylı ultrasonu tekrar başka bir doktora yaptırmak istiyorum ikinci defa yaptırmanın bebeğimize zararı var mı? Sen detaylı ultrasonu 2. defa yaptırmış mıydın? Ben ilkini 19. haftada yaptırdım ama araştırdığım kadarıyla anomali oluşumu 22-23. haftada kendini gösterirmiş. Amniyosentezden zaten vazgeçmiştim ama bir detalı usg yaptırırsam belki daha rahatlayacam.
canım detaylı ultrason ben birkez çektirdim ama benim kendi doçent doktorum izmirdeydi biliosun ben geçen hafta oraya gitmiştim orda normal ultrasonla inceledi bir sorun demiştii bu pazarteside yine araştırma hastanesine gitmiştim başka bir amaçla gitmişken ilacımı yazdırayım dedim ve yine doç doktor senin detaylı ultrason vaktin gelmiş dedii ben 20+2 günlüktüm ogün ama öğlende normal asistan baktı bebeğe 1 saat sonra hocamız detaylı bakıcak dedii eşim sordu bir zararı olurmu bukadar sık girmesinin dedii hayır dedii sen 22-23 haftaları nerden öğrendin bak çok araştırıkça hep aklın aslında aklımız karışıoo ve hamilelik kabusa dönüşüoo(( ben pazartesi gittiğimde hocanın anlattıkları aklıma yattı iice ikili testin %92 sonuç verdiğini ve biz normalde gerek duymayızz bidaha teste ama senin kendi doktorun kendini garantilemek için için istemiş ama seni riske sokmuş deidi çünkü senin böle bi durumda amniyosentez yapılması önerilir deidi aslında doğru sölüoo benim çoğu arkadaşıma ikili dışında başka test istemedii ozamnn onlarında bizim gibi endişelenmesi lazım doğru değilmi acaba aonlarada test yapılsadı onlarda çıkmıcakmıdı şuan bilmiyo yaptırmayanlar kafaları rahatt ama biz tedirgin oluyoruzz allah büyük canımm bebeklerimiz sağlıklıı ama için rahatlıcaksa gir tabiki
bende birşey sorayım 2li test yapıldı bana normal 3lüd istedi onuda yaptırdım oda normal şimdide detaylı ultrason istedi obstetrik ultrason onada girmem şartmı cok sıkıldım hem ultrasonunda bi zararı yokmu?
bende ankarada araştırmada detaylıya girdim ama bana hiçbirşey göstermediler. bebişimi göremedim. şimdi burda tekrar girmek istiyorum. acaba bencillik mi yapıyorum sırf kendimi tatmin etmek için girmek istiyorum. allaha şükür bebekte bir şey çıkmadı ama çok da merak ediyorum....napim sizce ya
Bence detaylı ultrasona girmelisin çünkü bebeğinin bütün organları detaylı bir şekilde inceleniyor ve kalp atışlarının düzeninden, dolaşım sistemi hakkında bilgi ediniliyor. Sonuçta diğer testler bebeklerde olabilecek risklerden bahsederken detaylıda bir anormallik varsa direk görülüyor. Ben doktora sormuştum bu ultrasonların zararı var mı diye? O da bana ultrason ses dalgalarıyla çalışıyor ve bu kadar yıl kullanılıyor bir zararına rastlanmadı dedi. Ayrıca benim doktor bana bebeğimin cd sinide verdim özleyince açıp izliyorum bir adette vesikalık resmini verdi
slm kızlar doktor kontrolünden geldik tahlillerimizide yaptırdık vücut zehrin çoğunu atmış bebektede bir sıkıntı yokmuş çok şükür ölüp ölüp dirildim.miniğim 577 gr olmuş boyuda 30 cme yakınmış ben iyiyim anne korkma der gibi oynuyordu bugün haber vereyim dedim
slm kızlar doktor kontrolünden geldik tahlillerimizide yaptırdık vücut zehrin çoğunu atmış bebektede bir sıkıntı yokmuş çok şükür ölüp ölüp dirildim.miniğim 577 gr olmuş boyuda 30 cme yakınmış ben iyiyim anne korkma der gibi oynuyordu bugün haber vereyim dedim
Ama haklısın ya canım insan kendi gözüyle de bebeğini o sırada görmek istiyor, belki ben de görmemiş olsam mutlaka bir daha girmek isterdim. Benim doktorum bebeğin her yerini incelerken ben de izledim suratından ayaklarına, kulağından ellerine vs. Sonra kalp atışlarını değişik şekillerde dinletti. Sonra kısa süreli bir cd ye kaydedip bize verdi ve suratının resmini de çekip verdi. Sen ne kadar ödemiştin detaylı usg için