• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
20.hafta bitiyor ama ben hiç hareket hissedemiyorum tek hissettiğim o bölgelerde bıçak batırılıyormuş gibi bir acı oluyor. Sanki içeride bir şeyler yırtılıyor gibi kramplarım oluyor, sizde hiç böyle bir durum oluyor mu

bende bişiler hissediyorum aniden bıcak gibi seyirme gibi ne bileyim.. daha tam bi his yokk :18:

20.hafta bitiyor ama ben hiç hareket hissedemiyorum tek hissettiğim o bölgelerde bıçak batırılıyormuş gibi bir acı oluyor. Sanki içeride bir şeyler yırtılıyor gibi kramplarım oluyor, sizde hiç böyle bir durum oluyor mu

ah yaaa sonunda benim gibi birini buldum, aynen canım göbeğimin alına sağına soluna inceden acı giriyo,bazen iğneleniyomuş gibi, bazen de yırtılcakmış gibi geriliyo hareketmiymiş o:31:

:nazar:

:nazar::nazar::nazar:maşallah annesi bende 2 haftadan beri hissediyorum. bugün hiç hissetmedim nasıl korktum birşey oldu diye ama demin bir kaç pıt yaotı içim rahatladı

şimdiki haftalarda bebeklerin hareketleri düzensiz canım ondan bazen hissedemiyorsundur. endişelenme sakın.

serenayyyy

daha erken canım. acele etme bende öyleydim. kendimi dinleyip boşa üzülüyodum. zamanı gelince oluyor merak etmeyin. o bıcak gibi acılarda karnımız büyürken rahmi tutan bağlar birden esnemiyormuş ondan oluyormuş.

slm kızlar doktor kontrolünden geldik tahlillerimizide yaptırdık vücut zehrin çoğunu atmış bebektede bir sıkıntı yokmuş çok şükür ölüp ölüp dirildim.miniğim 577 gr olmuş boyuda 30 cme yakınmış ben iyiyim anne korkma der gibi oynuyordu bugün haber vereyim dedim

gozun aydin canim..allah tamamina erdirsin..kipirdasin anasinin kuzusu masallah:46:

günaydın kıslarr

size birazdan göbüşümü ekliyicem. kız göbeemi bi bakın hele ben şaşırıyom artık:30:

Günaydın annecikler :)

Hep dua ediyordum, Rabbim bebeğimin bana gönderdiğin meleğimin hatrına diye...
Çok şükür rabbim kabul etti.

Eşim vardiyalı çalışıyordu, 1 ay içinde normal vardiyaya geçiyor. Çok mutluyum, haberi verdiğinden beri ayaklarım yere basmıyor.
Cidden bebeklerimiz hayırları ve kısmetleri ile geliyor.
Bir kez daha canlı görmüş oldum.
Rabbim kavuşup, büyütmeyi, hayırlı evlat olarak yetiştirmeyi nasip etsin hepimize.
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

günaydınlarrrrrrr
pancem cnm hadi geçmiş olsun sevindim ii olduğunuza...

Eşim vardiyalı çalışıyordu, 1 ay içinde normal vardiyaya geçiyor. Çok mutluyum, haberi verdiğinden beri ayaklarım yere basmıyor.
Rabbim kavuşup, büyütmeyi, hayırlı evlat olarak yetiştirmeyi nasip etsin hepimize.
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

:46::46::46::46::46::46:
gözün aydın tatlım...

günaydın kıslar
bişey sorayım size
salı günü tetenoz oldum.salı,çarşamba hiç kolum ağrımadı
bu gece kolum acayip ağrıdı.şuanda hareket ettirince ağrıyor.hani çok iş yapınca ağrır ya onun gibi:43::43:
normalmidir acep:50:

günaydın kıslar
bişey sorayım size
salı günü tetenoz oldum.salı,çarşamba hiç kolum ağrımadı
bu gece kolum acayip ağrıdı.şuanda hareket ettirince ağrıyor.hani çok iş yapınca ağrır ya onun gibi:43::43:
normalmidir acep:50:

CNM BENİMDe öyle iş yapmışda hamlamışım gibi ağrıdı...kaslarım ağrıdı..
ilk gün hiç bişi olmadı, sonraki gün ağrıdı benimde..ama yinede öyle şiddetli bi ağrı değildi..
iş yapmışımda ertesi gün kasların ağrır ya aynmen öle bi ağrıydı..

Günaydınn herkese...

Gözün aydın canım... gerçekten kısmetleri ile geliyorlar, allah hepimizin hakkında hayırlısını versin inşallah...

Back
X