• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
CNM BENİMDe öyle iş yapmışda hamlamışım gibi ağrıdı...kaslarım ağrıdı..
ilk gün hiç bişi olmadı, sonraki gün ağrıdı benimde..ama yinede öyle şiddetli bi ağrı değildi..
iş yapmışımda ertesi gün kasların ağrır ya aynmen öle bi ağrıydı..
sağol canım benimde 3.gün ağrıyınca tırstım acaba aşı bozukmuydu diye..

günaydın hanımlar....
yau ben bitirmiş olabilir miyim acep şu balayı ayları dedikleri günleri.. herşeyi törenle yapar oldum ben ya.... midem o kadar yukarı çıktı ki anlatamam... ha bir de daralıyorum nefes almak çook zor oluyor... yok ben bitirdim o balayını zannımca...:82: :82: :82: :82:

kızlar yaff şimdiden yatamıyoruz ilerki aylarda kendimi düşünemiyorum valla dün sabah bulantıyla kalktım evde kustum işe giderken otobüste kustum yine bişeyler oluyor bana :43:

günaydın kızlarrrr...
kötü bir 4 gün geçirdim kabuslar gördüm artık şimdi biraz daha iyiyim ama öksürüğüm devam ediyor..göbüşüm küçülmüş durumda resmen:43::43:
sizinde sabahları kalktığınızda göbüşünüz yumuşakmı oluyo???

gunaydin kizlar nasilsinz.ya burda havalar coook sicak.guney afrikada oldugm icin mevsimler turkiyenn tersi.tam yaz aylari.pisiyorm sicaktan.hamilelikte sicak hic cekilmiyo.
daha bir hararetli oluyosn.Allahtan nem yok.bide nem olsa mahvolurdm

TUNICIM nasil oldun tatlim.daha iyisindir ins

cANIM çok saol sorduğun için bugün biraz daha iyiyim kuru kuru öksürük devam ediyor sadece..ben şuan iyiyim Allaha şükürde bebeğimde iyidir inş. benle birlikte mahvoldu yawrum kaç gündür..hareketlerini hissedebilseydim artık daha rahat olacaktı içim:43:

pariscm maasallah cok tatli bir gobusun var.genelde erkekler daha sivri olur derler ama.kizdi degilmi senin

cANIM çok saol sorduğun için bugün biraz daha iyiyim kuru kuru öksürük devam ediyor sadece..ben şuan iyiyim Allaha şükürde bebeğimde iyidir inş. benle birlikte mahvoldu yawrum kaç gündür..hareketlerini hissedebilseydim artık daha rahat olacaktı içim:43:

canm merak etme ins bir seyi yoktur.biz hissedemesekte henuz,onlar kipir kipir mas.ultrasonda gormednmi.gidip bi saglik ocaginda kalp atislarini dinletseydin.icin rahatlardi

öksürük benide mahvetti tatlım. hafif bi grip atlatmıştım ondan kalan tek şey kötü bi öksürük oldu. öksürdükçe canımda acımaya başladı artık:5:

pariscm maasallah cok tatli bir gobusun var.genelde erkekler daha sivri olur derler ama.kizdi degilmi senin

sağol canımm.
evet ya herkes erkeğinki sivri oluyo diyo ama bilemedimki kız dedi doktorlar. detaylıdada kız dedi ama
acaba doğumda süpriz olurmuki:1:

kizlar ya benm sirt agrilarim basladi.ama ne agri mahvediyo beni.az biraz yorulayim gun icinde aksamlari sirtimdan cikiyo.soyle biri ciksa belime bassa ohhhh ne rahat edicem.esim diyo git delimisin.hamile kadinin sirtina cikilirmi:1:

canm merak etme ins bir seyi yoktur.biz hissedemesekte henuz,onlar kipir kipir mas.ultrasonda gormednmi.gidip bi saglik ocaginda kalp atislarini dinletseydin.icin rahatlardi

bu rahatsızlığım olmadan önce görmüştüm iyiydi ama şu 4 gün geçirdiğim grip ve astım illetlerinden sonra baktırmadım hiç..sık ultrasona girmekte zararlı diye..sağlık ocağındaki doppler cihazınında bi zararı varmıdır ultrason gibi bilmiyorum o yüzden çekindim..kendimi dışarı çıkacak kadar iyi hissettiğim an çıkayım bi gideyim bari sağlık ocağına..sende hala hissedemiyonmu kuzum yaa neden tembel çıktı bizimkiler bölee:1:

