ayy bende onları okuyup okuyp gaza geliom işte...
ayy hayırlısıyla inş. ogünleri görelimde canım ya..
zaten ben mart başında veririm talimatları..tuni sen beni face den takip et..kocam resim koyunca paylaş kızlarla
mavilef benden 2 gün hbr alamazsanız ara beni..
kızlar kadıköy şifada doğurcam "aytaç" bebeği bulun yeni doğanlar arasında:))))
dün akşam gecelikte hazırladım...eşim napıon didi..doğum çantama koycam diom...iice üşüttün didi:)))
kısımmmmm nede olsa bizim topikte ilk doğuran sen olocan sanırsama

seni takip etmicezde kimi etcezz benim mart ayından itibaren bi gözüm sende olur gaaariii..sen banada ver baken şu tel numaranıı yaz özelden haber alamazsak bende ararım senii doğumda sonrada araşırız len

bu herifler neden hep aynı hıııı neden hep aynıılarrr heyecanımız var işte paylaşın sizde alla allaaa..dün bende benimkiyle kavga ettim bi ton..

neymiş dikkat etmiymuşum grip olmuşum herşeyin ihalesini bana çıkarıyo yaa 3 gündür bi aksi bi aksi..ağlattı beni mikrop zaten hastayım dedim kapadım yüzüne..20 dk sonra arıyo hani uyucaktın dedim seni düşünüyodum bbeğim neden böle yapıyosun hemen gönül almaca oda benden değil oğlunu düşündüğü için..hıhhh..uzağız zati çok kzdım çoookk..
cnm sen arada bi gir aralık kasım annelrini oku, niyesini anlarsın..
hiç aralıkta kasımda doğuran yok maşallah, hepsi 2-3 hafta önceden fırtlatmışlar...
benim kızda 1 hafta kadar önde..en son 31 marttı zaten, belli olmaz...sonrasındaki beklemek süpriz olsun:))
canım ya....o sahne çok tandık gelio bana işte..benim eşimde hor hor uyur öle durumda..
sen eşinin senin gönlünü almamsınamı üzüldün daha çok, yoksa üzüldüğün şeyemi üzüldün? ona göre fikir söylücem..