günaydın kızlarrrr...
kötü bir 4 gün geçirdim kabuslar gördüm artık şimdi biraz daha iyiyim ama öksürüğüm devam ediyor..göbüşüm küçülmüş durumda resmen:43::43:
sizinde sabahları kalktığınızda göbüşünüz yumuşakmı oluyo???
daha ii olduğuna sevindim guzu..
cnm ya sbh göbeği ile akşam göbeği arasında inanılmaz fark oluo..hem daha küçük hem daha yumşak oluo..no panik..
hatta dün didim ya 2 tabak pilav yedim sonra tartıldım, sbh uyandığımda tartıldım, akşam ile arasında tam 2 kilo 100 gr fark vardı
sen düşün artıkkkk:27::27::27:
gunaydin kizlar nasilsinz.ya burda havalar coook sicak.guney afrikada oldugm icin mevsimler turkiyenn tersi.tam yaz aylari.pisiyorm sicaktan.hamilelikte sicak hic cekilmiyo.
daha bir hararetli oluyosn.Allahtan nem yok.bide nem olsa mahvolurdm

ayyy daha dün akşam o kadar çok yemiş ve dönemz olmuşken dua ediodum iiki kış hamilesiyim, yaz olsa kesin nefessiz kalırdım diodum:1::1:

öksürük benide mahvetti tatlım. hafif bi grip atlatmıştım ondan kalan tek şey kötü bi öksürük oldu. öksürdükçe canımda acımaya başladı artık:5:

sağol canımm.
evet ya herkes erkeğinki sivri oluyo diyo ama bilemedimki kız dedi doktorlar. detaylıdada kız dedi ama
acaba doğumda süpriz olurmuki:1:

kuzum anlamadım resmen öksürüp göbüşümü kasmaktanmı neden bilmiyorum yengem bugün baktı göbeğin nerde nihan diyo yumuşacık olmuş bide..korkuttu beni:50: içmediğim şifalı şey kalmadı daha nasıl geçirecem ben bunu anlayamadım yaa..

kizlar ya benm sirt agrilarim basladi.ama ne agri mahvediyo beni.az biraz yorulayim gun icinde aksamlari sirtimdan cikiyo.soyle biri ciksa belime bassa ohhhh ne rahat edicem.esim diyo git delimisin.hamile kadinin sirtina cikilirmi:1:

bende hep onu hayal edio..
şöyle masaj yatağı olsa..tam göbek kısmı boşlu olsa..
Göbek bi yerle temas etmeden havada boşlukta olsa...çiğnetsek ölece...yinede zararı olurmuki:1::1::1:

kuzum anlamadım resmen öksürüp göbüşümü kasmaktanmı neden bilmiyorum yengem bugün baktı göbeğin nerde nihan diyo yumuşacık olmuş bide..korkuttu beni:50: içmediğim şifalı şey kalmadı daha nasıl geçirecem ben bunu anlayamadım yaa..

hiç sıkma canını o göbek küçüklüğünü bende yaşadım bi kaç gün önce ama nedeninin bilmiyorum belki öksürmektendir kastığımız için yavrular bi yere pısmışlardır:1:
anneme sordum hatta göbeğin yanlara yayıldığı için sana küçük gelmeye başlamıştır falan dedi. ama dünki o çektiğim resimde yine pırtlamıştı. sıkma canını bak gör seninde çıkar yine 1-2 güne hatta daha şişmiş gibi gelir sana:29:

bu rahatsızlığım olmadan önce görmüştüm iyiydi ama şu 4 gün geçirdiğim grip ve astım illetlerinden sonra baktırmadım hiç..sık ultrasona girmekte zararlı diye..sağlık ocağındaki doppler cihazınında bi zararı varmıdır ultrason gibi bilmiyorum o yüzden çekindim..kendimi dışarı çıkacak kadar iyi hissettiğim an çıkayım bi gideyim bari sağlık ocağına..sende hala hissedemiyonmu kuzum yaa neden tembel çıktı bizimkiler bölee:1:

ah tatlim ya hic deme ya.tembeller cidden.bide ben senden daha buyugum dusun 22 haftam bitti.ama sen bence 2 haftaya kesin hissedersin.benim bu gidisle hic umudum yok:52:canm ultrasonun bi zarari yok diye okudm ben.ne kadar dogrudur bilemicm ama.ses dalgalarinin goruntuye yansimasiymis.radyasyon yaymiyomus yani.kaynim doktor.onada sormustum.ama sonucta teknolojik bi alet illa bi zarari vardir

ya kızlar bi akıl verin sağlık ocağından aradılar aşı için öğleden sonra çağırdılar iş yerinden de izin alamıyorum üsteleyip yüz göz de olmak istemiyorum bu aşıyı olmasam ne olur sizce

Back
X